5 Saniyede İp değiştirme - Manuel + Gmail Açma Tekniği

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları

OquzAlp

Yasaklanmış
Web sitesi
www.oquzalp.com
Merhaba Arkadaşlar,

Son günlerde herkesin kanallarının spamdan kapatılması dolayısıyla.bu konuyu açma gereği duydum.botlarla alakalı sıkıntılar olsada.kapanmaların bir çok nedeni vardır.ve biride hesapların açılış şekli ve Açılan İp'ler dir.

Bu yüzden size kendi gmail açma yöntemimi ve 5 saniyede manuel olarak nasıl ip nizi değiştireceğinizi anlatacağım.

NOT: Bu şekilde Açtığım Kanallarda Şimdiye kadar Herhangibir kapanma olmadı.

1-Çerezleri Cleaner ile temizliyorum, Frefox veya Chrome fark etmez.( Genellikle Chrome Kullanıyorum)

2-Gerçek yabancı isimler kullanıyorum.biraz araştırırsanız internette var.

3-Şifreleri güçlü yapıyorum Örn:3Asd45dch45x gibi

4-Kurtarma Maili Eklemiyorum ve Doğrulamaları 3cx telefon sistemi ile Yapıyorum

5- Her hesabı açtıktan sonra tarayıcı kapatıyorum Cleaner programı ile tekrardan temizliyorum.ve ip mi değiştiriyorum.

Ve Gelelim Asıl konuya İp mi Nasıl Değiştiriyorum.Ben "Zte" Modem üzerinden anlattım sizde kendi modeminizden aynı işlemleri yaparak deneyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=GhbhywfOcJg

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Son günlerde herkesin kanallarının spamdan kapatılması dolayısıyla.bu konuyu açma gereği duydum.botlarla alakalı sıkıntılar olsada.kapanmaların bir çok nedeni vardır.ve biride hesapların açılış şekli ve Açılan İp'ler dir.

Bu yüzden size kendi gmail açma yöntemimi ve 5 saniyede manuel olarak nasıl ip nizi değiştireceğinizi anlatacağım.

1-Çerezleri Cleaner ile temizliyorum, Frefox veya Chrome fark etmez.( Genellikle Chrome Kullanıyorum)

5- Her hesabı açtıktan sonra tarayıcı kapatıyorum Cleaner programı ile tekrardan temizliyorum.ve ip mi değiştiriyorum.

Ve Gelelim Asıl konuya İp mi Nasıl Değiştiriyorum.Ben "Zte" Modem üzerinden anlattım sizde kendi modeminizden aynı işlemleri yaparak deneyebilirsiniz.

İp Değiştirme Yöntemim; (720p Olarak izleyin)

Oquzalp 5 Sn. de İp değiştirme - YouTube

Aslında ip değiştirme mantığı bu şekilde.İnterneti kesip tekrar bağlatırsan ip değişir.Ama çoğu kişi bunu yapamadğından modemi aç kapa diyoruz.ikiside aynı kapıya çıkıyor ama modemden değiştirmek çok daha kısa tabiki.

Mesela tp link için aşağıdaki kaydet(save) yazısına tıklarsanız internet kesilir ve yeniden bağlanır, dolayısıyla ip değişmiş olur.

dYWQETn.jpg

uydunette bridget rooter olayını yapmama rağmen bi kez değişti daha da değişmedi..
el mecbur riskli takılıyoruz

Arkadaşlar Airties modem kullanan için;

10sn sonra geliyor internet ve ip değişmiş oluyor

1.png

Son düzenleme:
Hocam yeni sekmede free *** cam mı yazıyor ben mi yanlış gördüm :D

Evet doğru görmüşün kardeşim, yaptıgımız işlem bazen dns yi sıfırlıyor.o yüzden dns kontrolü yapmak için herhangibir +18 siteyi yazıyorum.tabi farklıda düşünebilirsin ama skntı yok düşünsende erkek adamız :)

Aslında ip değiştirme mantığı bu şekilde.İnterneti kesip tekrar bağlatırsan ip değişir.Ama çoğu kişi bunu yapamadğından modemi aç kapa diyoruz.ikiside aynı kapıya çıkıyor ama modemden değiştirmek çok daha kısa tabiki.

Mesela tp link için aşağıdaki kaydet(save) yazısına tıklarsanız internet kesilir ve yeniden bağlanır, dolayısıyla ip değişmiş olur.

dYWQETn.jpg

Arkadaşlar Airties modem kullanan için;

10sn sonra geliyor internet ve ip değişmiş oluyor

1.png

teşekkürler arkadaşlar elinde farklı modemi olanlar farklı modemlerde yapılan işlemi anlatırlarsa yararlı olacaktır.

Merhaba Arkadaşlar,

İp Değiştirme Yöntemim; (720p Olarak izleyin)

Oquzalp 5 Sn. de İp değiştirme - YouTube

Hocam kendinizden emin 5 SANİYE yazmışsınız ama her modem bu kadar hızlı değiştirmiyor. Özellikleri çok olan yeni modemlerden 1dk kadar sürebiliyor. Az özellikli modemlerde kısa sürüyor.

Hocam kendinizden emin 5 SANİYE yazmışsınız ama her modem bu kadar hızlı değiştirmiyor. Özellikleri çok olan yeni modemlerden 1dk kadar sürebiliyor. Az özellikli modemlerde kısa sürüyor.

hocam malumunuz kullandıgım modem ZTE olunca,benim modemimde 5 SANİYE de değişiyor.başka bi modem alıp deneme şansım olmadı KUSURA BAKMAYIN.

bende de airties son modeli var 2 dk sürüyor bu işlemle. kapatıp açınca bile daha hızlı oluyor :) bu arada videoda 720p seçeneği çıkmıyor bende :)

hocam malumunuz kullandıgım modem ZTE olunca,benim modemimde 5 SANİYE de değişiyor.başka bi modem alıp deneme şansım olmadı KUSURA BAKMAYIN.

Özellikle Air Ties modeme birsürü gereksiz özellik koymuş. Gerçi bazen işe yarıyor ama sık kullanılan işleri yaparken hızımız düşüyor.

Firefox + imacros + Gmail + 15 + Telefon onayları + Maillerin dosya kaydı + modem reset + çerez temizliği + alt kanal açımı + isim özel url = 4.40sn :)

Sadece gmail açarsam 1dk :) oda ip reset süresi :)

1. madde ye yazdım üstad, cleaner ile temizleyin diye.videoda sadece ip nin nasıl değiştiğini anlatım amaçlı çektim.

Evet doğru görmüşün kardeşim, yaptıgımız işlem bazen dns yi sıfırlıyor.o yüzden dns kontrolü yapmak için herhangibir +18 siteyi yazıyorum.tabi farklıda düşünebilirsin ama skntı yok düşünsende erkek adamız :)
bunu diyordum ben de. :)

[MENTION=9676]cloudenq[/MENTION] birkaç defa denememize rağmen değişmedi malesef :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri