50.000 İzlenim Sadece 50 TL ! Hızlı Teslimat %100 Güven !

• Kullanıcı necos44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
bu arkadaşı r10 dan bilirim.
twiiterde çok iyi işler yapmıştı.yöntem ne kadar tutar bilmem ama kendisi güvenilirdir

usta benim anlamadıgım referansta almıyorsn , nasıl olacak deneme olarak bir arkadasa atsanda bizde görsek daha iyi olur hem senin icin hemde bizim icin..
1 Arkadaşa 30 TL ' den yapaiblirim. Başka hiç birşey yapamam çünkü bende zarara girerim efendim
bu 50bin izlenim 1 günde mi geliyor .yoksa 1 hafta vs zaman alıyor mu

1 Haftada efendim.

bu siteden bana mesaj gelmiş girdim ok ledim mail adresimi yazdım bilmem ne olacak bakalım bekliyorum bende ?

Anlamadım efendim ?

benim yazdığımın baltalamakla alakası yok.hatta awe de bazıları soruyor eşiği geçmeden kanal kapanırsa paramızı alabilir miyiz diye...benim şimdilik 1 ihtarım var awe kanalında 2.yi de yersem parayı çekme eşiğine getirmek için bu yola başvurabilirim bile.

Konuyu inceliyorum arkadaşlar ...

yeni üyelerin ticaret yapması yasak.. [MENTION=977]BeRKaN[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Yeni üyemiyim bak bi kimi dolandırmışım anlamıyorum noluyor da böyle şeyler diyorsunuz.
Yt hakkında ki bilgilerim sizi ilgilendirmez.
Adsense politikalarını okumanızı tavsiye ederim.
Dikkat ettiyseniz "ORGANİK" izlenme diyorum yani doğal yani gerçek insanlar tarafından izlenme.Botlarla vs.lerle kasılan izlenme değil .
O zaman size göre videoyu facede paylaşmak da adsense banlatır.
Yorumlarım içinde alın veya almayın diye de bişey yok okuduysan arkadaşı da tanımıyorum zaten .Sadece içeriğini bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yazmayın dedim.

100 mesaja veya 10 ticarete sahip olmayan arkadaşların Adsense satışı yasaktır. Bu kurala uymadan konu açan kişiler forumdan 3 Gun sure ile uzaklaştırılcaktır.E-ticaret sistemine yeni gecildiginden uyenin mesaj sayisi paylasimciligi goz onune alinacakdir belli bir sure. )
sadece adsensede geçerli o ve bunu modların bile yanlış anladığını gördüm

bu arkadaşı r10 dan bilirim.
twiiterde çok iyi işler yapmıştı.yöntem ne kadar tutar bilmem ama kendisi güvenilirdir

Teşekkür ederim :)

işi hala yapıyorsan hocam 50k hıt almayı dusunuyorum cmusavat skype adresım eklersen alışı gerçekleştırelım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri