5 Liraya 14 GB Ramli 300 Mbs Download 40 Mbs Upload Hızlı 2 haftalşık sunucu.

• Kullanıcı JayZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayZ

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, 5 Liraya başlıkta belirttiğim gibi 2 haftalık sunucu satıyorum ref kısmına gelirsek kimse daha almadı 1 aylık değil bunu belirtiyim 2 haftalık size açıcağım vds'nin up down ssleri buyrun:

l72D1E.png

Güven konusuna şöyle değineyim 5 liraya sattığım bir vds bakın 30 40 değil 5 lira, bir kişi ya alır ya almaz kazanç elde etmek değil buradaki amacım cidden ucuza vps almalarını sağlıyorum arkadaşların alırsanız teşekkür eder iyi günlerde kullanmanızı temin ederim almayan olursada neden almadığını belirterek konu altına yorum yaparsa herkesin diyecek birşeyleri olacağını düşünüyorum sevgilerle.
not: rami göstermemişim özür dilerim ramler 16 52 64 olarak çıkıyor ram konusu sıkıntı değil.

Ödeme yolları paypal, Denizbank Banka hesabı olarak düşündüm.

pm atmanız yeterli.

Son düzenleme:
Bedava istiyoruz :) bu ne arkadaşım ya, günden güne düşüyor, yarında 1 liraya gelir bu vds ler :) bedava olana kadar bekliyecem.

Kardeşim inşallah, hakkında hayırlısı olur ve satışların iyi olur.

Azure ise satışını bu şekilde yapamazsın.
Tek tek Vds satışına izin verilmez.
Azure Akontu satabilirsin ama.
Tek tek Free Vds açıp satmak yasak.

Microsoft azure evet, ekip olarak satın aldık up down yapıyoruz fakat sıkıntı yt'De diziler, ücretsiz sürümü değil bunu belirtiyim.

[MENTION=11930]JayZ[/MENTION] bu şekilde satış yapmanız yasak, vergi levhası, yer sağlayıcı belgenizi site yönetimine (adminlere) pm atın konunuzu açsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri