5 Hazirandan sonra ulke degisimini nasil yapicaz?

• Kullanıcı basbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

basbaba

Yasaklanmış
Arkadaslar forumda varsada ben gormedim , su an eski kanal gorunumune donup ulke degistirmesi yapabiliyoruz , peki 5 hazirandan sonra ulkeyi nasil degistirebilecegiz? eger degistirme imkani olmazsa , yeni kanallar acip para kazanmayida etkinlestirme imkani sona eriyor.

Konu hakkinda bilgisi olanlar fikirlerini pauylassin lutfen

Arkadaslar forumda varsada ben gormedim , su an eski kanal gorunumune donup ulke degistirmesi yapabiliyoruz , peki 5 hazirandan sonra ulkeyi nasil degistirebilecegiz? eger degistirme imkani olmazsa , yeni kanallar acip para kazanmayida etkinlestirme imkani sona eriyor.

Konu hakkinda bilgisi olanlar fikirlerini pauylassin lutfen

Youtube yeni kanal düzeninde ülke değiştirmeyi ekleyeli çok oluyor ayarlar kısmında var.
Ayrıca açarken Yabancı Ülkeyi seçin niye değiştirmeyle uğraşıyorsunuzki

ilk olarak gmail alırken konumu abd yap ki ülke değişmeyle uğraşmayasın
yok konumu türkiye olarak seçtin
ve bu gmaille kanal açtın
bu kanalda normal olarak ülke Türkiye olarak çıkacaktır
bu değiştirmek için kanal ayarlarına tıkla
orda şunlar yazıcak özellikler para kazanma varsayılanlar video içi programlama ve gelişmiş seçenkleri bulunur
gelişmişe tıkla ülkeyi abd seç
yada hangi ülke seçmek istiyosan onu seç

ilk olarak gmail alırken konumu abd yap ki ülke değişmeyle uğraşmayasın
yok konumu türkiye olarak seçtin
ve bu gmaille kanal açtın
bu kanalda normal olarak ülke Türkiye olarak çıkacaktır
bu değiştirmek için kanal ayarlarına tıkla
orda şunlar yazıcak özellikler para kazanma varsayılanlar video içi programlama ve gelişmiş seçenkleri bulunur
gelişmişe tıkla ülkeyi abd seç
yada hangi ülke seçmek istiyosan onu seç

gelismis butonu , bu yeni actigim kanalda yok nedense???

---------- Mesaj saat 17:23:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:22:56 civarında gönderildi. ----------

1. turkiyede partnerlik yonetimi basladi, youtubeden artik turkiyede para kazaniyor, yeni kanalda ulke degistirme ise.....

https://www.youtube.com/watch?v=fBEHuXe6zHg

ben Turkiyede yasamiyorum.

Tamam is ortagi dogrulamasini yapinca gelismis butonu cikti , tesekkurler yorumlar icin.

videoyu kablosuz bağlantı üle yüklediğin için sesde sorun var

Bence sizin pc de bir sorun olmali cun ki izleyenlerin hic biri sesle alakali birsey demedi hadi izleyen ler yorum yapmaya erindi ki genelde oyle olur 100 kiside biri yazar ben izliyorum suan sorun yok ve bu video yu hazirlamama sebeb olan kisiyede yolladigimda oda sesle alakali sikinti var demedi.!!! bence video ile alakali degildir.

Sorun tam olarak nedir, ses nasil cikiyor ? hicmi gelmiyor bozukmu ?

---------- Mesaj saat 21:47:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:45:20 civarında gönderildi. ----------

gelismis butonu , bu yeni actigim kanalda yok nedense???

---------- Mesaj saat 17:23:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:22:56 civarında gönderildi. ----------

ben Turkiyede yasamiyorum.

Ulke degistirme deyince Turkiye aklima geliyor :) o kismi soylemedim sayabilirsiniz sorunuzun cevabi video da, sanirim onuda halletmissiniz

Bence sizin pc de bir sorun olmali cun ki izleyenlerin hic biri sesle alakali birsey demedi hadi izleyen ler yorum yapmaya erindi ki genelde oyle olur 100 kiside biri yazar ben izliyorum suan sorun yok ve bu video yu hazirlamama sebeb olan kisiyede yolladigimda oda sesle alakali sikinti var demedi.!!! bence video ile alakali degildir.

Sorun tam olarak nedir, ses nasil cikiyor ? hicmi gelmiyor bozukmu ?

istiyosan birisine söyle izlesin
ses acaip kısık geliyor
öylesine youtubede bir video açtım sesi falan normal
ama bu videonun sesi bozuk
eminim birçoğunda böyledir
istiyosan
birisine söyle

Bende Normal, ayni seviyede bir video izlyorum sonra kendi videomu aciyorum bire bir ayni degil ama duyuyorum, ustelik benim kulagin biri az duyuyor :D tek kulakla duyuyorum baska bilgisayrda baska agda izledim ses super degil evet ama rahatsiz edicide degil sorunu kendim duysam gorsem halledecegim ama simdi bend uzeltecek birsey goremeyince yeniden yuklesem oda ayni olacak :( siz diger hazirladigim videolari izlermisiniz ayni sistem ayni pc onlarda ses nasil ?

etc arkadaşım kera doğru söylüyor şimdi izledim videonu ses de çok cızırtı var hatta sonuna kadar açtığımda patlamış hoporlör gbi bi ses veriyor hiç anlaşılmıyor ...bir diyeceğim yaptığın abone ol yönlendirme butonun çalışmıyor hatalı linki koymamışsın sadece yazıyı yazmışsın...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri