5 günlük kazancım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hep aynı şeyleri yüklüyorıum. 29 aralıktan sonra sayfa to düştü benim. o dediklerini zaten yapmyordum özellikle video ortası reklam.

Yapın hocam bence fazla reklamdan bir şey olmaz :D hocam hep aynı şeyler yüklemeyin azcık güncelliği takip edin derim ben size.

Hocam dediğim gibi valla işte en fazla 10 gün falan oluyordur yani yalan olmasın :D ama sanal hakkında bilgim var. Programlama dilleri olsun web tasarım olsun kendi çapımda bilgim var. Java, C#, Karakter Modelleme, Oyun programlama tarzında bilgilere sahibim :) Hocam valla bu yorumunuzu görünce yüreğime su serpildi yemin ederim :D öğrenciyim bi bilseniz ne kadar hevesli ve paraya ihtiyacım olduğunu.. Gerçekten bende öyle düşünüyorum 200 tl alıp dil okuluma versem sonra banlansa umrumda değil diye düşünüyorum. İngilizce öğretmenliği için dil okulu şart o yüzden eğitim görüyorum ek hazırlık yani normal hazırlığa ithafen :)

Ben liseden yeni mezun olmuştum başladığımda inan bana da çok lazımdı :) İşte senin gibi 450 tl yi alayımda ne olursa olsun diyordum ilk kez para kazanacaktım hayatımda çünkü :) Allah'a şükür hiç Adsense hesabım kapanmadı. Sen şuan ki yaptıklarını devam ettir hileye hurdaya(kendi reklamına tıklama) karışma kapanacağını da sanmam zaten. Bende ingilizceyi üni hazırlıkta öğreneceğim yoksa kesin bir dil okuluna giderim. Her yerde lazım oluyor. Şu Youtube'de özgün kanal açacağım ingilizce şart yani her yerde karşıma çıkıyor )

Yapın hocam bence fazla reklamdan bir şey olmaz :D hocam hep aynı şeyler yüklemeyin azcık güncelliği takip edin derim ben size.
hocam aynı şeyler derken dizi vs o tarz şeyler çalışıyorum ben zaten güncellikle alakalı durumdeğil. 29 aralıktan sonra pat dite düştü sayfa to daha düzelmedi.

Ben liseden yeni mezun olmuştum başladığımda inan bana da çok lazımdı :) İşte senin gibi 450 tl yi alayımda ne olursa olsun diyordum ilk kez para kazanacaktım hayatımda çünkü :) Allah'a şükür hiç Adsense hesabım kapanmadı. Sen şuan ki yaptıklarını devam ettir hileye hurdaya(kendi reklamına tıklama) karışma kapanacağını da sanmam zaten. Bende ingilizceyi üni hazırlıkta öğreneceğim yoksa kesin bir dil okuluna giderim. Her yerde lazım oluyor. Şu Youtube'de özgün kanal açacağım ingilizce şart yani her yerde karşıma çıkıyor )

Evet hocam gerçekten çok lazım oluyor malum üniversite, oturma masrafları cart curt falan :) yok hocam kendi reklamıma zaten asla tıklamam öyle bir huyum yok :) hocam ben ingilizce öğretmenliği göreceğim için o yüzden herşeyim ingilizce zaten. Telefondan tutun pc'ye kadar, ingilizce kitaplar falan okuyorum. Dil okuluna gidiyorum haftada 4 gün akşamları 4 saat şeklinde. Speaking konusuna pek ağırlık vermedim hocam yani dil sınavı için falan grammer'e ağırlık verdim ben o yüzden speaking de kendimi geliştirip özgün bir kanal açmak istiyorum bende :)

---------- Mesaj saat 00:10:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:58 civarında gönderildi. ----------

hocam aynı şeyler derken dizi vs o tarz şeyler çalışıyorum ben zaten güncellikle alakalı durumdeğil. 29 aralıktan sonra pat dite düştü sayfa to daha düzelmedi.

Anladım hocam. Ben tek kanal ile çalışmıyorum hocam her telden kanalım var sizede tavsiye ederim. İlk mesajımda yazmıştım hocam o tarz kanallar açabilirsiniz iyi kazandırıyor :)

yeni başlayanın 5 günü için süper bir rakam, bir ayda o kadar alamayan var, 20 tl yi geçmişsin banka hesabını onaylatmayı unutma, mart 12 de hesaplar kesinleşince pinin yola çıkar, alırsın kafat rahat olsun stres yapma.
hayırlı işler ve bol kazançlar

şanslısın ha herkes tutturamaz böyle :D

İnşallah böyle devam eder hep hocam :)

yeni başlayanın 5 günü için süper bir rakam, bir ayda o kadar alamayan var, 20 tl yi geçmişsin banka hesabını onaylatmayı unutma, mart 12 de hesaplar kesinleşince pinin yola çıkar, alırsın kafat rahat olsun stres yapma.
hayırlı işler ve bol kazançlar

Hocam banka hesabı falan hepsini onaylattım zaten sadece tarihin gelmesini bekliyorum PİN için :) pin geldiği zaman inşallah çok rahatlıyacam, bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

Başarılar güzel başlangıç olmuş. İlerledikçe daha iyi olur inşallah.

Bu arada bu Pin denen şeydi neydi ya? Ben kaç tane adsense açtım hepte ödememi aldım ama bu Pin neydi pek hatırlamıyorum. Yeni açtığım adsense de de gelmedi. Adresle alakalı bir şey mi? Gerçi paramı aldıktan sonra gerek yok ama herkes bir Pin girme derdindinde. :)

Başarılar güzel başlangıç olmuş. İlerledikçe daha iyi olur inşallah.

Bu arada bu Pin denen şeydi neydi ya? Ben kaç tane adsense açtım hepte ödememi aldım ama bu Pin neydi pek hatırlamıyorum. Yeni açtığım adsense de de gelmedi. Adresle alakalı bir şey mi? Gerçi paramı aldıktan sonra gerek yok ama herkes bir Pin girme derdindinde. :)

Teşekkür ederim hocam inşallah. Hocam adres doğrulamak için bir kod yolluyorlar pin o hocam :) 1 ay içinde falan geliyor 3 kez isteyebiliyorsun 3.de pin yerine kimliğin ile onaylatıyorsun hocam bende tam bilmiyorum yalan olmasın :)

Teşekkür ederim hocam inşallah. Hocam adres doğrulamak için bir kod yolluyorlar pin o hocam :) 1 ay içinde falan geliyor 3 kez isteyebiliyorsun 3.de pin yerine kimliğin ile onaylatıyorsun hocam bende tam bilmiyorum yalan olmasın :)

Valla ben direk hesabımı bağladım pin min de istemiyor.. :) Pin falan girmeden de para alıyorsun yani..

Hocam öğrenciyim dil okuluna gidiyorum kurs parasını rahat bir şekilde ödeyebilmek için bir şeyler yapmak gerekiyordu bende YT işine başvurdum. İnşallah kendi başıma kendi masraflarımı çıkarabilirim. Fazla parada gözüm yok Allah şahidim sadece kendi masraflarımı çıkartsam yeter bana. Sağolun yorumunuz için inşallah banlanmadan parayı alırım ve masraflarıma harcarım :)

ahhhh arkadaşım kimsenin fazla parada gözü yok,bende günlük 10tl kazanim başka birşey istemem diyordum şimdi gelir 100$ ın altına düşünce sıkıntıya giriyorum.Aç gözlüyüz biz Millet olarak. İnşallah Kzançların katlanarak yükselir :)

Valla ben direk hesabımı bağladım pin min de istemiyor.. :) Pin falan girmeden de para alıyorsun yani..

Emin misin hocam, öyle bi şey yok. Eğer 3 kez pin istersen de eline ulaşmazsa yine de kimlikle falan hesabını onaylaman gerekiyor. Yoksa ödeme alamzsın,mümkün değil.

Emin misin hocam, öyle bi şey yok. Eğer 3 kez pin istersen de eline ulaşmazsa yine de kimlikle falan hesabını onaylaman gerekiyor. Yoksa ödeme alamzsın,mümkün değil.

Evet siz böyle yazınca bir daha girp baktım yeni açtığım 2 adsenseyede pin falan girmedim ve bu şekilde ödeme aldım. Diğeri zaten seneler önce açılmış site adsensesi onu sadece özgün kanallarımda kullanıyorum. Yani ödeme aldığım 3 adsense den 1 nin pinini girip girmediğimi hatırlamıyorum ama diğer 2 tanesininin pinini girmeden hesabıma ödeme aldığıma eminim. Hemde 3 ay ödeme aldım bu hesaplara..

Benimde kafam takıldı şuan. :)

ahhhh arkadaşım kimsenin fazla parada gözü yok,bende günlük 10tl kazanim başka birşey istemem diyordum şimdi gelir 100$ ın altına düşünce sıkıntıya giriyorum.Aç gözlüyüz biz Millet olarak. İnşallah Kzançların katlanarak yükselir :)

ya hocam orası öyle fakat öğrenciyim ben malum, aylık 200 tl kazansam bile yeter ek olarak :)

Evet siz böyle yazınca bir daha girp baktım yeni açtığım 2 adsenseyede pin falan girmedim ve bu şekilde ödeme aldım. Diğeri zaten seneler önce açılmış site adsensesi onu sadece özgün kanallarımda kullanıyorum. Yani ödeme aldığım 3 adsense den 1 nin pinini girip girmediğimi hatırlamıyorum ama diğer 2 tanesininin pinini girmeden hesabıma ödeme aldığıma eminim. Hemde 3 ay ödeme aldım bu hesaplara..

Benimde kafam takıldı şuan. :)

Ya şanslısınız yada bi açık buldunuz :) Pini falan beklemek büyük dert. Başvuru yaparken adres giriyor musunuz adsense e ? Normalde pini girmeden ödemeler bekletilir yapılmaz ama,ilginç.

Ya şanslısınız yada bi açık buldunuz :) Pini falan beklemek büyük dert. Başvuru yaparken adres giriyor musunuz adsense e ? Normalde pini girmeden ödemeler bekletilir yapılmaz ama,ilginç.

Evet giriyorum.. Hatta bunun kontrolünü yaptım şuan.. Kafama takıldı bu iş hakikaten şimdi.. Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım..

ya hocam orası öyle fakat öğrenciyim ben malum, aylık 200 tl kazansam bile yeter ek olarak :)

Hep öyle başlanır hocam. Aylık 200-300 yeter bana denir. Ama eğer kendine bi yol çizebilirsen, her zaman yedekte atılacak videoların kanalın bulunursa,sağlam kaynaklar edinebilirsen ne 200 ler görürsün :) Güzel başlamışsın umarım bu şekilde devam edersin.

gerçekten tebrikler yeni başlayıpda kazanamıyorum diyenler burdaki arkadaşı örnek alsınlar ne kadar araştırırsanız o kadar kazanırsınız olay bu

Hep öyle başlanır hocam. Aylık 200-300 yeter bana denir. Ama eğer kendine bi yol çizebilirsen, her zaman yedekte atılacak videoların kanalın bulunursa,sağlam kaynaklar edinebilirsen ne 200 ler görürsün :) Güzel başlamışsın umarım bu şekilde devam edersin.

Hocam gerçekten aç gözlü birisi değilim gerçekten dil okulu paramı karşılasın yeter bana :) inşallah hocam çok teşekkürler :)

gerçekten tebrikler yeni başlayıpda kazanamıyorum diyenler burdaki arkadaşı örnek alsınlar ne kadar araştırırsanız o kadar kazanırsınız olay bu

Teşekkür ederim hocam gerçekten günün 4-5 saatini ararştırarark uğraşarak geçiriyorum hep :)

Hocam gerçekten aç gözlü birisi değilim gerçekten dil okulu paramı karşılasın yeter bana :) inşallah hocam çok teşekkürler :)

Teşekkür ederim hocam gerçekten günün 4-5 saatini ararştırarark uğraşarak geçiriyorum hep :)

Aç gözlülükten değil hocam, istemsiz bi şekilde elinde olmadan kazanıldığını görüceksin eğer bu şekilde devam edersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri