5 Kg Çiğ köfte + 25 Lavaş + 200 ml Sos 29,90 TL (Ücretsiz Kargo)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çig köfteyi sürat kargo ile yollarsanız alayım bende 4 kilo mng kargo çok sıkıntı bizim burada

Cig kofte guzel ama lavaslar kuruydu begenmedim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

100000166 sipariş gecılmıstır en ksıa surede ulasması dılegıyle umarım sorun cıkmaz tadıda guzeldır
zıraat odeme gecılmıstır

DN ilk alısım

Öncelikle çiğ köfte çok güzel. 3 aydır, aylık olarak alıyorum. Eksiklerinden bahsetmek gerekirse;

Sürat diye geçiyor ama mng kargo ile geliyor. Benim burada mng sıkıntılı 2 gün sonra getiriyor her zaman.
Lavaşlar çok kalitesiz.
Çiğ köfte acısız olarak da sunulmalı. (Mide ağrısı yapabiliyor)
Her zaman dedim. Hatta tartıştık bile. Fiyat sistemi çok yanlış. 18 Tl'ye 1 Kg 24 Tl'ye 4 kg.
Eski fiyat sistemi gelmeli. Zaten her durumda 1 Kg'si 12 Tl'lik kampanyadan , 4 Kg'si 24 Tl olan kampanyaya nazaran daha fazla kazanacaksınız. Ha bizi bilerek 4 Kg'lik kampanyaya yönlendirme durumu varsa orası ayrı. Benim üstümde çalıştı. Mecbur 2 kg'sini buzluğa koyup daha sonra yiyoruz.

Her neyse hiçbirini yapmadınız aylardır. Demek ki bir bildiğiniz var. Ama özellikle lavaşlara lütfen bir göz atın. Tatsız tuzsuz kupkuru bir şey.

Son düzenleme:
çig köfteyi sürat kargo ile yollarsanız alayım bende 4 kilo mng kargo çok sıkıntı bizim burada
Adres bölümüze (sürat kargo ile gönderin) bu şekilde belirtseniz sürat kargoyla gönderebiliriz.Sürat kargoyla çıkan kargo sorunlarında mesuliyet alamıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

Cig kofte guzel ama lavaslar kuruydu begenmedim.

Merhabalar çiğköfte ve lavaşlarımız günlük üretilip sevkiyatları sağlanmaktadır.Kargo aşamasında lavaşlarınızın vakum poşeti yırtılıp hava aldıysa kurumuş olabilir.

---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

Öncelikle çiğ köfte çok güzel. 3 aydır, aylık olarak alıyorum. Eksiklerinden bahsetmek gerekirse;

Sürat diye geçiyor ama mng kargo ile geliyor. Benim burada mng sıkıntılı 2 gün sonra getiriyor her zaman.
Lavaşlar çok kalitesiz.
Çiğ köfte acısız olarak da sunulmalı. (Mide ağrısı yapabiliyor)
Her zaman dedim. Hatta tartıştık bile. Fiyat sistemi çok yanlış. 18 Tl'ye 1 Kg 24 Tl'ye 4 kg.
Eski fiyat sistemi gelmeli. Zaten her durumda 1 Kg'si 12 Tl'lik kampanyadan , 4 Kg'si 24 Tl olan kampanyaya nazaran daha fazla kazanacaksınız. Ha bizi bilerek 4 Kg'lik kampanyaya yönlendirme durumu varsa orası ayrı. Benim üstümde çalıştı. Mecbur 2 kg'sini buzluğa koyup daha sonra yiyoruz.

Her neyse hiçbirini yapmadınız aylardır. Demek ki bir bildiğiniz var. Ama özellikle lavaşlara lütfen bir göz atın. Tatsız tuzsuz kupkuru bir şey.
Yorumunuz için teşekkür ederiz.Kargo ücreti 1-5 kg ağırlıkta olanlara 7 TL veriyoruz bu yüzden küçük paketler kurtarmıyor.Lavaşlara gelince lavaşlar kendi üretimimiz değil bir firmadan tedarik sağlıyoruz günlük olarak.Çiğköfte lavaşlarında herhangi bir tat olmaz.Çiğköfte lavaşı ayrı üretilmektedir.

Adres bölümüze (sürat kargo ile gönderin) bu şekilde belirtseniz sürat kargoyla gönderebiliriz.Sürat kargoyla çıkan kargo sorunlarında mesuliyet alamıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

Merhabalar çiğköfte ve lavaşlarımız günlük üretilip sevkiyatları sağlanmaktadır.Kargo aşamasında lavaşlarınızın vakum poşeti yırtılıp hava aldıysa kurumuş olabilir.

---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

Yorumunuz için teşekkür ederiz.Kargo ücreti 1-5 kg ağırlıkta olanlara 7 TL veriyoruz bu yüzden küçük paketler kurtarmıyor.Lavaşlara gelince lavaşlar kendi üretimimiz değil bir firmadan tedarik sağlıyoruz günlük olarak.Çiğköfte lavaşlarında herhangi bir tat olmaz.Çiğköfte lavaşı ayrı üretilmektedir.
Yırtık degildi.ben actim.ustte baska arkadasta yazmis.lavaslar kuru bayatti.

Yırtık degildi.ben actim.ustte baska arkadasta yazmis.lavaslar kuru bayatti.

Uyarınız için teşekkürler.Çalıştığımız lavaş firmasına durumu iletiyorum en kısa sürede çözüme ulaşacaz lavaş konusunda.Biz her zaman müşterilerimizden gelen şikayetleri önerileri dikkate alan bir firmayız.

bi 5kg likde ben sipariş geçtim.bi süredir almıyordum...sürekli aklımdaydı ama bi türlü kısmet olmamıştı,vakit bulupda alamamıştım.sonunda verebildim siparişi :)

baharatlı bulgur midemi yakıyor. etli çiğ köfte olsa alırdım. :)

6675b0959e522bd35e2fb3658add28b7.jpg

kargo elime ulasti hazirliklara başlıyorum ss geldikce atarim inşallah yapilan yorumlar gibidir.

Benim kargoda geldi. Tadı 10 numara bence. Sevdigim bi markanin tadi ile ayni. Artik sevdigim markanin ismi cigkofteci ali usta

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim kargoda geldi. Tadı 10 numara bence. Sevdigim bi markanin tadi ile ayni. Artik sevdigim markanin ismi cigkofteci ali usta

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizi tercih ettiğiniz için tşk ederiz.Elimizden geldiğince en kalite ürünü en ucuza satmaya gayret ediyoruz.

---------- Spam Engelliyici 11:40 ---------- Önceki Mesaj 11:39 ----------

Kampanyalı fiyatlarımız bu gece sonlancaktır.

Bizi tercih ettiğiniz için tşk ederiz.Elimizden geldiğince en kalite ürünü en ucuza satmaya gayret ediyoruz.

---------- Spam Engelliyici 11:40 ---------- Önceki Mesaj 11:39 ----------

Kampanyalı fiyatlarımız bu gece sonlancaktır.
aldigim cig kofteyi dun yedik geldigi gun yiyeyemedim
daha dogrusu dunde yemedim
direk ÇÖPE gitti
tadi gerçekten kötü
kotulemeye gerek yok neyse yazacak cok sey varda...

aldigim cig kofteyi dun yedik geldigi gun yiyeyemedim
daha dogrusu dunde yemedim
direk ÇÖPE gitti
tadi gerçekten kötü
kotulemeye gerek yok neyse yazacak cok sey varda...
Yorumunuza saygı duyuyoruz.100 müşteriden 1-2 tanede olsa beğenmeyen çıkabilir tabikide.Herkezin damak tadı farklı olabiliyor.Özelden tadında ne gibi değişikler var neleri kötüdür belirtirseniz sevinirim.Kötü derken çiğköfte şekerli veya çok tuzlu olma ihtimali yok.Biraz cıvıktır veya katıdır, çok acıdır veya hiç acı yoktur.Çok kötü kavramını anlayamadık.Sizin talepleriniz doğrultusunda üretimlerimize daha dikkatli devam etmekteyiz.

Ara ara bazı günlerde 4 Kg Çiğ Köfte (24 TL olan paket 19,90 TL satılcaktır.)

Kampanya Şartları :
Sınırlı sayıda (x adet) stok açılarak ilk alışverişi tamamlayan kişiler faydalancaktır.Web sayfamızı takip edenler indirimden yararlanabilcektir.

ilk aldığım partiden 1,5 KG kaldı bitince tekrar alacağım ama senden toplu kampanya bekliyorum hocam 4 KG Çiğ Köfte + 50 Lavaş + 1 Sos + Ücretsiz Kargo = 25 TL gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri