Adsenseye Baska kanal baglamayacaksan
Kurallari tek tek yerine getireceginden eminsen
Azine Coguna bakmayacaksin adsense ye baglayacaksin.
Ama adsensede bir kac kanal varsa
Oyle yada boyle kural ihlallerinden emin degilsen
Cok kazanmak istiyorsan
Partner
simdi partner olursan.
Paypal - Banka - Wester Union seklinde odeme alirsin
Yuksek meblagda partnerde sorun cikmaz onlar oder ancak ulkende problem cikabilir ki bunu sadece partner icin gorme.
demiisin ya partner olursam odemede sorun olurmu diye.
googlede ode biz kendi bayiiligini yaptigimi goz onune alarak soyluyorum partnerde oder ancak oyle yuklu bir miktarin ABD den Turkiye ye girmesi bence her turlu skinti.
Resmi isen yani gider gozterebilir isen ben reklamlardan kazandim diyeceksen sorun degil. yayinladigin videolarda hak taleblerin varsa ve bu belgeliyse odeme sorun cikarmaz partner icinde adsense icinde
eslesen olayina gelince videolar dedigim gibi sizin ise partner olursaniz bu nu biz sagliyoruz odemler size geliyor baskasi yuklediginde sizin belirliyeceginiz politikaya gore ister yayindan kaldirilir ister reklam cikar siin hesabiniza gecer.
bunu videolarda hak sahibiyseniz partnerde yapmaniz kolay adsense icin ugrasabilirsiniz tam emin degilim.
Kazanclariniz adsenseye gore herzaman iyi olur cun ku 50 Milyon diye goz onune almayin her iki sistemde yani adsense ve partner icinde cikan reklamlar onemlidir.
iki arasindaki fark sudur. biri tiklari sayar digeri cikan reklamlari bu nedenle adsenseye gore daha cok kazanirsiniz.
partner pahali adsense ucuz reklam cikaracak diye birsey yok cikan reklam neyse adsensede de partnerdede aynisi cikacak ama partner de kazandiran oynatman daha yuksek olacak
Buyuk izlenmeler kucuk tiklar olayini anlamadim.
cok yada az izlenim olayi degildir. 100 bin izlenir 90 bin reklam cikar 80 bin tik alir 1 milyon izlenir 900 bin reklam cikar 100 bin tik alir burda tik sayisi degilde cikan reklamin TBM si onemlidir.
adsensede yuksek kazanmak icin ozel calisma gerekir.
simdi herkes ozgunse adsense demiste

herkes spamci degil ki
ozgunculer icin var partnerler

bu ayrintiyada deyinmek isterim
yani partner firmlari spamcilari koruma altina almak icin degildir bunu siz kendinize bu sekilde inandirdiniz.
Ozgun calismaniz varsa hak taleblerine sahipseniz kesinlikle partnerlikd erim.