5 günlük kazancım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla hocam Allah korusun :) ben sahtecilik falan yapmıyorum spam yapıyorum kabul fakat spamıda özveri ile özenle özene bezene yapıyorum yani önüme geleni seçmiyorum :)

teşekkür ederim hocam :)

hocam ilk mesajımda yazmıştım zaten konunun 1.sayfasındaki ana mesajıma bakarsanız çalıştığım konuları yazmıştım :)

hocam tutturduk fakat inşallah parayı alabiliriz :)

hocam yasak değil ; bir sebeple değil kazancınızı nasıl kazandığınızı belirtirseniz, yani kategori falan. İnşAllah hepimizin arttırır hocam :)

Hocam şans işi birazda

sağolun hocam, kesinlikle bot öneririm hocam

kategori buluyorumda ona uygun güncel video sıkıntısı demek istemiştim hocam

kategori buluyorumda ona uygun güncel video sıkıntısı demek istemiştim hocam

hocam kelime ara ile kategorine ait kelimeler bul kendince mesela haber kanalıysa ; "last news" tarzında şeyler arat seçeneklerden "Bugün" ü seçip sonra onu özgünleştirip öyle yükle

İnşallah böyle devam eder hep hocam :)

Hocam banka hesabı falan hepsini onaylattım zaten sadece tarihin gelmesini bekliyorum PİN için :) pin geldiği zaman inşallah çok rahatlıyacam, bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

gelir gelir merak etme, ben 1 kasımda başladım 12 aralıkta pinim yola çıktı, 29 ocakta geldi, artık ümidimi kesmiş 2. pinimi 24 ocakta istemiştim. 2. pini istedikten 5 gün sonra ilk gönderilen pin geldi. pini girdim ve 4 şubatta ilk ödememi aldım, için rahat olsun sabretmeyi bil sadece.

gelir gelir merak etme, ben 1 kasımda başladım 12 aralıkta pinim yola çıktı, 29 ocakta geldi, artık ümidimi kesmiş 2. pinimi 24 ocakta istemiştim. 2. pini istedikten 5 gün sonra ilk gönderilen pin geldi. pini girdim ve 4 şubatta ilk ödememi aldım, için rahat olsun sabretmeyi bil sadece.

Hocam sabretmesine sabrederim fakat tek kazancım bütün kazandıklarımın gitmesi eğer öyle bir şey olursa çok moralim bozulur :/

Hocam kazançların yeni başlayan birisi için harika. hiç korkma kazancın falan gitmez mantığı güzel oturtmuş iyi çalışmışsın. kanallar kapansa da aynı mantıkla tekrar kazanırsın. Herkese bol kazançlar.

Hocam kazançların yeni başlayan birisi için harika. hiç korkma kazancın falan gitmez mantığı güzel oturtmuş iyi çalışmışsın. kanallar kapansa da aynı mantıkla tekrar kazanırsın. Herkese bol kazançlar.

hocam bu yorumunuz yüreğime su serpti :) hocam tek korkum para kazanma giderse bütün kesinleşmemiş paralarım kazançlarım gidiyormuş sanırım öyle öğrendim yani 1 haftada tek korkum o yani bu kazançlarım giderse tekrar başlarım istemsizce fakat bir daha aynısı olursa soğurum bu işten gibime geliyor yani daha hiç başıma gelmedi, ne tür durumlarda geliyor hocam bu para kazanma gitmesi falan ? ünlemli videolar anında siliniyor zaten hocam yada en geç yarım saate siliniyor yani videoyap.com botu kullanıyorum

hocam bu yorumunuz yüreğime su serpti :) hocam tek korkum para kazanma giderse bütün kesinleşmemiş paralarım kazançlarım gidiyormuş sanırım öyle öğrendim yani 1 haftada tek korkum o yani bu kazançlarım giderse tekrar başlarım istemsizce fakat bir daha aynısı olursa soğurum bu işten gibime geliyor yani daha hiç başıma gelmedi, ne tür durumlarda geliyor hocam bu para kazanma gitmesi falan ? ünlemli videolar anında siliniyor zaten hocam yada en geç yarım saate siliniyor yani videoyap.com botu kullanıyorum

Hocam dünya geneli ve topluluk ihlali yememeye dikkat edin. Topluluk ihlali yememek kolaydır cinsel içerikli, vahşet vb içerikli şeyler yüklemezsiniz olur biter. Dünya geneline ise herkes yakalanır ancak çok artması halinde sıkıntı çıkar.

Onun için birkaç kez dünya geneli yemiş kanallarınıza video yüklemeyin yüklicekseniz de risksiz olduğuna emin olun. Bu şekilde para kazanmanız pasif olmaz diye düşünüyorum. Net bilgi olarak bakmayın bunlar benim gözlemlerim. Farklı ihtimaller de olabilir tabii.

Hocam dünya geneli ve topluluk ihlali yememeye dikkat edin. Topluluk ihlali yememek kolaydır cinsel içerikli, vahşet vb içerikli şeyler yüklemezsiniz olur biter. Dünya geneline ise herkes yakalanır ancak çok artması halinde sıkıntı çıkar.

Onun için birkaç kez dünya geneli yemiş kanallarınıza video yüklemeyin yüklicekseniz de risksiz olduğuna emin olun. Bu şekilde para kazanmanız pasif olmaz diye düşünüyorum. Net bilgi olarak bakmayın bunlar benim gözlemlerim. Farklı ihtimaller de olabilir tabii.

Öncelikle düşündüğün için teşekkür ederim, hocam cinsel tarzda o tarzda bir içerik paylaşımım yok özenle seçiyorum zaten videoları ve daha hiç bir şey yemedim yani yaklaşık 10 gün oldu kanallarım sapa sağlam hala ne kapanma oldu nede uyarı hiç bir şey olmadı haber eğlence tarzı videolarım var hocam para kazanma tam olarak ne gibi durumlarda gidiyor ? Zaten bot ile her yarım saatte bir telifli vsvs.. tarzdaki videoları siliyor otomatik hocam.

Öncelikle düşündüğün için teşekkür ederim, hocam cinsel tarzda o tarzda bir içerik paylaşımım yok özenle seçiyorum zaten videoları ve daha hiç bir şey yemedim yani yaklaşık 10 gün oldu kanallarım sapa sağlam hala ne kapanma oldu nede uyarı hiç bir şey olmadı haber eğlence tarzı videolarım var hocam para kazanma tam olarak ne gibi durumlarda gidiyor ? Zaten bot ile her yarım saatte bir telifli vsvs.. tarzdaki videoları siliyor otomatik hocam.

Hocam benim para kazanmam bir defa gitti onda da birkaç kanalımı birden götürdü ve toparlanmam birkaç ayımı aldı.

2 telifli kanalım birkaç kez dünya geneli yedi o zamanlar acemiydim şimdi de pro sayılmam ben de yüklemeye devam ettim dünya genelleri devam etti ve para kazanması gitti. Ben bu durumdan ötürü yedim farklı durumları tam bilmiyorum. Zaten en sık karşılaşacağın sorunlar da bunlardır.

Hocam benim para kazanmam bir defa gitti onda da birkaç kanalımı birden götürdü ve toparlanmam birkaç ayımı aldı.

2 telifli kanalım birkaç kez dünya geneli yedi o zamanlar acemiydim şimdi de pro sayılmam ben de yüklemeye devam ettim dünya genelleri devam etti ve para kazanması gitti. Ben bu durumdan ötürü yedim farklı durumları tam bilmiyorum. Zaten en sık karşılaşacağın sorunlar da bunlardır.

yani hocam telifli kanallara video yükleyince gitti para kazanmanız ? başka ne tür durumlarda para kazanma gidiyor hocam yardımcı olabilir misiniz ?

yani hocam telifli kanallara video yükleyince gitti para kazanmanız ? başka ne tür durumlarda para kazanma gidiyor hocam yardımcı olabilir misiniz ?

Dediğim gibi benim sadece bu durumda gitti. Telifli kanallara video yükleyince gitmez. Ben çok fazla dünya geneli yediğim için gitti. Diğer durumlara inan vakıf değilim hocam. Başıma bu şekilde geldi. Diğer şartlarda bir para gitmem olmadı çok da eski bir kullanıcı değilim zaten umarım da gelmez.

Dediğim gibi benim sadece bu durumda gitti. Telifli kanallara video yükleyince gitmez. Ben çok fazla dünya geneli yediğim için gitti. Diğer durumlara inan vakıf değilim hocam. Başıma bu şekilde geldi. Diğer şartlarda bir para gitmem olmadı çok da eski bir kullanıcı değilim zaten umarım da gelmez.

Olsun hocam yinede yardımınız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Benimde ilk açtığımda günlük 40 50tl di. Şuan o zamançları özlüyorum :D. 10tlni üstüne çıkamıyorum artık. Nekadar video atsamda fayda yok :D.

Benimde ilk açtığımda günlük 40 50tl di. Şuan o zamançları özlüyorum :D. 10tlni üstüne çıkamıyorum artık. Nekadar video atsamda fayda yok :D.

Yapma abi bunu bana yapma çok üzüldüm şimdi :D :D o kazançlarımın hepsi gitti şimdi ya dün para kazanma devre dışı kaldı bütün kanallarım uçtu gitti 355 tl birikmişti onuda alamıcam büyük ihtimal :D 5 kanal daha açtım içine bir ton video koydum hit alabilecek türden fakat daha 1 tık var 0,29 kuruş :D günde 10 tl kazansam bile yeticek artık bana ya :D fotoğrafı gördüm şimdi kötü oldum yani ondan yapma demiştim :D

Yapma abi bunu bana yapma çok üzüldüm şimdi :D :D o kazançlarımın hepsi gitti şimdi ya dün para kazanma devre dışı kaldı bütün kanallarım uçtu gitti 355 tl birikmişti onuda alamıcam büyük ihtimal :D 5 kanal daha açtım içine bir ton video koydum hit alabilecek türden fakat daha 1 tık var 0,29 kuruş :D günde 10 tl kazansam bile yeticek artık bana ya :D fotoğrafı gördüm şimdi kötü oldum yani ondan yapma demiştim :D
Olur tekrar. Para kazanmasının gitmesi kötü olmuş kanalların :(

Adsense kolay banlanmaz kardeşim. Yani ben yüzlerce youtube kanalı kapattırdım ama 1 tane adsense hesabım var hep onunla çalıştım. Bende başta senin gibiydim 450 tl gelecekti ilk ay ya şu parayı alayımda sonra banlanırsa banlansın dedim. Korku vardı yani ama hepsi boşunaymış. Adsense'nin banlanmasını sağlayan belli başlı sebepler var ben bilmiyorum araştırırsan görürsün ama genelde kolay kolay banlanmıyor. Umarm hedeflerine ulaşırsın hayatta başarılar.

Edit: Yeni mi başladın bilmiyorum ama yeni başladıysan ileride milyarder olursun sen =)

hocam adsense de geçmişin var bize göre anlaşılan ben kendi pc m dışında adsense ye baska pc lerden girmemde sıkıntı olurmu 2,sorum da şu kendi adsensemı kullandıgım pc den yenı baska bı arkadasa adsense alabılırmıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri