★★ +5 TL Kazançlı Sistem Hazırlama ★★

• Kullanıcı crazy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benden içerik almadın zaten bana neden yemin ediosun. Ama talep ettin.. Sadece bana da değil bak bir ton kişiden talep etmişsin. 1 gün sonra da hizmet konusu açıyorsun. Etik değil kardeşim. Sana şu an ben içerik verseydim, merak etme daha ağır konuşurdum. İşte bu forumda senin gibiler yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile yardım edesimiz gelmiyor. Çünkü sen insanlardan içerik isteyerek, iyi niyetli olanların iyi niyetlerini suistimal etmişsin... Hadi selametle gece gece insanlık dersi veremicem şimdi sana. Bu yaşa gelmişin alamamışsın...

:) yine bir kazanç sistemi yine ban yolunda bir üye der giderim. Klasik soru kazanıyorsan niye satıyorsun:) para ya mı ihtiyacın var? demekki kazanamıyorsun ki ihtiyacın var... Kazanan adam zaten 2 ay sonra 5 kuruş borcu olmaz.

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:26 ----------

zaten 400 tl ye bir dünya günlük 2-3 dolar gelirli kanal satılıyor gidip onu alsalar aynı hesaba gelir en azından kanal kapansa bile kazanan kanal nedir içerik nedir öğrenir devam eder

Maden bu şekilde çalışmak istiyorsun, kanalları aç bir hafta beklet sonra tanesini 20 30 tl den sat. Neden sipariş üstüne yapıyorsun? Hem yapabildiğin kadar yapar yük altına girmezsin hem de kimseyi mağdur etmemiş olursun.

Nasıl olsa sınır yok, kural yok ne olacak ki 5 ordan 10 ordan alsam yolumu bulurumcuların yeri bu forum değil. Size gelince hangi forumlarda satış yaptığınız, ceza aldığınız ve yine farklı davetiyelerle üye olup devam ettiğiniz forumlardaki, her insanın hemen hemen ulaşabileceği bilgileri süsleyipte yaptığınız satış konularınızı bilmek için uzman olmaya gerek yok. Ben satışın kalitesini güveni içeriği vs. herşeyi geçtim yahu sadece burada değil diğer forumlarda da açtığın her konu ciddi anlamda sürümden kazanmanın ötesine geçmiş görünüyorsun, Arkadaşlar bakın bugün 100lira kazandım hergün böyle gelebilir size anlatıyım efenim buyrun fiyatım bu, bu neymiş ya bende çekeyim bi resim adsense şifremi vereyim sen gibi, bende satayım başkasıda koysun işte aylık şu kadar dolar aldım satıyorum sadece size ilk 10 kişiye yetiştiniz tuttunuz satışın ucunu çok tutarsınız bu kafayla. Son olarak insanların bilgisizliğinden belkide çaresizliğinden yararlanıp bu tarz konular açmaktan sakının, kazanıyorsun başkalarıda kazansın istiyorsun bu güzel birşey ama "bildiğin diyelim" bilgileride böyle kapı kapı satış pazarlamacısı gibi herkese aynı ürünleri veripte bunun sonucunda herkesin kazandığı bir oluşum bekleme.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri