Nasıl olsa sınır yok, kural yok ne olacak ki 5 ordan 10 ordan alsam yolumu bulurumcuların yeri bu forum değil. Size gelince hangi forumlarda satış yaptığınız, ceza aldığınız ve yine farklı davetiyelerle üye olup devam ettiğiniz forumlardaki, her insanın hemen hemen ulaşabileceği bilgileri süsleyipte yaptığınız satış konularınızı bilmek için uzman olmaya gerek yok. Ben satışın kalitesini güveni içeriği vs. herşeyi geçtim yahu sadece burada değil diğer forumlarda da açtığın her konu ciddi anlamda sürümden kazanmanın ötesine geçmiş görünüyorsun, Arkadaşlar bakın bugün 100lira kazandım hergün böyle gelebilir size anlatıyım efenim buyrun fiyatım bu, bu neymiş ya bende çekeyim bi resim adsense şifremi vereyim sen gibi, bende satayım başkasıda koysun işte aylık şu kadar dolar aldım satıyorum sadece size ilk 10 kişiye yetiştiniz tuttunuz satışın ucunu çok tutarsınız bu kafayla. Son olarak insanların bilgisizliğinden belkide çaresizliğinden yararlanıp bu tarz konular açmaktan sakının, kazanıyorsun başkalarıda kazansın istiyorsun bu güzel birşey ama "bildiğin diyelim" bilgileride böyle kapı kapı satış pazarlamacısı gibi herkese aynı ürünleri veripte bunun sonucunda herkesin kazandığı bir oluşum bekleme.
İyi forumlar.