Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gunluk getirisine göre kurtarılmaya değer yada degmez .. kaznana kanalarını biliyorsan onları kurtar .. para kazanmasının gitmesine sebbe olan kanalı bulabilirsen tabi
gunluk getirisi yeni yeni olusuyodu hepsinin. ama güncel calıstıgım icin 1 videom en fazla 1 hafta izleniyo. daha sonra izlenmiyo. o konuda sıkıntı yok ama 300 abone icin kurtarmaya degermi sence ?
çöpleri bana ver sen yeni aç![]()
Aynen Hocam hic aklıma gelmedi partnere baglamak. hic yoktan iyidir. Teşekkürler![]()
musicnations yerinde fredoom dene.
Hocam izlenmleri 100 k olanlar var. quiz ya da life a girmez mi bu kanallar ?
Girerde içerik ne atarlar hemen
hepsini quiz yada life a at.içerikten atılanları da freedom a yolla.
Youtube ansızın toplu para kazanmaları kapatmaz. Aslında bunun sebebi dünya engeli ve eşleşme yemeniz yani contact id'e sorunu. Youtube önce mail yazar ana hesabına, şu şu kanallarını düzelt aklını alırım diye bir kaç gün sonra gelir kanalına bakar düzeltmezsen bütün kanallarının para kazanması gider. Bunun tek çözümü uyarı geldiğin de zaman geçirmeden gerekeni yapmaktır.
Dedigin gibi kardesim, uyarmıs zaten. ama 1 hafta yoktum. o boslugu degerlendirmis. Tam da düzene koydum diyodum ama yt dogrulmamıza izin vermedi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.