5 saatte bir kelime bulamamak ve çıldırmak

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Drop

Kayıtlı Üye
Saat 6 dan beri bir kelime bulamadım.Oturdum kalktım sigara içtim.Camdan aşağıya baktım.Yok ta yok.Bulduklarım da hoşuma gitmedi.Belki kullanacak vardır alın hayrını görün.

Kod:
wentworth	40500	14.47
jg wentworth	27100	50.60
jg wentworth commercial	1000	41.84
matt wentworth	1000	28.83
jg wentworth reviews	880	69.39
jg wentworth song	880	47.40
how does jg wentworth work	390	57.34
jg wentworth fees	260	20.00
jd wentworth	170	44.15
jg wentworth phone number	170	37.74
what is jg wentworth	170	48.98
jg wentworth number	140	50.83
call jg wentworth	140	43.86
mr wentworth	140	29.64
jg wentworth scam	110	16.36
wentworth elementary	110	18.76
jg wentworth review	110	66.06
wentworth admissions	90	20.76

https://www.youtube.com/watch?v=yg2e31MOXgQ

Bir zamanlar müthiş kelime avcısıydım . Tık başı yüksek kazanç sağladım . Fakat adsense darbe üstüne darbe vurunca bıraktım dahada uğraşmadım . YT'de mutluyum şuan ama birgün geri döneceğim :)

Bana 100'lük bir kelime bul sana simit ısmarlayayım:)Uyku haram bu gece.
Bir zamanlar müthiş kelime avcısıydım . Tık başı yüksek kazanç sağladım . Fakat adsense darbe üstüne darbe vurunca bıraktım dahada uğraşmadım . YT'de mutluyum şuan ama birgün geri döneceğim :)

Birşey vermiyor bu kelimeler sadece aranma hacmi yüksek
Funny , car crash iyidir :) Çok uzun zaman oldu hocam ben geri dönene kadar siz çokça bulursunuz .

Semrush , keyword planner v.s.

hocam siz kelimelere hangi siteden bakıyorsunuz ben sadece adwork kullanıyorumda çok yorucu oluyor

---------- Spam Engelliyici 02:58 ---------- Önceki Mesaj 01:50 ----------

Sonunda buldum:)

80 ile 120 dolar arası 5 kelimem var.Ana kelimemle ilgili domain aldım.Alt kelimelerim de kategoriler olacak.

Hedefim günde 2/3 tık almak:)

yok hocam 1 kelimeyi bulmak 6 saatimi aldı.Webteki herşeyi kullanmak gerekiyor.Biraz da şans işi.

yok hocam 1 kelimeyi bulmak 6 saatimi aldı.Webteki herşeyi kullanmak gerekiyor.Biraz da şans işi.

sorsaydın yardımcı olurduk :)

A5NP3p.png

VvNRPr.png

Hocam bunlar para kazandırmaz.

detayını bilmem pek farklı bir iş için surekli kelime öbeklerinden kelime türetmem gerekiyo arada denk geliyo böyleleri yuksek gelirli lazım oluyosa eger yani işine yararsa yollayabilirim

50 ve üstü işime yarar hocam.Belki ben de birşeyler yapabilirim bunun karşılığında.Tabii kelime bulmak ta yetmiyor.Hindistanlılar tüm domainleri parsellemiş.
detayını bilmem pek farklı bir iş için surekli kelime öbeklerinden kelime türetmem gerekiyo arada denk geliyo böyleleri yuksek gelirli lazım oluyosa eger yani işine yararsa yollayabilirim

50 ve üstü işime yarar hocam.Belki ben de birşeyler yapabilirim bunun karşılığında.Tabii kelime bulmak ta yetmiyor.Hindistanlılar tüm domainleri parsellemiş.

senin aradıgın kelime "wentworth"

boşta : "wentworth cast " 12.100 68.20 TL

wentworthcast.com
wentworthcast.net
wentworthcast.org

bunlar boşta belki işine yarar

tl değil dolar olacak.Bu da güzel kelime , bir de wentworth youtube çalışılabilir.Ama kelime cpc oranı yüksek olduğu için youtube biraz sıkacaktır.
senin aradıgın kelime "wentworth"

boşta : "wentworth cast " 12.100 68.20 TL

wentworthcast.com
wentworthcast.net
wentworthcast.org

bunlar boşta belki işine yarar

Öncelikle keyword bulmanız gerekiyor.Ben en az 50 dolarlık olmasına bakıyorum.Tabii bulursanız.50 dolar = 150 tl. ortalama tek tıka bu kadar verecek kelimeler.Bu kelimelere bu paraları kim verir.Tabii ki de amerikalılar.Bu adamlar için önemli olan şeyleri bulup onları araştırıyoruz.Tek tek tüm keyword sitelerine bakıp kontrol ediyoruz.Bu kelimenin boştaki com domainini arıyoruz.Bulursak hemen kapıyoruz.Sonra bir amerikan hostu kiralayıp siteyi kuruyoruz.En çok para veren yakın kelimeleri kategori yapıyoruz.Sonra yazılarımızı ekleyip çalışmaya başlıyoruz.
Hocam bende merak ediyorum bu tarz işleri, mümkün ise az çok bilgilendirir misin? :)

Öncelikle keyword bulmanız gerekiyor.Ben en az 50 dolarlık olmasına bakıyorum.Tabii bulursanız.50 dolar = 150 tl. ortalama tek tıka bu kadar verecek kelimeler.Bu kelimelere bu paraları kim verir.Tabii ki de amerikalılar.Bu adamlar için önemli olan şeyleri bulup onları araştırıyoruz.Tek tek tüm keyword sitelerine bakıp kontrol ediyoruz.Bu kelimenin boştaki com domainini arıyoruz.Bulursak hemen kapıyoruz.Sonra bir amerikan hostu kiralayıp siteyi kuruyoruz.En çok para veren yakın kelimeleri kategori yapıyoruz.Sonra yazılarımızı ekleyip çalışmaya başlıyoruz.

Anladım hocam çok teşekkür ederim. Niche çalışmak Spam dan çok daha iyi gibi. Belki kısa sürede getiri olarak yt Spam kadar iyi değildir bilemiyorum ama ödeme alabilmek, daha legal olmak vs gibi konularda çok daha rahat sanırım. Bi yerden başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak :)

edit : sorduğum soruyu iptal ettim : )

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri