%50 İndirimli Sanal Sunucu Kampanyası 7.5 TL 1 GB RAM 2690V2 İşlemci 1 Gbit/s Bağlantı 20 GB SSD

[MENTION=40829]taner_izmit[/MENTION] Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler

destek tarafında %100 başarılı. 1 hafta içerisinde 2 tane sunucuma toplamda 8'i geçgin format attılar. bunu atarken hayır bile demediler on numara beş yıldız kolay gelsin :)

[MENTION=40829]taner_izmit[/MENTION] bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler

12.5 TL İlk Ay Devam Eden Aylar 20 TL Efendim
[MENTION=9873]sasaleyte[/MENTION]

[MENTION=75032]Cnkhosting[/MENTION] neden müşterilerinize satış öncesine kadar ilgi alaka satış sonrası ilgisizlik alakasızlık gösteriyorsunuz 10 gündür hizmetinizden yaşadığımız memnuniyetsizlikten ötürü okadar iletişime geçtik lakin sizden kayda değer bir dönüş yapılmıyor.
artık bizi kulak arkası yapmassanız bi zahmet
acil dönüş bekliyoruz.

Dönüş Sağladı arkadaş şimdi tşkler

Son düzenleme:
Fiyata gore cok iyi hicbir sorun yasamadim. Baska hosting firmalarinin 50 tlye sattigi sunuculari 20tlye satiyor. Ihtiyaci olan varsa kesinlikle dusunmeli.

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2gb ram 50 ghdd 2 çekirdekli
fransa - almanya - hollanda - ingitere - amerika lokasyonlarında sunucu lazım
varmı varsa ne kadar

ilk ay deneme için 1 adet alınacak daha sonraki aylarda 15 er adet alınacak aynı özellikte
teşekkürler

2gb ram 50 ghdd 2 çekirdekli
fransa - almanya - hollanda - ingitere - amerika lokasyonlarında sunucu lazım
varmı varsa ne kadar

ilk ay deneme için 1 adet alınacak daha sonraki aylarda 15 er adet alınacak aynı özellikte
teşekkürler

Almanya Lokasyon mevcuttur
15 Adet Almayı Düşünüyorsanız Adet Başı 30+ KDV Şeklinde Hizmet Sağlayabiliriz

Merhaba, panelinizden ödeme yapamıyorum. Satın almaya gittiğimde sanal pos göremiyorum ve faturada hata yazısı yazıyor. Bunun için destek talebi açtım. Kontrol edebilir misiniz?

Pay-tr üzerinden pos kullanmaktayız sorunusz olarak aktifdir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri