5 TL'ye .COM Domainleriniz reglenir.

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;

5 TL ' ye GoDaddy'den istediğiniz .com uzantılı domaini regleyebilirim.

Her hangi bir sorun olduğunda paranızı kesinlikle geri iade ediyorum.

Ödeme yöntemi olarak ; önce domain sonra ödeme şeklini bile kabul edebilirim. Hiç bir sorun çıkmayacağına temenni ederim herkesi.

Şu anlık belli bir süre için sadece .COM domainleriniz reglenecektir.

Ödeme yöntemleri : Garanti Bankası & Paypal

Çoklu alımlarda indirim yapılabilir.

EK BİLGİLENDİRME

Reselleri olan bir arkadaşım var onunla anlaşabilirsek eğer sizlere Domain + Host'u makul bir fiyata sağlayabilirim. Lütfen takipte kalın.

DİPNOT :

İŞ ALIMI ŞU ANDA HAYATIMLA İLGİLİ BİR KAÇ SORUN YÜZÜNDEN KAPALIDIR. TEKRAR İŞ ALIMINA BAŞLADIĞIMDA BİLGİLENDİRECEĞİM

reglenir. ne demek bilgim olmadıgı için soruyorum..

reglenir. ne demek bilgim olmadıgı için soruyorum..

Registration anlamına gelir yani kayıt edilir. Mesela deccal35.com diye bir site yok iken onu kayıt ediyoruz ve kim kayıt ettiyse ona ait oluyor yani mesela bu ytpara.com Serkan abi tarafından kaydedildi, yani yeni domain açmak

Hocam gel pazarlık edelim 5 değilde 2TL yapalım 100 tane domain regliyim :D Birde godaddy kuponla yapıyorsanız kupona bakın bazen sadece kayıt ücreti diyor ek para istiyor ona dikkat etmek lazım.

Hocam gel pazarlık edelim 5 değilde 2TL yapalım 100 tane domain regliyim :D Birde godaddy kuponla yapıyorsanız kupona bakın bazen sadece kayıt ücreti diyor ek para istiyor ona dikkat etmek lazım.

Ben herşeyi pür dikkat yapıyorum zaten hocam, 2 TL'den kimse size domain reglemez. Satışı baltalamaya geldiyseniz size diyecek bir şeyim yok madem bu kadar iddialı düşünüyorsunuz kendiniz 2 TL'den satın başkaları alsın hocam ben kimseyi zorlamıyorum alın diye sadece konu açtım.

Konuyu baltalamayalım.İlk ve son uyarımdır.Piyasa serbesttir.Saygılarımla...

Ben herşeyi pür dikkat yapıyorum zaten hocam, 2 TL'den kimse size domain reglemez. Satışı baltalamaya geldiyseniz size diyecek bir şeyim yok madem bu kadar iddialı düşünüyorsunuz kendiniz 2 TL'den satın başkaları alsın hocam ben kimseyi zorlamıyorum alın diye sadece konu açtım.

Ben diğer arkadaşa cevap vermek istemiştim.

Yaşınız benden büyük ama yaşınız benden küçük. Ben sizin konunuzu baltalama amacım yok size hayırlı işler diliyorum

---------- Mesaj saat 05:33:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:31:20 civarında gönderildi. ----------

Konuyu baltalamayalım.İlk ve son uyarımdır.Piyasa serbesttir.Saygılarımla...

2 TL 'ye domain aldım demek konuyu baltalamak mıdır hocam ? Godaddy gibi bir yerden 5 TL 'ye domain almak bence güzel bir hizmet.

Yaşınız benden büyük ama yaşınız benden küçük. Ben sizin konunuzu baltalama amacım yok size hayırlı işler diliyorum

Hiç bir şey demiyorum kavga edip, sataşmayı da çözüm olarak görmüyorum. Üstü kapalı lafınızın farkındayım ama cevabım yok, tek sözüm ; teşekkürler.

---------- Mesaj saat 05:33:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:31:20 civarında gönderildi. ----------

2 TL 'ye domain aldım demek konuyu baltalamak mıdır hocam ? Godaddy gibi bir yerden 5 TL 'ye domain almak bence güzel bir hizmet.

Hocam amacınız o olmayabilir tabi.Ancak dısarıdan bakıldığında 2 tlye var senden neden alınsın ? der gibi bir hava oluştu o yuzdendi uyarım.

Hiç bir şey demiyorum kavga edip, sataşmayı da çözüm olarak görmüyorum. Üstü kapalı lafınızın farkındayım ama cevabım yok, tek sözüm ; teşekkürler.

Valal helal olsun :) Ben yazarken hiç bir art niyetim yokdu. Hatta sizi tebrik ediyorum Godaddy 'den 5 TL 'ye domain kayıt edebilmek güzel bir hizmet.

Şimdi ben gidip sanal kart aldığımda komisyon alacaklar vs. vs derken ben kendim alacağım zaman 10-12 TL 'den aşağı alamayacağım.

Bu kadar mesajdan sonra gelip ben bile domain alabilirim yani...

---------- Mesaj saat 05:38:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:37:10 civarında gönderildi. ----------

Hocam amacınız o olmayabilir tabi.Ancak dısarıdan bakıldığında 2 tlye var senden neden alınsın ? der gibi bir hava oluştu o yuzdendi uyarım.

Evet biraz bende de suç var öyle yazmamalıydım. Daha açıklama yapmaya gerek yok.

Kimsenin işine karışmak gibi olmasın ama, 2TL'ye alınacak domainden şüphelenirim ben. Açıkcası 5 TL bile deyince alla alla dedim kendimce. Belki piyasayı bilmediğimdendir. Nolursa olsun. Açarsın yeni bir konu 2TL'den veriyorum dersin.

Yanlışım varsa düzeltin. Hani böyle insanların işini karıştırma olunca sahte telifcilerin de bu forumda kol gezdiği hissiyatı uyanıyor içimde!.

Kimsenin işine karışmak gibi olmasın ama, 2TL'ye alınacak domainden şüphelenirim ben. Açıkcası 5 TL bile deyince alla alla dedim kendimce. Belki piyasayı bilmediğimdendir. Nolursa olsun. Açarsın yeni bir konu 2TL'den veriyorum dersin.

Yanlışım varsa düzeltin. Hani böyle insanların işini karıştırma olunca sahte telifcilerin de bu forumda kol gezdiği hissiyatı uyanıyor içimde!.

Konu amacından dışarı çıkıyor yönetici arkadaş ve konu sahibi de isterse mesajımı silebilir(im).

2 TL 'ye domain alıyorsun ama süresini uzatmak istediğinde kat ve kat para ödüyorsun. Ama arkadaşın hizmetinde böyle bir durum yok. O yüzden Godaddy her zaman tavsiye ederim.

Valal helal olsun :) Ben yazarken hiç bir art niyetim yokdu. Hatta sizi tebrik ediyorum Godaddy 'den 5 TL 'ye domain kayıt edebilmek güzel bir hizmet.

Şimdi ben gidip sanal kart aldığımda komisyon alacaklar vs. vs derken ben kendim alacağım zaman 10-12 TL 'den aşağı alamayacağım.

Bu kadar mesajdan sonra gelip ben bile domain alabilirim yani...

---------- Mesaj saat 05:38:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:37:10 civarında gönderildi. ----------

Evet biraz bende de suç var öyle yazmamalıydım. Daha açıklama yapmaya gerek yok.

Estafurullah önemli değil, teşekkürler.

Kardeşim ben sahte telifçi miyim yani şimdi onu mu imâ etmeye çalışıyorsun ? Bu forumda kimseye zararım dokunmadı, aksine hep yardım etmeye çalıştım kime sorarsan sor ben öyle niyetli birisi değilim, konuda da belirttim; her hangi bir sorunda paranız kesinlikle iade ve madem güvenmiyorsunuz ÖNCE DOMAİNİ SİZE VERİRİM, SONRA ÖDEMEYİ ALIRIM BU KADAR BASİT.

Konu amacından dışarı çıkıyor yönetici arkadaş ve konu sahibi de isterse mesajımı silebilir(im).

2 TL 'ye domain alıyorsun ama süresini uzatmak istediğinde kat ve kat para ödüyorsun. Ama arkadaşın hizmetinde böyle bir durum yok. O yüzden Godaddy her zaman tavsiye ederim.

Her zaman beklerim hocam, teşekkürler

Satış günceldir.

Hayırlı satışlar.

Allah razı olsun hocam sağolun.

---------- Mesaj saat 13:37:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:01:11 civarında gönderildi. ----------

Satış günceldir arkadaşlar.

---------- Mesaj saat 14:12:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:37:08 civarında gönderildi. ----------

EK BİLGİLENDİRME

Reselleri olan bir arkadaşım var onunla anlaşabilirsek eğer sizlere Domain + Host'u makul bir fiyata sağlayabilirim. Lütfen takipte kalın.

Kardeşim ben sahte telifçi miyim yani şimdi onu mu imâ etmeye çalışıyorsun ? Bu forumda kimseye zararım dokunmadı, aksine hep yardım etmeye çalıştım kime sorarsan sor ben öyle niyetli birisi değilim, konuda da belirttim; her hangi bir sorunda paranız kesinlikle iade ve madem güvenmiyorsunuz ÖNCE DOMAİNİ SİZE VERİRİM, SONRA ÖDEMEYİ ALIRIM BU KADAR BASİT.

Satış günceldir.

Usta sen çok yanlış anlamışsın :) Ben senin ticaretini baltalamaya çalışanlar ya da böyle algıladığımız kişiler için söyledim onu.Neden insanların ticaretiyle uğraşılır demek istedim!..

Usta sen çok yanlış anlamışsın :) Ben senin ticaretini baltalamaya çalışanlar ya da böyle algıladığımız kişiler için söyledim onu.Neden insanların ticaretiyle uğraşılır demek istedim!..

Şu an zaten satış aktif değil hocam, hayatımda ilgilenmem gereken önemli şeyler oldu o yüzden şu anlık satış pasif durumdadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri