+50 bin abone üstü kanallar alınır

• Kullanıcı revios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
100 k üzeri

Selamlar, 2018 de yt yi bıraktım çok büyük kazançlar sağladıktan sonra, elimde 100k üzeri tamamen organik aboneli kanallar mevcut 2017 veya 18 den beri video yüklemedim kanallara, kanallar ingilizce ispanyolca korece japonca aboneli ihtarsız eski kanallar elimden ilgilenirseniz görüşelim

Yurtdışı fiyatı 100k abone 100k tl .

kardeşim bilmediğin konular hakkında boş yorum yapma. bilgin yoksa fikrinde olmasın. çok biliyorsan ayarlıyayım sana 10 bin tlden git sat 100 binden. eksik saçma sapan yorumlarla bir yere varamazsın.

100 Bin Abone üzeri boş YouTube kanalı ariyorum ihtar uyarı vs olmaması gerekli kanalda video vs olmasa da olur Elinde Olanlar :

Skype revios544
Ve 7-24 PM aktif
Hocam elimde 170 bin aboneli son 48 15k izlemesi olan show kanalı var ne kadara alırsınız

Selamlar, 2018 de yt yi bıraktım çok büyük kazançlar sağladıktan sonra, elimde 100k üzeri tamamen organik aboneli kanallar mevcut 2017 veya 18 den beri video yüklemedim kanallara, kanallar ingilizce ispanyolca korece japonca aboneli ihtarsız eski kanallar elimden ilgilenirseniz görüşelim

hamza abim kanalları yolladı kontrol ettim tertemiz çıktı parasını yolladım hayırlı olsun.

Revios kardeşim Allah razı olsun hayrını görürsün inşallah senin gibi sözünde duran insanlar internet mecrasında çok bulunmaz.

Bir adet kanal satılmıştır, ödeme alındı, [MENTION=55912]revios[/MENTION] hocama teşekkür ederim.

merhaba, 110 bin aboneli kanal var elimde fiyatta anlaşırsak satayım size.

Merhabalar bende 100 bin abone üzeri kanal arıyorum. Alım yapılacaktır. iyi günler dilerim

! milyon 90 bin aboneli kanala ne kadar verirsiniz çoğunluk yurtdışı aboneler ve özgün kanal 1.2 milyar total izlenme var

105 bin takipçili Türk kanalı var ne verirsin hocam telif ihtar vesayre yok pk açık aylık 2 k gelirli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri