Tam Otomatik Pinterest Site Kurulumu -
Merhabalar.
A'dan Z'ye tamamen otomatik şekilde çalışan pinterest kurulum hizmeti sağlanmaktadır.
1- ) İçerik ekleme,içerik gönderme vb. durumlarla uğraşmayacaksınız.
2- ) 5+ tema seçeneği bulunmaktadır.Panelden zevkinize göre düzenleyebilirsiniz. ( daha önce adsense aldığım temalarda dahil olacaktır. )
3- ) Bugünden itibaren sipariş 3 adede kadar aynı gün içinde teslim edilir. Sipariş geciktiği hergün fazladan 1 adet site yapılacaktır.
4 -) Vps konusunda bilgisi olmayanlara +30 TL ücretle vps kurulumu yapılır siteler kurulur.(+10 site yaptıracaklar için ideal)
5- ) Elinizde domain onaylı adsense bulunmalıdır. Eğer kendi onaylatabileceğini düşünenlere dediğim gibi daha önce adsense aldığım temalar verilecektir. Bunlarla da onay almaya çalışabilirsiniz.
Hizmet Fiyatı : Site Başı 20 TL
Hizmeti alan müşteri yorumları :
Merhabalar.
A'dan Z'ye tamamen otomatik şekilde çalışan pinterest kurulum hizmeti sağlanmaktadır.
1- ) İçerik ekleme,içerik gönderme vb. durumlarla uğraşmayacaksınız.
2- ) 5+ tema seçeneği bulunmaktadır.Panelden zevkinize göre düzenleyebilirsiniz. ( daha önce adsense aldığım temalarda dahil olacaktır. )
3- ) Bugünden itibaren sipariş 3 adede kadar aynı gün içinde teslim edilir. Sipariş geciktiği hergün fazladan 1 adet site yapılacaktır.
4 -) Vps konusunda bilgisi olmayanlara +30 TL ücretle vps kurulumu yapılır siteler kurulur.(+10 site yaptıracaklar için ideal)
5- ) Elinizde domain onaylı adsense bulunmalıdır. Eğer kendi onaylatabileceğini düşünenlere dediğim gibi daha önce adsense aldığım temalar verilecektir. Bunlarla da onay almaya çalışabilirsiniz.
Hizmet Fiyatı : Site Başı 20 TL
Hizmeti alan müşteri yorumları :
Ben yaklaşık 3 gün önce aldım çok kısa süre içerisinde teslim etti ve hala da herhangi bir sorum olduğunda kendisi yardımcı oluyor. Desteği ve hızlı teslimatı için kendisine teşekkür ederim. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim ancak bu işte sabır gerekiyor. Sitem hemen hit alsın diyorsanız satın almayınız.(Baltalamak maksatlı yazmadım hizmetten memnunum)
2 adet site aldim..Muthis yardimci ve profesyonel hizmet sunuyor..Tekrar tekrar iş yapmak icin sabirsizlaniyorum.Hey nickli arkadasima sonsuz tesekkur ediyorum.
Son düzenleme: