50.000 İzlenim Sadece 50 TL ! Hızlı Teslimat %100 Güven !

• Kullanıcı necos44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

necos44

Kayıtlı Üye
Merhabalar Sevgili Üyeler ve Ziyaretçiler

youtube_circle_color-128.png

Herkes Youtube İzleniminin Artmasını İster Değilmi ?

Artık herkese 1000 Kişi İçin 10 - 15 TL VERMENİZE gerek Kalmadı ! :)

Yapacağım kampanya öyle birşey ki küçük dilinizi yutacaksınız !

Gözlerinize İnanamıyacaksınız !

Fiyatımız Sadece 50 TLYANLIŞ OKUMADIN SADECE 50 TL !

7 Gün İçinde Teslim

ASLA Pişman Olmassınız !

İLK 3 KİŞİYE 40 TL !

İletişim ;

Telefon : 0531 460 91 59

E-posta : [email protected]

Örnek Bir Video ;

v9b11.png

Ödeme Yöntemleri :

paypal.png
mw4w9.jpg
mw4vt.jpg
mw4wr.jpg
mwmhv.jpg

PAYPAL - | - NESİNE - | - Garanti CepBank - | - TÜRKCELL TL - | - İBAN NO - | -

STOK SAYISI : 30

KALAN STOK : 30

Video ;

Ko G - KC (Video Klip 2013) - YouTube

bu arkadaşı r10 dan bilirim.
twiiterde çok iyi işler yapmıştı.yöntem ne kadar tutar bilmem ama kendisi güvenilirdir

Referanslarımız ; Başka bir sitede olan satışlarımızdır. (twitter)

Sınırsız alındı ıslem basladı takıpcıler gelmeye basladı

sınırsız takipçi satın alınmıştır

Sınırsız takipçi satın alınmıştır ... İlgili bir arkadaş, tavsiye ederim ...

Çekim yaptırıldı, şuan çekim gerçekleşiyor, Teşekkürler.

Anlaşmamızı 1 Hesap Üzerinden Yaptık Umarım Güzel Olacaktır :)

1 sınırsız daha alındı. Gerçekten çok anlayışlı bir arkadaş kesinlikle tavsiyemdir. İyi günler WS ailesi :)

Bir adet sınırsız twitter takipçi paketi alındı. Oldukça ilgili bir arkadaş. İşlemi kısa sürede tamamladık ve takipçiler gelmeye başladı. Herkese tavsiye ederim :)

Sınırsız paket alındı. Güvenilir ve ilgili bir arkadaş umarım bir daha alışveriş yapma fırsatımız olur. Teşekkür ederim

Sınırsız Paket Satın Alındı !

%100 güven demişsiniz nası güveneceğiz size hocam kayıt olduğun gibi konu açmışsın? :)

İlk mesajda satış konusuna kimsenin guveni olmaz hocam.Referans veriyorsanız olabilirim.

40 tl'den 3 kişiye yapabilirim.

İsterseniz 20.000 30 TL'ye yaparım :)

Saçmalık resmen 50 k izlenime zaten minumum 50 TL kazanır bir kişi neden böyle bir şey yapıyorsun? Ref ver forumda ki kişilere ilk mesajda 50 k izlenim verecem demek hiç inandırıcı değil.

Ref amaçlı 10K izlenme alabilirim...

Sonuçta forumda yenisin seni tanıyan yok insanlar için güven önemli

Saçmalık resmen 50 k izlenime zaten minumum 50 TL kazanır bir kişi neden böyle bir şey yapıyorsun? Ref ver forumda ki kişilere ilk mesajda 50 k izlenim verecem demek hiç inandırıcı değil.
Ne dediğinzi gerçekten anlamadım.
Hikaye bunlar ya .....
Sizinde yanlış konuda mesaj yazdığınızı umuyorum ne demek istediğinizi sizde bilmiyorsunuz.
Ref amaçlı 10K izlenme alabilirim...

Sonuçta forumda yenisin seni tanıyan yok insanlar için güven önemli
Efendim İlk 3 Kişiye 40 TL 50 100 150 K Olarak gidiyor isterseniz 20,000 İzlenim 30 TL ' ye yapabilirim.
Kaç aylık konuyu hortlatmışsınız :D

Konu Benim efendim hala iş alımı var :)

izlenimler sahte sanırım (mobil) ve sc den de satın alarak satıyorsunuz sizde sanırım :D :D

amacım konuyu baltalamak diil ancak bu işi 10 yıldır yapan bi firma var ve ''adsense safe'' olarak ve sosyal medyalardan yolluyorlar videolarınız ve gerçek izlenim olarak...ve çok uygun fiyatlara siz bu tarz ayrıntıları vermek zorundasınız ve garantisinide ve resimlerle belirtmelisiniz. ben bahsettiğim yerden aldım ve adsensemde aylardır sorun yaşamadın ....umarım aydınlatıcı olur mesajım...

Maşallah herkes izlenim işine döktü olayı.. Bu işten 1k'dan 10TL kazanmak çok iyi. Bu izlenimleri nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama baya karlı bir iş. Kolay birşey değil sanırım izlenim yollamak..

Yolladığınız izlenimler para kazandırıyor mu ? :)

Maşallah herkes izlenim işine döktü olayı.. Bu işten 1k'dan 10TL kazanmak çok iyi. Bu izlenimleri nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama baya karlı bir iş. Kolay birşey değil sanırım izlenim yollamak..

izlenimin geldii yer önemli hocam reel cloud tabanlı ise adsense asla sorun çıkarmaz saten reel dir ancak genelde proğramla proxy tabanlı yollandığı için çok büyük sorun adsense için ...ben 100k izlenm almıştım bi adsenseme deneme için yabancı bir arkadaştan 1500 dolar kazandım

amacım konuyu baltalamak diil ancak bu işi 10 yıldır yapan bi firma var ve ''adsense safe'' olarak ve sosyal medyalardan yolluyorlar videolarınız ve gerçek izlenim olarak...ve çok uygun fiyatlara siz bu tarz ayrıntıları vermek zorundasınız ve garantisinide ve resimlerle belirtmelisiniz. ben bahsettiğim yerden aldım ve adsensemde aylardır sorun yaşamadın ....umarım aydınlatıcı olur mesajım...

Bizdekiler sahte değil . ben asla öyle birşey de demedim lütfen efendim sahte vs gibi kelimeliri benim konumda kullanmayın eğerki alışveriş yapıpta beğenmesseniz o zaman yoruma her zaman açık olurum.

Benim üzerimden sadece kazanma yöntemi müşterimin verdiği ücret :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri