50-80$ Arası Kazançlı Quiz Kanal

Y
  • Kullanıcı yasar8787
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bide hala adamlıktan bahsediyorsun sen adam olsan banlanmayı beklemeden defolup gidersin bu forumdan!!! Bu kadar insan laf söylemese hiç sesini çıkarmıycaksın . Senin gibi ( insan demeye utanıyorum !) kişileri tek bir ülkeye toplayıp seninle aynı düşüncede olan karaktersizlerle beraber yaşamanı sağlayacak bir düzen kurulmalı..

biliyorum ki bu kadar laf yedikten sonra yüzsüz bir şekilde yeni bir hesap açıp pişkin pişkin forumda takılmaya devam ediceksin.

Sana en büyük tavsiyem ADAM OLMAYI DENE..!

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] 'ya zararını karşılaması için günlük 40-60$ kanal teslim edilmiştir. Adıma dolandırıcı olarak vurgulayan arkadaşlar belki ADAM olur da bende görürüm. Yaşanan olaydan dolayı nicomedya'danda özür dilerim ama verdiğim 2 kanalin ikisinede hiç bir şekilde dokunmadim.

arkadaşlar bu işte gözden kaçan bir durum var eyer kanal okadar yüksek getirili bir içeriğe sahipse farklı yada aynı lokasyondada olsa kanal güncellendiğinde o kanal riske girer kanal şifresi, kanal kapak resmi vs ne olursa olsun adsenseden partnere bağlamak gibi hele hele farklı bir lokasyondan giriş yapmak en büyük risk tabi içerik ve kanalın oluşturulma şekli spamsa bu kanalın kapanma oranı %99 diyebilirim. bu yüzden bu ve daha başka nedenlerden dolayı bu tür satışlar alan içinde satan içinde çok risklidir.

Şuan arkadaş bana 40 50$ kazançlı bir kanal teslim etti bir kanal daha 2 3 güne kadar teslim edecegini söyledi.

Selam Nicomedya geçmiş olsun,
Olayı %100 bilmiyorum ama tum mesajları okudum.Bu kişi artık bu işi huy edinmiş durumda ben yerinde olsaydım kesinlikle bilişim suçlarına giderdim.Daha önce başıma geldi kesinlikle savcı işin peşinden koşuyor ve gayet bilgililer bu konuda.Daha önce bu olay başıma da gelmişti Sana önerim savcılığa gidip olayı anlatan bir dilekçe yazman ve gerekli kanıtları eklemendir.Şahit olaran istanbuldaysan ben yardımcı olabilirim.

televizyon satan adama bak elinde ne kanallar var ilginç dogrusu

Kanallar 2 3 haftalık 1 aylık kanallar konunun üzerinden geceli 3 ay oldu yeni tüm kanalların tamamı herkesin çözdügü bir olay var demek ki yani yerinde saymıyor kimse hocam burdan bunu çıkartın , suçlamak yerine neyse.

Selam Nicomedya geçmiş olsun,
Olayı %100 bilmiyorum ama tum mesajları okudum.Bu kişi artık bu işi huy edinmiş durumda ben yerinde olsaydım kesinlikle bilişim suçlarına giderdim.Daha önce başıma geldi kesinlikle savcı işin peşinden koşuyor ve gayet bilgililer bu konuda.Daha önce bu olay başıma da gelmişti Sana önerim savcılığa gidip olayı anlatan bir dilekçe yazman ve gerekli kanıtları eklemendir.Şahit olaran istanbuldaysan ben yardımcı olabilirim.
Spam kanal icin emniyet basvuruyu kabul ediyormu? Sonucta icerik uretici degiliz.

Tapatalk

Kanallar 2 3 haftalık 1 aylık kanallar konunun üzerinden geceli 3 ay oldu yeni tüm kanalların tamamı herkesin çözdügü bir olay var demek ki yani yerinde saymıyor kimse hocam burdan bunu çıkartın , suçlamak yerine neyse.
birader yanlış anlamada senin gibi insanın hiçbir dediğine inanmam
şu mesajını bile alıntılamam gerekirdi muhatabım değilsin
hadi bak işine herkes neyin ne oldugunu biliyor senin her halin vukuat herşey beklenir senin gibi insanlardan

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] geçmiş olsun hocamda senin gibi eski bi üyenin böyle bi kanala bu kadar para baymasıda beni şaşırttı doğrusu

ya bu eleman multi değil mi hala neden birisi bununla ilgilenmiyor?

Ben niye susayım [MENTION=8951]Dean[/MENTION]

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] bunu yazdı bana o konuda ..

Özür dilemiyeceksin onu anladık hocam saygı duyarım bu konuda vicdanın ne diyorsa onu yap arkadaşım.
Yanlız tüm forumun önünde söz yerdigin 2000tl yi verecekmisin.Bu adam üçkagıtcı degilse dedin tam olarak.İspatta edemedin galiba pazartesini beklemiyecem diyorsun.
Bu konudaki düşüncenizi merak ettim.
Saygılar...

http://www.ytpara.com/konu-disi/60590-herhangi-bir-kanit-sunmayacagim.html#post782038

konuyu baştan sona okursanız görürsünüz ..

http://www.ytpara.com/konu-disi/605...-inan-var-mi-merak-ediyorum-uckagitcidir.html

o gün insanlar beni karşısına aldı baştan sona okursan haklılıgımı görürsün

Benim yorumum gökhan duman ı savunmak ya da onu koruma amaçlı degildi, ben yeteri kadar kanıt olmadıgını ve kanıt sunmayacagınızı söylemeniz üzerine yorumumu yazdım.Aynı durumda herhangi bir üyemizede yeterli kanıt olmadan bir takım suçlamalarda bulunulursa aynı yorumları yapacagımdan kimsenin şüpesi olmasın.

İddanızda haklı çıkmanız benim o günkü davranışımın yanlış oldugunu dogrulamaz.Olaylara yaklaşımım kişisel degil genel olmak zorunda, varsayımlar üzerine ve kesin kanıtlarlar olmadan suçlama yapılmaması gerekmektedir.Bu hususta herhangi bir üyemiz hakkında da konu açılsa aynı yorumlarda bulunurum.

Gelelim haklı çıkmanıza;
Her zaman haklının yanındayımdır.Hakkaniyetli olmaya ve kimsenin hakkını ve vabalini almamak için gereken gayreti gösteririm.Gökhan Duman sahtekarın tekiymiş bunu 3 ay sonra öğrenmiş olduk.Yorumlarımın yukarıda yazdıgım amaçlar dogrultusunda anlaşılmasını ve farklı yorumlanması gerektigini bir kez daha belirtmek isterim.

Sonsöz olarakta eger bu durumda size bir özür borcum oldugunu düşünüyorsanızda, özrümüzü dileyelim.
Saygılar...:)

Abi [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] gel o kanallar cebine kar kalsın şu işi savcılağa taşıyalım avukat masrafını falanda ben ödeyeceğim böyle soysuzları görünce midem bulanıyor çünkü.. Ve bu adam o nickle 2 hesabı o zaman vardı bu da 3müş acaba 4-5 hangi isimle kayıtlı.. !

aha bende postumu atmıştım

http://www.ytpara.com/781792-post2.html

hala gelip ondan sonra kayıt olabilmişse gene olacak ya da hesapları vardır demektir.

İnsanın gözüne bakarak ne olduğunu az çok anlarsın ama bu forum bana insanların yazdıklarıyla, çizdikleriylede nası bi kişiliğe, karaktere sahip olduklarını artık anlamamı sağladı

Anladığım kadarıyla bu şahıs gökhan duman adlı kişi mesajların tamamını okumadım son 3 sayfaya baktım bende kendisinden bir çizgi film kanalı almıştım değerinden de fazlasını vermiştim kanalı aldıktan 3-4 gün sonra kanal gümledi kapandı flag tarzı kapandı. O zamanlar o kadar mesaj yazdım cevap vermedi beni de engellemiş sanırım skype de . Kanal kapanmadan önce sürekli yazardı şöyle kanal var şöyle site var alır mısın diye ama kanal kapandıktan sonra yazdım buna ve bir daha dönüş alamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri