★★ +5 TL Kazançlı Sistem Hazırlama ★★

• Kullanıcı crazy3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Haftada Sadece 1 Kişiye yapılacaktır.

1 Hafta Garantilidir.

Bu Sistemde ben size günlük +5 TL yapıp Kanalları Adsensesi ile yani hali hazır bir şekilde size vereceğim ama günlük +5 TL ye ulaştıktan sonra size vereceğim.Sizin bişey yapmanaza gerek yok İçerikler bana ait olup iyi izlenim alan +15 DK dan uzun Video ortası reklamını ayarlayıp Ünlemden Geçireceğim.Adsense İlk başta sizin üzerinize sizin isminize açılacak ve bu şekilde daha sağlam olacaktır.

REFERANSLAR​
Arkadaştan dün konuyu açmadan bu sistemi satın aldım. Patlamaya hazır kanallar. 15 kanal bir adsenseye bağlı bu günkü kazanç xx kanallar kapanmadıgı sürece cok güzel bir sistem

RY1l4G.jpg

Arkadaşla 2 hafta 2 tane için anlaşıldı. Youtube konularında yeniyim ama arkadaş çok ilgili, her şeyi detaylıca anlattı. Kanalları teslim aldıktan sonra istatistikleri konuda paylaşırım.

Bir hafta içerisinde kanal kapanma, adsense ban vs. gibi durumda para iadesi garantisi ile bir paket için arkadaşla anlaşıldı.

Forum Dışı bir Arkadaşa Paket yapılmıştır.Kazanç Görüntüsü

hocam belki soracaklar soramıyorlar ben sorayım.Neden böyle kanalları kendinize yapmak varken 400 tl gibi cüzzi miktarlara veriyorsunuz ? kendinize bu sistem gibi 5 sistem kursanız günlük 30 tl+ kazanabilir 1 ayda parasını çıkartıp devam edebilirsiniz ? + adsenseleri pinleyince +1 k tl daha size kar kalır?

Hocam aynı işi yapmayı bende düşündüm ve hala düşünüyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum mesuliyet almaktan sorumluluk altına girmekten.Başınızı ileride cok ağrıtır sistemi alanlar..

[/COLOR]
hocam belki soracaklar soramıyorlar ben sorayım.Neden böyle kanalları kendinize yapmak varken 400 tl gibi cüzzi miktarlara veriyorsunuz ? kendinize bu sistem gibi 5 sistem kursanız günlük 30 tl+ kazanabilir 1 ayda parasını çıkartıp devam edebilirsiniz ? + adsenseleri pinleyince +1 k tl daha size kar kalır?
Ya ben çok Sabırsız bir yapıya sahibim direk ben para elimde olsun o yüzdeb hocam başka açıklaması yok malesef
Hocam aynı işi yapmayı bende düşündüm ve hala düşünüyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum mesuliyet almaktan sorumluluk altına girmekten.Başınızı ileride cok ağrıtır sistemi alanlar..

1 Hafta garanti verdiğimi yazdım Kabul Edenler işi yaptırır Malesef kimseye zorla iş yaptırmıyoz baştan söyleyelim :)

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:33 ----------

sonun olmaz umarım bu yola giren çıkamadı ;) :eek:

Dediğim gibi 1 Hafta Sadece Garanti veriyorum :)

Sent by: crazy3
Original Content:
ubus56' Alıntı:
İçerik konusunda felan yardımcı olma şansın varmı nasıl bulabilirim bi yardım etme rica etsem zorlamıyorum sadece yardımcı olursan sevinirim diyorum

Bu ne demek oluyor , Açıklar mısın [MENTION=7988]crazy3[/MENTION]

Sent by: crazy3
Original Content:

Bu ne demek oluyor , Açıklar mısın [MENTION=7988]crazy3

Sadece Daha fazla İçerik Arama Çabasına girdim sadece bu ianmıyorsanız kazanmadığıma adsense şifremi verim girin buyrun
BAN'ı Hak ediyorsam yada rahatsız ediyorsam Banlayabilirsiniz Kimsenin Ağzının tadı kaçmasın

Sadece Daha fazla İçerik Arama Çabasına girdim sadece bu ianmıyorsanız kazanmadığıma adsense şifremi verim girin buyrun
BAN'ı Hak ediyorsam yada rahatsız ediyorsam Banlayabilirsiniz Kimsenin Ağzının tadı kaçmasın

Bi yaptırımda bulunmayacağım fakat bu mesajlar burda kalsın .
Özgür Piyasa

Dün bana da mesaj atmışın kardeş görüşmek istiyorum felan yazmış kaliye bile almadım amacı belli oldu içerik fln isteyecek :D (öylede düşünmüştüm )

[MENTION=7988]crazy3[/MENTION] valla hocam kendimi salak gibi hissettim bu konuyu görünce. dün size yazdım calısma tarzımı dizi dedim kaynak ismi söledim fakat siz aramaya bile tenezzül etmeyip benden torent siteside istediniz o mesajınıza geri cevap vermedim, kazanıcaksan hak ediceksin. Selametle !

Gülermisin ağlarmısın ya...

Adam bizden içerik alıp, başkasına satıp para kazacak. Keşke şu mesaj attıklarına satsaydın bu hizmeti. İçerikleri biz verelim, sen kanal yap bize sat :):)
[MENTION=7988]crazy3[/MENTION] böyle ticaret ahlakı olmaz...

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

battusay bu konu açık kalırsa sizin başınız ağrır benden uyarması, herkese mesaj atıp içerik isteyip sonra ben zaten kazanıyorum kazandırayım hikayeleri eskide kaldı. Bir ton mutsuz üye çıkar bu konudan..

Gülermisin ağlarmısın ya...

Adam bizden içerik alıp, başkasına satıp para kazacak. Keşke şu mesaj attıklarına satsaydın bu hizmeti. İçerikleri biz verelim, sen kanal yap bize sat :):)
[MENTION=7988]crazy3[/MENTION] böyle ticaret ahlakı olmaz...

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

battusay bu konu açık kalırsa sizin başınız ağrır benden uyarması, herkese mesaj atıp içerik isteyip sonra ben zaten kazanıyorum kazandırayım hikayeleri eskide kaldı. Bir ton mutsuz üye çıkar bu konudan..

Size yemin ederim sizden bir içerik almadim benim bulduğum içerikler rica ediyorum bilmeden knusmayiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri