5 dk içinde gelen topluluk

• Kullanıcı astalawista
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bilemem ama çekemeyenin bilerek flag attığını 1 saat önce ilk kez anladım.video tuttuya basın flagı.kategorisi ne olursa olsun flag atanlara ana bacı kayıyorum bunu bilsinler görenler.kendine yedirenlerde devam etsin.
Hadi kanalımızı gelip kopyalıyor tamam anladık birde üstüne bunu yapıyorlar, sanki bir tek o kanal var youtube de başka kanallarda ara bul ama ne uğraşırsın kanalla, bende aynen demediğim kalmıyor.

baboş etiket ve açıklama nasıl girdin ?
etiket ve açıklama boş bıraktım sadece adını girdim :o

---------- Spam Engelliyici 03:28 ---------- Önceki Mesaj 03:27 ----------

bilemem ama çekemeyenin bilerek flag attığını 1 saat önce ilk kez anladım.video tuttuya basın flagı.kategorisi ne olursa olsun flag atanlara ana bacı kayıyorum bunu bilsinler görenler.kendine yedirenlerde devam etsin.

Hadi kanalımızı gelip kopyalıyor tamam anladık birde üstüne bunu yapıyorlar, sanki bir tek o kanal var youtube de başka kanallarda ara bul ama ne uğraşırsın kanalla, bende aynen demediğim kalmıyor.
ben değilim o yaw :D alındım şimdi :D ben yapmam öyle şey :D

hocam ben hiç aanlamazdım sahte telif flag falan.birz kategori değiştirdik.ben kendimi tutucam tamamen telife flaga v.s karşı.1 ay 2 ay 50-100 bereket versin dicem.ama umarım böyle devam etmezler yaa.tehtid olarak algılanmasın ama umarım devam etmez. atanın buradan olduğu gayet belli.bunuda görüyorsa şuan dostum yapma.seni doğurana doğurtana bakıp büyütene yazık.

7/24 hmde aile boyu dümdüz...
insnaın zoruna gidior ya o kdar emeğin ş.... tekinin 2 tıkıyla gitmesine

etiket ve açıklama boş bıraktım sadece adını girdim :o

---------- Spam Engelliyici 03:28 ---------- Önceki Mesaj 03:27 ----------

ben değilim o yaw :D alındım şimdi :D ben yapmam öyle şey :D

benımde kapandı geçen galiba 1 den fazla attılar adi herifler kanala girmeden uçmuş

ben sovmeyıde bıraktım artık alışıyo insan belli bi noktadan sonra hergun 6 7e yakın bu izlenımlerde kanallar gidiyo çözüm olarakta aynı ıcerıgı 20 kere atmakta buldum gunde 10 kanal yapacagıma 150 kanal yapıorm bırını flaglayınca dıgerı cekıyo onun hıtını onu flaglayınca oburu tavsiye ederim herkeze 20 kere aynı içeriği atın, içeriği pi* ediyoz orası ayrı mesele ama seni flaglayınca kategoriyi ele geçireceklerini düşünen lam*r lere iyi oluyo
rm6Og3.png

Ben genelleme yaptım, yok senle alakası yok, youtube de olmayanı atıyorum dedinya olanıda atsan farketmez hocam, benim demek istediğim kanallara salça olup kapatanlara.. :)
ben öyle karaktersiz yapmam hocam
ha kopyalıyorum o ayrı bildigin spam ama dönüp arkama bakmam
listenin başına bakıpta düşürüp ben çıkayım demem karaktersiz insanlar onu yapanlar haklısınız

---------- Spam Engelliyici 03:35 ---------- Önceki Mesaj 03:32 ----------

benımde kapandı geçen galiba 1 den fazla attılar adi herifler kanala girmeden uçmuş
yaw çok hızlı oldu ona şaşırdım o kadar sürede adam tarayıcıyı bile açamaz :D :D :D
marslılar mı atıyo ne :D

neyse beyler konuyu uzattıkça bebeler o çekemeyen Allahını kitabını unutmuş anasına bacısına raahat rahat sövülmesini izleyebilenlere fırsat vermeye gerek yok.Umarım youtube bu flaga önlem bulabilir.ünlemi geçmeyi 10 kat zorlaştırsın ama şunada bi çözüm bulur inşallah.İyi geceler hepinize.sinirden sövecem yoksa.

bugünlerde ********in biri dadandı 300k izlenmiş videom spam diye silindi 2-3 saat önce, baktım birkaç saat önce aynı video 2 kanala yüklenmiş, botla kanal kopyalama olduğu sürece bunlar hep olacak

neyse beyler konuyu uzattıkça bebeler o çekemeyen Allahını kitabını unutmuş anasına bacısına raahat rahat sövülmesini izleyebilenlere fırsat vermeye gerek yok.Umarım youtube bu flaga önlem bulabilir.ünlemi geçmeyi 10 kat zorlaştırsın ama şunada bi çözüm bulur inşallah.İyi geceler hepinize.sinirden sövecem yoksa.

Hemşehrim şe..siz dersin,fırsatçı dersin,ahlaksız dersin de bu mesajını düzenle istersen iyi geceler...

Aynı videoyu ismini "Deneme" gibi bir şey yapıp gizli olarak yayınla. Bir kaç gün sonra ismini düzeltip herkese açık yap, topluluk o zaman da geliyor mu bi kontrol et bakalım.

Japon filmi attıysan olabilir. Daha önce birkaç kez denedim. Hiç şaşmadı. 5 dk sürmeden flagdan uçtu videolar...

tabiki yt topluluk atıyor. başka açıklaması yok.

açıklama kısmında etiketleme çalışması yaptıysan, bunu yt farkedip topluluk atıyor.

Bazı filmlerde otomatik topluluk geliyor. Filmin ismini kullanınca oluyor genelde. Bana da oldu. Biri atmıyor yani. YT nin işi bu :)

Spam çalıştığınız video zaten youtube de hiç yoksa yüklemeyin hocam. bir sebebi vardır :)

%100 topluluk gelecek bir filme
Rastgele etiket, baslık, ve acıklamalı olarak kanalıma yükledim.
Misal: (dhahdbebsjdjjsjdb) etiket, baslık, ve açıklamaya da parantez içindeki şekilde yazdım. Videoyu 3 gün beklettim.
3 gün sonra orijinal baslık,etiket ve açıklamasını girdim. Videoya 3. Dakika sonra topluluk geldi :)
Buda demek oluyorki, bu tarz topluluklar videonun kendinden değil, tamamen ya başlık, ya etiket , yada açıklamadan kaynaklı, vede %100 youtube gönderiyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri