Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herzaman degil ama arada gecikebiliyor analizlik pazartesi gunu yansiya bilir bir kac gun toplu olarak
Senin ki kaç günlük hocam. Adsenseye bağlı demi ben tekrar tekrar bakmıştım bağlamışmıyım bağlamamışmıyım diye.Benim 40k olmuş bir haber kanalım var hala gelir 0 $
Nedenini çözebilmiş değilim
Eyvallah üstadım. Peki adsenseye yansıyomudur kazançlar.?
Yoksa burda hesaplanıp oraya öyle mi yansıyor?
Kanaliniz adsenseye baglimi ?
eger bagliysa youtubede goremediginiz kazanci orda gore bilirsiniz
eger bagli degilse kazanc saglayamazsiniz.
Para kazanmasinin acik olmasi ve reklam cikmasi kazanc sagliyorsunuz anl***** gelmez
4 Kanalım bağlı ama nerden ne geldiğini göremediğim için yansıdı mı yansımadı mı bilmiyorum. O yüzden sormuştum
çok teşekkür ederim üstadım.Anladim, Fazla kanaliniz yokmus kanallarinizin goruntulenmelerine ve kazanclarina bakin adsensede tahmini bir karar alabilirsiniz.
yani sonuc olarak evet burda goremediginiz kazanclari ve goruntulemeleri adsensede gorebilirsiniz
Adsense'ne bağlı olan ve para kazanması aktif olan kanalların tıklamaları, kazandığı TL-$ vs. anlık olarak adsense hesabına yansır. Anında Adsense hesabında görebilirsin. Tek sorun yada Youtube'nin eksikliği Adsense'deki izlenim ve tıklamalarının hangi kanaldan geldiğini tam olarak hesaplayamaz ve anlayamazsın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.