Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cigkoftee.com daki cig kofteyi begendik.simdi bu sitede 20tl indirim diye bidaha siparis verdim. Digerinden farkli mi bu cig kofte onu anlamadm.yoksa indirim diye tadi mi degisti.korkuttunuz hocam beni simdi ins iyi cikarda cope gitmez.Hocam fiyat güzel fakat 3 kg aldım tadını beğenmedim. Adreseçiğköfteden alıyordum onun tadıyla sizinki arasında çok fark var niye öyle bilmiyorum ama yerken böyle ahım şahım bir tat alamadım. 2. olarak Sürat kargo deyip 2 sefer de MNG ile yolladınız Mng bizim buraya geç getiriyor sürat evimin dibinde bunada dikkat edilirse sevinirim
Yarin gelicek bana o zaman degerlendiricem yazarim.Hocam digerinden farklımı bu cigköfte ?
Çiğköftelerin arasında herhangi bir farklılık yok.Sadece daha profosyenel bir web sitesi kurup indirim yaparak tanıtma amacımız vardı.Müşterilerden gelen talepler üzerine web sitemizi hazırlayıp kurduk.Eldiven ekledik kredi kart güvenliliği için ssl kurduk.Hocam digerinden farklımı bu cigköfte ?
Çiğköftede herhangi bir değişiklik söz konusu değildir.Cigkoftee.com daki cig kofteyi begendik.simdi bu sitede 20tl indirim diye bidaha siparis verdim. Digerinden farkli mi bu cig kofte onu anlamadm.yoksa indirim diye tadi mi degisti.korkuttunuz hocam beni simdi ins iyi cikarda cope gitmez.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fikrinize saygı duyuyoruz ama TÜRK insanlarında gerçekten şu tavır vardır.Eğerki burda kg fiyatını 30-50 TL den satsak emin olun kesinlikle alan çıkacaktır ve çok para verdiği için tadını beğenecektir.Ucuz olunca insan psikolojik olarak kusur bulmaya çalışıyor.Yanlış anlamayın bu yorumum size değil.Tüm insanlardan bahsediyorum bende dahilHocam fiyat güzel fakat 3 kg aldım tadını beğenmedim. Adreseçiğköfteden alıyordum onun tadıyla sizinki arasında çok fark var niye öyle bilmiyorum ama yerken böyle ahım şahım bir tat alamadım. 2. olarak Sürat kargo deyip 2 sefer de MNG ile yolladınız Mng bizim buraya geç getiriyor sürat evimin dibinde bunada dikkat edilirse sevinirim
Her insanın damak zevki farklı olabiliyor.Burda yorum olarak beğenende oluyor beğenmeyen sadece o kadar referansın içinde siz dahil 2 kişi var.Karasınıza saygı duyuyoruz.Çiğköftenin çiğköfteyle alakası yok hocam alakasız ve yenmicek bi tada sahip
-Amacım kötülemek değil yorumum bu şekilde
1-2-3-4 kg paketlerimiz mevcuttur.Teşekkürler.Benim bildiğim denemek için bir durum yaptırılır yenilir.4 kilonun denemesi olur
Tabi şaka bi yana hayırlı satışlar![]()
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Şimdiden afiyet olsun ürün ulaştığında olum veya olumsuz dönüş sağlarsanız konumuza sevinirim.4kg sipariş verildi
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yerimiz cigkofte.gen.tr - Çiğ köfte Siparişi, Çiğ Köfte Fiyatlarıhocam yeriniz nerede denemek isterim![]()
Merhabalar web sayfamızda herhangi bir sorun yoktur.Siparişler gelmeye devam ediyor.Yarın mesai saatleri içerisinden cigkofte.gen.tr canlı destek hattından yazarsanız online olarak yardımcı olmaya çalışacağım size.siteden alım yapıcaktım üye oldum ama bi türlü olmadı alım asamasında üye sayfam oto. olarak kapaniyo yeniden giriyorum bu kez sifre hatası veriyo
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Afiyet olsun tekrardan.10gün önce 4kilo istemiştim beğendim gayet güzeldi vede ailecek beğendik..4kilo daha siparişi gectim.
Bugun gelecek yorum yapicmson alanlar yorum yapabilir mi bende ucuzken tatmak istiyorum..?
ziraat ödeme varmi ?
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar ziraat bankası hesabımızda mevcuttur.son alanlar yorum yapabilir mi bende ucuzken tatmak istiyorum..?
ziraat ödeme varmi ?
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.