5 den fazla kanalım gitti

• Kullanıcı Tural Abiyev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
5 den fazla iyi kazanç getiren ve 1000e yakın videolu kanalım gitti.

sebep: spam. Nedeni videoyap.com sitesiyle otomatik kanallardan içerik çekme.

En iyisi tek tek farklı yerlerden video çekmek. Bir kanalın benzerini çekmeyin.

Nedense bu kanalları ilişkilendirdiğim adsense hesabıda gitti.

Sizdedemi böyle oldu? Boş bir kanaldaki adsenseyle ilişkili kanal kapandığı zaman adsensenin kalması lazımdı. Veya adsenseli kanal kapanırsa ilişkili kanalın kapanmaması lazımdı.

Yanılmıyorsam senin bir kere adsensen banlanmıştı hocam yine aynınpcden adsense hesabı açtıysan illaki gider

kanalların her birinde mi 1000 e yakın video vardı?

Yanılmıyorsam senin bir kere adsensen banlanmıştı hocam yine aynınpcden adsense hesabı açtıysan illaki gider

Evet hocam önceden banlanmıştı. Amma şimdi o yüzden değil. Zaten farklı kişi adına farklı yerden alınmışdı hesap. Ama bu kapanan kanallarla ilişkiliydi ve adsensede spama girdi. yani adsensenin olduğu youtube

benimde teliften kanalım gitti

o usera bağlı 2 kanal daha vardı onlar açık ama para kazandırmıyor

ana user maili adsense ehsabına bağlıydı ve o adsense ile artık ytden para kazanamam

bende yt ye yeniden başvurdum ve aynı anda adsense içinde başvurdum hepsi gün içinde onaylandı

yoluma artık yeni adsense ve yt kanalalrıyla devam ediyorum

Spamdan uzak durmak için hesaba alternatif mail ve telefon eklemek lazım. Botla farklı ülke üzerinden ip üzerinden giriş yaptığı için spama giriyor çoğu zaman. Ve diğer nedenide kanal kopyalama

daha önce manuel yükleme yaptığım kanalımın birine akşam botla 15 video yükledim ve sabaha bir telif ögleyin ikinci telif şimdi kanal sizlere ömür.. Adsense bari ayakta duruyor..

daha önce manuel yükleme yaptığım kanalımın birine akşam botla 15 video yükledim ve sabaha bir telif ögleyin ikinci telif şimdi kanal sizlere ömür.. Adsense bari ayakta duruyor..

Kanal gitti adsense duruyor. Adsense farklı hesaptamıydı siz ilişkilendirmişdinizmi? yoksa

Hem adsense hem kanallar geçmiş olsun.İnşallah kımsenın başına gelmez.

Ne yazık ki sen de aramıza katıldın :(

Ne yazık ki sen de aramıza katıldın :(

Bir kaç deneme yapıyordum denemeler bitmemiş bu kanallarıda ekledim o denemeler içerisine :) keşke yapmazdim hocam. Ama dediğim gibi geçersiz etkinlik ve var olan kanalin aynısını kopyalama yüzünden oluyo spam.

Merhabalar,

Öncelikle Adsense hesabınız da eğer kapatılmışsa büyük ihtimalle sadece Youtube adsense değil aynı zamanda web sitesi için adsense de kullanıyorsunuzdur. Genellikle adsense hesabı kapatılmıyor(%99). Sadece banlanan kanal kapatılıyor.

Sistemimde toplu çekme başladıktan sonra kanal banlanması arttı. Her zaman toplu kanal çekme işlemi için şunu diyorum(gözlemlediklerim).

Bir kanalı komple çekmeyin. Bir kanaldan ardarda 100 den fazla video çekmek sakıncalıdır. 100 video gidin a kanalından çekin, sonra gidin b kanalından 100 video çekin. isterseniz geri dönüp 100 video a kanalından yine çekin ama peşpeşe 200 ve üstü video çekmeyin. Geçenlerde üyelerimden birinin 1 kanalı aylık 3 milyon izlenmeye ulaştı. Sonra kanalı banlandı. Kanalına tüm atılan videolar videoyap.com tarafından yüklenmişti. Arkadaş geldi haklı olaraktan kızgın bir tavırla derdini anlattı. Banlanmadan önce yaptığı işlemlere baktım ve başka bir kanaldan aralıksız 750 video çekmiş. Çektiği 750 video karşı kanaldan daha çok izlenme almış. Sonrasında spamden banlandı. Bende kanal çekiyorum ve her zaman çekerken bir kanaldan 100 den fazla video almıyorum. Eğer alıyorsamda araya 50-100 tane farklı bir yerden video bulup yüklüyorum. Sizin adınızada çok üzüldüm açıkcası, ama kanal banlatmadan banlanmamayı öğrenmemek mümkün değil. Hayırlı günler

Spamdan dolayı Adsense'nin kapatıldığını ilk defa görüyorum. Başka sebepleri olabilir bence. Spam kanallar zaten genelde eninde sonunda gidiyor amaçta sömürdükçe sömürmektir spam ile aslında ve 100'lerce spam kanalı kapanıpta Adsense'i sapasağlam çok kişi var. Bence biraz daha iyi araştır bunu. Çünkü spamdan Adsense banlansaydı bu işte olanların %90'ı bırakmıştı çoktan.

Kanal kopyalama işinden adsense banlanan var mı ?
Uzun süreden beri bu işle uğraşan kişiler bilgi verirse daha iyi olur.En azından kanal kopyalarken nelere dikkat edilmesi gerektiği bilinir.

Yalnız bot kullanılıyor ise durum biraz daha farklı oluyor. Sonuçta birçok kişi o botu kullanıyor.Manuel ekle,20-30 video ekle. Tek seferde 200-300 video nedir arkadaş.

uzman arkadaslar bu konuya bir acıklama getirmesi lazım?

arkadaşlar merak ettiğim bir husus var-500 kanal bağlanabiliyor deniliyor adsenseye,peki bu spam ve teliften kapanan kanallar bu sayıdan düşüyor mu???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri