50+kanalı çok kanalı olan arkadaşlara sorum

kayipsans

Yasaklanmış
Arkadaşlar 300+ veya 100+ kanalları olan var botlamı sahip çıkıyorsunuz bu kanallara valla zaptetmek zor yahu, baya uğraştıyor gir çık para kazanmaları aç, sonra unutuyorum hangisine ne attığımı bende 30 kanal var şuanda bile kafam karışık ne yapsam hangisine ne atsam diye

atıp arkanıza bakmıyormusunuz ? yoksa devam ediyormusunuz

taktik ve stratejiler neler ? hepsi aynı katagorimi ?

mesela benim denlemimde şuan için sadece 1 kanaldan günde 1 dolar kazanmayı öğrendim yani bu bana bir çok kanal anlamına geliyor sizce doğru yoldamıyım :p

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] un kanal takip programi var, onu al sonra kanallari kategorilere/gruplara ayir. Quizler,musicnationsllar, lifelar, partner olacaklar vs vs

Arkadaşlar 300+ veya 100+ kanalları olan var botlamı sahip çıkıyorsunuz bu kanallara valla zaptetmek zor yahu, baya uğraştıyor gir çık para kazanmaları aç, sonra unutuyorum hangisine ne attığımı bende 30 kanal var şuanda bile kafam karışık ne yapsam hangisine ne atsam diye

atıp arkanıza bakmıyormusunuz ? yoksa devam ediyormusunuz

taktik ve stratejiler neler ? hepsi aynı katagorimi ?

mesela benim denlemimde şuan için sadece 1 kanaldan günde 1 dolar kazanmayı öğrendim yani bu bana bir çok kanal anlamına geliyor sizce doğru yoldamıyım :p

ben 1 ay oldu ytye başlıyalı :D 30 kanalla çalışıyorum sistemim şöle işliyor [MENTION=12575]bio33[/MENTION] abimin kanal bulma programı var onla kaynak buluyorum.sonra ip reset çerez vs kanala giriyorum talkatone ile doğrulama yapıp bulduğum kaynak kanalı kopyalıyorum videoların para kazanmasını açıyorum ünlem vs olanları siliyorum.Sonra video ortası reklamları açıyorum :D daha sonra adsense bağlıyorum 2-3 gün sonra yada 1 hafta :D hergün böle

açtıgım kanala birdaha bakmam yapıma ters :D

öyle atıp bırakıyorsunuz yani ? para kazanmasını açıp birdaha arkanıza dönmüyorsunuz ?

kaç kanal çalışıyorsunuz ve kaç video atıp bırakıyorsunuz ?

özelse cevaplamayabilirsiniz :)

---------- Spam Engelliyici 01:20 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] un kanal takip programi var, onu al sonra kanallari kategorilere/gruplara ayir. Quizler,musicnationsllar, lifelar, partner olacaklar vs vs

çok işime yarar ozaman bu program benim deneme süresi varmı ?

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:20 ----------

ben 1 ay oldu ytye başlıyalı :D 30 kanalla çalışıyorum sistemim şöle işliyor [MENTION=12575]bio33[/MENTION] abimin kanal bulma programı var onla kaynak buluyorum.sonra ip reset çerez vs kanala giriyorum talkatone ile doğrulama yapıp bulduğum kaynak kanalı kopyalıyorum videoların para kazanmasını açıyorum ünlem vs olanları siliyorum.Sonra video ortası reklamları açıyorum :D daha sonra adsense bağlıyorum 2-3 gün sonra yada 1 hafta :D hergün böle

attığın kanala bir daha girmiyor musun sende

kanal takip proğramı hocam tüm amelelikten kurtuluyosn yani bio33 kanal takibini öneririm 2 tane aldım çok memnunum

öyle atıp bırakıyorsunuz yani ? para kazanmasını açıp birdaha arkanıza dönmüyorsunuz ?

kaç kanal çalışıyorsunuz ve kaç video atıp bırakıyorsunuz ?

özelse cevaplamayabilirsiniz :)

---------- Spam Engelliyici 01:20 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

çok işime yarar ozaman bu program benim deneme süresi varmı ?

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:20 ----------

attığın kanala bir daha girmiyor musun sende

en az 3-4 hafta önce uzaktan takip ediyorum kanalı bakıyorum izlenimler yüksek ise ip reset vs yapıyorum kanala giriyorum kazanca bakıyorum çıkıyorum :D

excel dosyası kullanabilirsin.

kanal mail adresi, şifresi, yüklenilen sunucu, adsense-partner bilgisi, içerik adı.

ben bu şekilde saklıyorum, forumdaki kanallarım kısmına da ekliyorum. mailleri de tek yerde topladım.

kontrolü zor olmuyor.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] işimi bayağı bir kolaylaştırdı:) + excel :)

Partnerse çok kazandıranları özel takibe alırım.. Bu çok kazandıran partner kanal ve adsenseye ekli kanallarda sıkıntı olursa hemen müdahale ederim. Ama gerisine dokunmam. Gittiği yere kadar :) @bio33 Murat hocanın kanal takip programını kullanıyorum.
Ayrıca bağlı kanallarla daha video atma aşamasındaki kanalları exele de kaydediyorum.

yani atıp birdaha girmiyorsun sonuç olarak ? kaç video attıktan sonra kanalı bırakıyorsun

atıp girmeme deil uzaktan kontrol ediyorum telif geldiğinde videoyap - vs olarak gösteriyo 50den fazla atmıyorum 1 günde yani ama birde kapak foto vsde ekliyorum düzgün hazırlayıp herşeyi çıkıyorum girmiyorum kapanırsada kapansın mantığı :D

Videoyap botundan takip ediyorum. Kanallara isim verirken de örneğin music nations ise mn1 mn2 diye diğer 25 kanal sonrası sirkilasyonda yeni kanallara da mn1a mn2a diye devam ediyorum tamamen kendi yöntemlerinle de bir şeyler yapabilirsin belki de.

Videoyap botundan takip ediyorum. Kanallara isim verirken de örneğin music nations ise mn1 mn2 diye diğer 25 kanal sonrası sirkilasyonda yeni kanallara da mn1a mn2a diye devam ediyorum tamamen kendi yöntemlerinle de bir şeyler yapabilirsin belki de.

aynı ben :D mn1 mn 2 yapıyorum bende :D

bu kanal takip programlarının mantığını çözemedim masaüstü bir yazılımmı yoksa herhangi bir servra mı bağlı? bunu yapan kişi kanallarımızı görüyorsa içeriğimiz pekte güvende olmaz?

bu kanal takip programlarının mantığını çözemedim masaüstü bir yazılımmı yoksa herhangi bir servra mı bağlı? bunu yapan kişi kanallarımızı görüyorsa içeriğimiz pekte güvende olmaz?

merak etme murat abide içerik güvende perfect :D [MENTION=12575]bio33[/MENTION] candır gerisi heyecan derim

bi soruda benden olsun.

diyelim bi kanal açtık adsenseye bağlamadık para kazanmayı vs açtık bi video tuttu 200k izlendi ve 10$ verdi. eğer adsenseye bağlamış olsaydık +10$ verirdi gibi bi durum söz konusumu.bide adsenseye bağlamadan önceki izlenimlerin kazancı adsenseyi bağladığımızda adsenseye yansıyomu

bi soruda benden olsun.

diyelim bi kanal açtık adsenseye bağlamadık para kazanmayı vs açtık bi video tuttu 200k izlendi ve 10$ verdi. eğer adsenseye bağlamış olsaydık +10$ verirdi gibi bi durum söz konusumu.bide adsenseye bağlamadan önceki izlenimlerin kazancı adsenseyi bağladığımızda adsenseye yansıyomu

Adsenseye bağladığın zamandan sonraki kazanç yansır. Öncesi yansımaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri