B
Bonna
Guest
Bırakın bu işleri ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bırakın bu işleri ya
amacım konuyu baltalamak diil ancak bu işi 10 yıldır yapan bi firma var ve ''adsense safe'' olarak ve sosyal medyalardan yolluyorlar videolarınız ve gerçek izlenim olarak...ve çok uygun fiyatlara siz bu tarz ayrıntıları vermek zorundasınız ve garantisinide ve resimlerle belirtmelisiniz. ben bahsettiğim yerden aldım ve adsensemde aylardır sorun yaşamadın ....umarım aydınlatıcı olur mesajım...
Gerçekten anlamıyorum ne demek istiyorsunuz ?
İş yaptınızmı YOK . İş yaptıktan sonra deseniz neyse diycemde iş yapmadan böyle demeniz açıkcası üzüyo . Lütfen iş yapmadan yorum yapmayın benim hakkımda telefon numarm orda arayın konuşalım.
Gel güzel kardeşim sana açıklayayım;
Geç awesomeness partnere 1000 izlenime 5 $ veriyor.(uzun video)
50 x 5 $ = 250 $ = 500 TL yapar sen kaça satıyorsun 50 TL
Bunun iki açıklaması var ;
1-) sen çooook zenginsin milletin de zengin olmasını istiyorsun o yüzden 450 TL ZARAR EDİYORSUN.
2-) Umut tacirliği yapıyorsun,gelmiş ''yasal olmayan'' yollardan izlenim gönderiyorsun sonra alan adamların ''kanalları'' patlıyor ''adsense'' leri patlıyor.
Kimin yüzünden?
Bu forumda daha 3-5 mesajı olup konu açan adam yüzünden değil.
Konuyu görüp insanları uyarmayan üyeler yüzünden!!!
bu konuda aldığın yer önemli sonuçta yt kanalın değil adsense hesabın gümler![]()
Bu olay arkadaşın icat ettiği bişey değil uzun zamandır izlenim işleri yapılıyor.
Arkadaş zorla kimseyede izlenim satmıyor.
Çok fazla bilmediğiniz olaylar hakkında yorum yapmayın kimsenin ekmeğiyle oynamayın ve satışı baltalayıcı yorumlar yapmayalım lütfen arkadaşlar.

bu siteden bana mesaj gelmiş girdim ok ledim mail adresimi yazdım bilmem ne olacak bakalım bekliyorum bende ?Arkadaşlar mesaj atan arkadaşlar için ekliyorum bu resmi ancak daha fazlasını yapamam ve hiçbir yükümlülük altında kalmakta istemiyorum araştıran bulur diyelim ancak ben hiçbir şeyin vesilesi olmak istemediğimden ,bu yıllardır kurumsallaşan sitelerin isimlerini veremem.. Ayrıca buradan satış yapan arkadaşa da bu tarz şeyleri öneririm tabi başarabilirse süper olur hayırlı satışlar kardeşim.. resimleri buraya koyma amacım konuyu okuyup mesaj atanlardan dolayı..
![]()
benim yazdığımın baltalamakla alakası yok.hatta awe de bazıları soruyor eşiği geçmeden kanal kapanırsa paramızı alabilir miyiz diye...benim şimdilik 1 ihtarım var awe kanalında 2.yi de yersem parayı çekme eşiğine getirmek için bu yola başvurabilirim bile.R10 da 100 den fazla twitter youtube facebook işi yaptım telefon numaramı zaten arayıp daha detaylı anlatmak için yazdımyasal yol değil tüm dünya üzerinden bi gizli yayın oalrak paylaşılıp izlenme sayısı 1 haftada 50 bin oluyor
---------- Mesaj saat 13:24:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:19:05 civarında gönderildi. ----------
Mesajınızı pmden anlaşın lütfen artık rica ediyorum konuyu baltalamayınız.
Arkadaş icat etti ve ya etmedi
.Bu olay adsense zararlı kardeşim.
Bilmiyorsan önce bunu öğren.
Hani diyosun ya çok fazla bilmediğin konu diye,sen demek ki yt hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilsin.
Sahte izlenim/tık/like/yorum/abone bunlarla bir arpa boyu yol alamazsınız boşun uğraşmayın.
Böyle olaylarda acemi kardeşlerimiz heves edip satın alıyor içi boş çıkıyor sonra hem parası gidiyor hem umutları!!!!!
yeni üyelerin ticaret yapması yasak.. [MENTION=977]BeRKaN[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.