5 Liraya Uçak Bileti Aldım Dönüş'te 20 Lira

4 adet bilet aldım. Küçük bir düzeltme yapayım. Her şeyi web sayfası üzerinden yapabiliyorsunuz. Mobil uygulama yüklemenize gerek yok.

ben olsam yaza alırım bileti yakın zamanda hele bu hava şartlarında bu uçakla uçmak cesaret ister :D

borajet_1495.jpg

Bu uçakta sanki ailecek pikniğe gitmek için yapılmış gibi bir hava var. :)

4 adet bilet aldım. Küçük bir düzeltme yapayım. Her şeyi web sayfası üzerinden yapabiliyorsunuz. Mobil uygulama yüklemenize gerek yok.

Düzeldiyse bilmiyorum ben denedim olmadı mobilden hemen oldu :)

Sağolun düzeltme için iyi uçuşlar..

Ana konuya eklersen faydan dokunur insanlara hocam.
MAE216 kodu ile 20 TL indirim elde edilir. Ama borajet uçuşları 19.99 olduğu için borajette kullanılmaz. Farklı firmalardan 20 TL indirim elde edilir. [MENTION=13580]TheGangster[/MENTION]

refinden önce bilgisayardan girip kaydoldum sonra telefona aerobilet uygulamasını indirip giriş yaptım ve 1 hazirana adanadan ankaraya bilet almaya çalıştığımda 314 tl yazıyor benmi yapamadım ayrıntılı anlatırmısın

Yarı yolda ucaktan atarlar hocam senin hakkı bitti 5liraya bu kadar gidiliyo deyip :D

ayaktamı gidecen hocam:D

bende dün pegasus için bakmıştım 15 gün sonrası için

3 sınıfa ayırmışlar fiyatları

20 - 45 - 60 TL gibi

20 ye sadece bilet alıyorsun

45 şe ikram vs vs

60 şa ise ikram, iade değişim hakları var. sonra ulan ucuz etin yahnisi yenmez deyip bizi bagaja mı atacaklar düşüncesiyle vazgeçtim :)

ama dediğin doğru, belki ayakta da gidilebilir

hostese 5tlye aldım bileti deme döve döve atar uçaktan:) iyi fiyat iyi uçuşlar

taksiler f 16 muamelesi görüyor bu ülkede! :D

nette kayseri-kıbrıs borajet uçağı haberleri var ama sitelerinde öyle bir uçuş yok. bilen varmı ?

böbrekleri paket yapın hocam..

Aralık ayına kadar baktım ama bahsettiğiniz ucuzlukta uçuş bulamadım. yarın öbürgün satacakları mail datasına eklenmiş olduk :) hadi hayırlısı

Borajet konforu ile uçmayan kalmasın
yurt ici hersey dahil 19 99 tl yurt disi hersey dahil 19 99 eur usd
Borajet konforu ile uçmayan kalmasın -
KAMPANYA KOŞULLARI

-Biletleme Dönemi: 25 Ocak – 10 Şubat 2016
-Seyahat Dönemi: 8 Şubat – 31 Mart 2016
-Kampanya kapsamında uygulanan ücretler, kişi başı, tek yön,tüm vergiler ve hizmet bedeli dâhil ücretlerdir.
-Kampanya, Borajet ‘in uçuş gerçekleştirdiği yurt içi – yurt dışı uçuş noktalarında, komfort sınıfı yetişkin ve çocuk yolcu biletlerinde geçerlidir.
-Kampanya kapsamında satın alınan biletler direkt uçuşlar için geçerlidir.
-Kampanya kapsamında alınan biletler üzerinde iade, tarih değişikliği, parkur değişikliği, isim değişikliği gibi işlemler gerçekleştirilemez.
-Kampanya kapsamında satın alınacak biletlerin direk olarak biletlenmesi gerekmektedir. Opsiyonlu rezervasyon işlemi gerçekleştirilmemektedir.
-Kampanya kapsamında satın alınan biletlerde, Borajet promosyon bilet kuralları geçerli olacak ve uygulanacaktır.
-Kampanya kapsamında satın alınan biletlerde ‘’Tavsiye Edilen Hizmet Bedeli’’ , yurt içi biletlerde 5 TL , yurt dışı biletlerde 3 USD/EUR olarak uygulanacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burası Türkiye vardır bir bit yeniği

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri