50 Tane videoyu birleştirecem geçişlerde 1-2 diye yazması için neler yapılabilir?

• Kullanıcı brain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

brain

Kayıtlı Üye
Konuyu doğru yere mi açtım doğru başlığımı girdim bilmiyorum bir hatam varsa moderotörler editlerse sevinirim. [MENTION=2341]cburak[/MENTION] adlı mod arkadasımıza gönderdim bu linki bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum dedi.Bende örnek olması açısından paylaştım.

http://www.youtube.com/watch?v=Tbts9vF6-WQ

23.Saniyedeki gibi 10-9-8-7 diye nasıl yazdırabilirim aynısı olması şart değil daha güzeli olması tercih edilir :)

Kanal ifşa etmek yasaktır !

corel studio 10 - 11 corel x5 yada sony vegas gibi video edit programlarıyla bu işlemi daha güzel ve daha kolay editleye bilirsin ayrıca istersen bu müziğide değiştire bilirsin :)

corel studio 10 - 11 corel x5 yada sony vegas gibi video edit programlarıyla bu işlemi daha güzel ve daha kolay editleye bilirsin ayrıca istersen bu müziğide değiştire bilirsin :)
Kardeş ben daha kolay bir yöntem arıyorumda çünkü 50-100gibi rakamlar olacak o yüzden dediğin yöntem baya yorar :)
He birde o videolar benim değil örnek olması açısından paylaştım.

Bence bu videoyu kaldırman gerekir. Kanal senin değil ve başına bir şey gelebilir, örnekleri var forumda.

Videoyu hemen kaldır güzel kardeşim lütfen..

Bu arada movie maker işini görür..

Tamam teşekkürler.

---------- Mesaj saat 21:45:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:40:54 civarında gönderildi. ----------

Movie maker da video birleştirince seste problem çıkıyor onu nasıl aşabiliriz.cızırtı oluyor

Tamam teşekkürler.

---------- Mesaj saat 21:45:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:40:54 civarında gönderildi. ----------

Movie maker da video birleştirince seste problem çıkıyor onu nasıl aşabiliriz.cızırtı oluyor

Ben sadece sayılar için yapabileceğini söyledim. Diğeri movie makerda olmaz. Ses programlarından birisi işini görür.

Konuyu doğru yere mi açtım doğru başlığımı girdim bilmiyorum bir hatam varsa moderotörler editlerse sevinirim.

23.Saniyedeki gibi 10-9-8-7 diye nasıl yazdırabilirim aynısı olması şart değil daha güzeli olması tercih edilir :)

Kanal ifşa etmek yasaktır !

vallaha dogrumu anladım bilmiyorum ama kısa videolar derken vine tarzındaki gibi kısa videoları yt yükledikden sonra video düzenlemede birleştirip birleştirmeden önüne resimli intro koyabilirisin yani programa gerek yok

vallaha dogrumu anladım bilmiyorum ama kısa videolar derken vine tarzındaki gibi kısa videoları yt yükledikden sonra video düzenlemede birleştirip birleştirmeden önüne resimli intro koyabilirisin yani programa gerek yok
Tamam da intro yaparım o problem değil ama 100tane yapmak problem daha kısa bir yol arıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri