arkadaşa musade edinde konu açsın kaç tane daha mesaj yazacaksınız ?farkındaysanız konu açmak için bu kadar hızlı ve mantıklı cevap vermeye çalışıyorum hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşa musade edinde konu açsın kaç tane daha mesaj yazacaksınız ?farkındaysanız konu açmak için bu kadar hızlı ve mantıklı cevap vermeye çalışıyorum hocam
tabiki şans işi hocam şu an günlük ortalama 1.5 TL kazanıyorumoradaki kazançlar şimdi olsa keşke.. ünlem bitirdi bizi
![]()
Adsense kolay banlanmaz kardeşim. Yani ben yüzlerce youtube kanalı kapattırdım ama 1 tane adsense hesabım var hep onunla çalıştım. Bende başta senin gibiydim 450 tl gelecekti ilk ay ya şu parayı alayımda sonra banlanırsa banlansın dedim. Korku vardı yani ama hepsi boşunaymış. Adsense'nin banlanmasını sağlayan belli başlı sebepler var ben bilmiyorum araştırırsan görürsün ama genelde kolay kolay banlanmıyor. Umarm hedeflerine ulaşırsın hayatta başarılar.
Edit: Yeni mi başladın bilmiyorum ama yeni başladıysan ileride milyarder olursun sen =)
İyi günler,
100 youtube. Kanalını adsenseye bağlamışsınız
Benim 3_4gün önce bir kanalım kapandı
Bu kanalımda bağlı olduğum adsense kimliği görünüyordu.
Şimdi 3_4 tane youtube kanalım para kazanma aktif fakat
Kanallarda bağlı olduğum adsense kimliğimi görünmüyor
Ve adsenseye girdiğim sadece eski kanalından gelen förüntülüme raporları var ve 5 gündür görüntülenme GÖZÜKMÜYOR fakat youtube Analyticsde gözüküyor
Yardımlarının için şimdiden teşekkürler
Hata yapmıssınız
Para kazanması kapanan kanalları silmeden önce keşke yeni bir kanal açıp videolarınızı o kanala tasısaydınız. Aynı kazançları almaya kaladıgınız yerden devam ederdiniz
Evet hocam gerçekten çok lazım oluyor malum üniversite, oturma masrafları cart curt falanyok hocam kendi reklamıma zaten asla tıklamam öyle bir huyum yok
hocam ben ingilizce öğretmenliği göreceğim için o yüzden herşeyim ingilizce zaten. Telefondan tutun pc'ye kadar, ingilizce kitaplar falan okuyorum. Dil okuluna gidiyorum haftada 4 gün akşamları 4 saat şeklinde. Speaking konusuna pek ağırlık vermedim hocam yani dil sınavı için falan grammer'e ağırlık verdim ben o yüzden speaking de kendimi geliştirip özgün bir kanal açmak istiyorum bende
---------- Mesaj saat 00:10:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:58 civarında gönderildi. ----------
Anladım hocam. Ben tek kanal ile çalışmıyorum hocam her telden kanalım var sizede tavsiye ederim. İlk mesajımda yazmıştım hocam o tarz kanallar açabilirsiniz iyi kazandırıyor![]()
hocam birdaha baglayan veyahut baska adsenseniz varsa ona baglayin max 36 min 24 saat sonra baglaniyor diye biliyorum
İyi günler
Başka google hesaplarındaki youtube. Kanallarını adsenseye hesabına nasıl bağlayabilirim
Hocam öğrenciyim dil okuluna gidiyorum kurs parasını rahat bir şekilde ödeyebilmek için bir şeyler yapmak gerekiyordu bende YT işine başvurdum. İnşallah kendi başıma kendi masraflarımı çıkarabilirim. Fazla parada gözüm yok Allah şahidim sadece kendi masraflarımı çıkartsam yeter bana. Sağolun yorumunuz için inşallah banlanmadan parayı alırım ve masraflarıma harcarım![]()
Şunu unutmayın adsenseyi tek birşey kapatır oda dolaylı yada doğrudan kendi reklamlarınıza tıklamanızdır.
iyi günler youtube'da 370$ tahmini kazancım gözüküyor fakat bağladığım adsense hesabımda bu parayı göremiyorum...hatta para kazanmıyor görünüyorum...bunun sebebi nedir ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.