İyi günler iyi çalışmalar arkadaş. öncelikle şunu belirtmek isterim, forumdaki satış konularını inceledim, satış yapan arkadaşlara konularında belirttikleri skype adreslerinden ekledim ancak ulaşamadım site üzerinden özel mesaj göndermek istedim ancak mesaj kutuları dolu, bende konu açma gereksinimi duydum.
ayrıca karşılaştığım bir kaç durumdan ötürü şu konuya da değinmek istiyorum. satış konuları aktif olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı satışa ara veren arkadaşlar, konuda düşük ücret skypeda farklı ücret isteyen arkadaşlar konularında bu durumu düzeltmeleri gerektiğini düşünüyorum.
almak istediğim hesapların özellikleri;
a) gmail tabanlı
b) +15 dk açık
c) api keyleri alınmış olması tercihendir
d) her hesabın farklı ip ve temiz çerezlerle alınmış olması
elinde bütçeye uygun stoğu olmayan ancak satmak isteyen arkadaşlar, satmak istedikleri adet fiyatını belirtirse farklı kişilerden parça parça hesapta alabilirim.
ayrıca karşılaştığım bir kaç durumdan ötürü şu konuya da değinmek istiyorum. satış konuları aktif olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı satışa ara veren arkadaşlar, konuda düşük ücret skypeda farklı ücret isteyen arkadaşlar konularında bu durumu düzeltmeleri gerektiğini düşünüyorum.
almak istediğim hesapların özellikleri;
a) gmail tabanlı
b) +15 dk açık
c) api keyleri alınmış olması tercihendir
d) her hesabın farklı ip ve temiz çerezlerle alınmış olması
elinde bütçeye uygun stoğu olmayan ancak satmak isteyen arkadaşlar, satmak istedikleri adet fiyatını belirtirse farklı kişilerden parça parça hesapta alabilirim.