OquzAlp
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.oquzalp.com
Merhaba Arkadaşlar,
Son günlerde herkesin kanallarının spamdan kapatılması dolayısıyla.bu konuyu açma gereği duydum.botlarla alakalı sıkıntılar olsada.kapanmaların bir çok nedeni vardır.ve biride hesapların açılış şekli ve Açılan İp'ler dir.
Bu yüzden size kendi gmail açma yöntemimi ve 5 saniyede manuel olarak nasıl ip nizi değiştireceğinizi anlatacağım.
NOT: Bu şekilde Açtığım Kanallarda Şimdiye kadar Herhangibir kapanma olmadı.
1-Çerezleri Cleaner ile temizliyorum, Frefox veya Chrome fark etmez.( Genellikle Chrome Kullanıyorum)
2-Gerçek yabancı isimler kullanıyorum.biraz araştırırsanız internette var.
3-Şifreleri güçlü yapıyorum Örn:3Asd45dch45x gibi
4-Kurtarma Maili Eklemiyorum ve Doğrulamaları 3cx telefon sistemi ile Yapıyorum
5- Her hesabı açtıktan sonra tarayıcı kapatıyorum Cleaner programı ile tekrardan temizliyorum.ve ip mi değiştiriyorum.
Ve Gelelim Asıl konuya İp mi Nasıl Değiştiriyorum.Ben "Zte" Modem üzerinden anlattım sizde kendi modeminizden aynı işlemleri yaparak deneyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=GhbhywfOcJg
Son günlerde herkesin kanallarının spamdan kapatılması dolayısıyla.bu konuyu açma gereği duydum.botlarla alakalı sıkıntılar olsada.kapanmaların bir çok nedeni vardır.ve biride hesapların açılış şekli ve Açılan İp'ler dir.
Bu yüzden size kendi gmail açma yöntemimi ve 5 saniyede manuel olarak nasıl ip nizi değiştireceğinizi anlatacağım.
NOT: Bu şekilde Açtığım Kanallarda Şimdiye kadar Herhangibir kapanma olmadı.
1-Çerezleri Cleaner ile temizliyorum, Frefox veya Chrome fark etmez.( Genellikle Chrome Kullanıyorum)
2-Gerçek yabancı isimler kullanıyorum.biraz araştırırsanız internette var.
3-Şifreleri güçlü yapıyorum Örn:3Asd45dch45x gibi
4-Kurtarma Maili Eklemiyorum ve Doğrulamaları 3cx telefon sistemi ile Yapıyorum
5- Her hesabı açtıktan sonra tarayıcı kapatıyorum Cleaner programı ile tekrardan temizliyorum.ve ip mi değiştiriyorum.
Ve Gelelim Asıl konuya İp mi Nasıl Değiştiriyorum.Ben "Zte" Modem üzerinden anlattım sizde kendi modeminizden aynı işlemleri yaparak deneyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=GhbhywfOcJg
Son düzenleme: