5 gündür meşhur olan çok kazandıran videom üçüncü taraf olmuş ne yapayım

• Kullanıcı heisenberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

heisenberg

Kayıtlı Üye
Merhaba

Sanırım hakkımı yiyorlar şuan çünkü 5 gün önce internette mehşur olmayan amatör çekilmiş ingilizce bi video buldum ve youtubede paylaştım hiç bi yerdede görmemiştim videoyu

neyse o gün patladı video 20 000 civarı izlenme geldi aboneler çoğaldı, reklam gelirleri aşırı yükseldi 5 gündür günlük 20 lira civarı kazandım o videodan ve bugün bi baktım para kazanma kapanmış eşleşen üçüncü taraf içeriği olmuş video storyful şirketi yazıyordu ama kesin eminim amatör bi videoydu

şimdi ne yapmalıyım itiraz etsem mi nasıl tekrar aktif ederiz videoyu, videoyu kaldırmalımıyım, meşhur olunca benim videoyu storyful almış olabilir mi ne yapmalıyım :/

Verdiği tam olarak ne müzik mi var videonun içinde onu bir kontrol et amatör olduğuna eminsen tekrar para kazanmaya aktif et

videoda ses yok ufak bir ilizyon gösterisi yapılıyor sadece tamamen amatör olarak, para kazanma kapanmış sözde storyful şirketine aitmiş, ama imkansız onların olması zaten 5 gündür para kazanıyordum, nasıl itiraz etsem

vine videosu değil hatta aldığım yerde 2008 de yayınlanmış eski bir videoydu

kişi haklarını satmış olabilir. Ben senin yerinde olsam video günlük 15-20 bin hit alıyorsa bir blogger açardım daha sonra bir adsense tasarımı ve adsense yerleştirirdim. daha sonra o videoyuda bloga ekler youtubedeki videonun üzerine daha fazlası için tıklayın veya hd izlemek için tıklayın gibi yazılar yazardım. Emin ol o videodan hiç kazanmamaktan iyidir. Ayrıca silmeni hiç önermiyorum çünkü abonelerin çoğalır bende 3m lik bir video var 500k izlenme varken psy 3. taraf gönderdi şimdi 3m izlenim 3k dan fazla abone var kanalda

açık ve net hakkın YENMEMİŞ. kendin çekmediğin kendin hazırlamadığın videoları para kazandığın kanalda yayınlaman yasak o videoda hiçbir hakkın yok zaten. o yüzden sorun etme kolay gelsin.

Abone kasmıyorsan, sil gitsin.
Ben hiç eşleşen tutmuyorum kanallarımda, kafam rahat.

bu videonun telifi olduğunu düşünüyorum itiraz etsem açılmaz mı video için para kazanma şuan çok fena hit alıyor para kaybediyorum, yada bu halde bıraksam zararı olur mu kanalı hesabı falan kapatmazlar dimi

videonun linkini ve taglarını gönder de bizde de 3. taraf olana kadar ekmek yiyelim :)
buda bir fikir :)

Merhaba

Sanırım hakkımı yiyorlar şuan çünkü 5 gün önce internette mehşur olmayan amatör çekilmiş ingilizce bi video buldum ve youtubede paylaştım hiç bi yerdede görmemiştim videoyu

neyse o gün patladı video 20 000 civarı izlenme geldi aboneler çoğaldı, reklam gelirleri aşırı yükseldi 5 gündür günlük 20 lira civarı kazandım o videodan ve bugün bi baktım para kazanma kapanmış eşleşen üçüncü taraf içeriği olmuş video storyful şirketi yazıyordu ama kesin eminim amatör bi videoydu

şimdi ne yapmalıyım itiraz etsem mi nasıl tekrar aktif ederiz videoyu, videoyu kaldırmalımıyım, meşhur olunca benim videoyu storyful almış olabilir mi ne yapmalıyım :/

itiraz etmelimisin bilmiyorum ama hit ve abone istiyorsan kalsın en azından kanalına abone toplar

Merhaba

şimdi kontrol ettim bende de Storyful isimli şirkket tarafından eşleşen vermiş.video 6 aydır hesabımda yüklü idi ve amatör bir video.ancak 6 aydır neden vermemişti o da ayrı bir dert.haklarını satın almış da olabilirler yada yine bizim uyanık türklerden biri gidip corret id talebimidir nedir onlara başvurmuş olabilir.

videoyu öylece bırakmıştım hala çok izlenme geliyordu akşam üstü daha büyük uyarı geldi herifler direkt videomu kaldırdı telifli video koyma diye teste soktular hesabı zor kurtardım :) neyse şuan açıldı hesap tekrar hemen sildim videoyu bu videodan 4 5 günde 180 lira civarı kazandım umarım o paralara bişey olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri