ilkerbuhan
Yasaklanmış
Yarışma Giriş Ücreti : 3 TL Sınır : 25 Ödül : 50
25x3 = 75 Ödül : 50
25 TL Kar
Ödülün Bir Anlamı Kalmadı O Zaman 
25x3 = 75 Ödül : 50
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yarışma yapıyorsun para ile girme zorunluluğu var saçma geldi bana
Yarışma Giriş Ücreti : 3 TL Sınır : 25 Ödül : 50
25x3 = 75 Ödül : 5025 TL Kar
Ödülün Bir Anlamı Kalmadı O Zaman
![]()
hocam yarışmalarda ücret ödeyip girme gibi yarışmalarda var denk geldim ya dedigim gibi konuyuda okursanız bu yarışmadan kazancım sıfır herşey şeffaf bir şekilde 25 tl ihtiyacı olana 50 tl de yarışmayı kazanana ve 3 kişiyede müşteri destegi olacak![]()
Kusura bakmayın art niyetli bir insan değilim ama sormadan geçemeyeceğim, şimdi ben yaklaşık 20 yıllık tabela reklam ve matbaa grafikeriyim, 7 yıllık r10 üyesiyim sadece dün gece boş boş foruma bakarken gördüğüm bir grafik işini 25 dakikada yaparak 50 tl kazandım, şimdi yazdıklarınızla siz çelişkiye düşüyorsunuz sizce benim gibi düşünen kaç kişi bu yarışmanıza dahil olur?
25 TL artıyor ihtiyacı olana vereceğiz demişsiniz, madem öyle neden ödülü 75 TL yapmadınız?
Peki bu yarışmayı 1 kişi kazanacak geriye kalan 24 adet psd tasarımı ne amaçla kullanacaksınız yada pardon şöyle sorayım kullanmayacağınızı nasıl garanti edersiniz?
Grafik tasarım hizmeti veren bir kişinin grafik tasarım yarışması açması ne derece göze kulağa hoş gelir?
Valla uzadıkça uzar, aman sakın yanlış anlamayın ben polemik seven bir adam değilim aksine oldukça ılımlı bir insanım ama konuyu okuyupta kayıtsız kalamadım, saygılar.
hocam böyle yarışma olmaz ki sen ödülü yarışmacılardan çıkarıyorsun ne anlamı kaldı ''büyük'' ödülün
edit:Allah aşkına forum yöneticisi 25 tl yi ne yapsın![]()
ahahahah hazır dediginiz zaten hocam ufacık bi icondu zaten önemli olan o kapak fotosunda o degildikiyazıydı
ücretsiz bir tasarım için 1 saat ayırmamı bekliyodunuz ? Sizde bir tasarımcısınız ve tasarımlarınızı begeniyorum mesajlarınızı atayım tasarımın psd sini vs. istediginizi benden onun bunun boyutunu istemeyi biliyodunuz ? hocam yapmayın böyle şeyler
![]()
yanlış anlamış olabilirim insanlık halifotonun üstünde boyutları yazıyor zaten hocam. pmde bende deneyecegim mesak sardım bu işlere demiştim. yazışmaları baştan oku ben tasarımcı değilim çalışanlarım tasarımcı ben satışını yapıyorum dedim sizin anlamada sorun var![]()
yanlış anlamış olabilirim insanlık hali
sen kusura bakma konunu baltalamaya gelmedim sende haklısın
Yav kardeş millet sana düşmanmış gibi yazıyor inan Hayretler içerisindeyim . Adama 25 TL kalsa ne kalmasa ne. Arkadaş bir etkinlik yapıyor resmen topa tuttunuz adamı
bende sponsor arkadaşlar ile böyle bir projeyi başlattık.
sponsor ne demek biliyormusunuz?
Şimdi yarışma açılmış, parayla katılım bana saçma gelmiş olsa da isteyen katılır isteyen katılmaz burada aradaki "25 lira nereye gidecek" sorgulamasını yapmaya gerek yok bence.
Yinede konuda bir çok sıkıntı var grafikte dünya markası arkadaşım
* Belli bir konu olmalı ve herkes o konu üzerinde çalışma hazırlamalı ki adil olsun (bence)
* Photoshop veya illustrator bilgisi aranmış katılım şartlarında. Adamın hangi programla çalışma hazırladığını nasıl anlayacaksınız? Kazanan çalışma haricinde katılanlardan .psd veya .ai dosyalarını talep edecek misiniz? Edecekseniz hem para kazanıp (nereye gideceği beni ilgilendirmez) hem de 25 logo + 25 facebook + 25 youtube kapak çalışmasını düzenleyebileceğiniz dosyaları elinize geçirmiş olacaksınız ki bu tam anlamıyla saçmalık olur, bu dosyaları talep etmeyecekseniz dediğim gibi hangi programla yapıldığını nasıl anlayacaksınız? Ya da bu programlar dışında bir programla hazırlansa ne zararı var.. Bu madde tamamen mantık dışı geldi bana.
* Maksimum katılım sayısı 25 ama minimum katılım yazmıyor. Tek başıma katılsam ödülü alabilecek miyim?
* Facebook Kapak Resmi + Youtube Kanal Resmi + Logo Tasarımı isteniyor. Bu üç çalışmanın piyasa değeri (ytpara dışında) ortalama 100 lira.. Kaldı ki bir yarışmaya onlarca çalışma gelebildiği için tasarım yarışmalarında ücretler en az piyasa değerinin 4-5 katı olmalı.. Kısacası bu ücret bu iş için çoooook düşük.
* Son katılım tarihi yazmıyor.
vs..
Mania para arkadaş açtı hocam orda tasarımlar paylaşılacak işte şuan boş katılım olmadıgı için.ilk mesajını editleyip kalan 25 in akıbetini oraya da yaz ve olayı başka kelimelerle anlatmaya çalış.
-açtık dediğin web sitesi ne? link nerede?
-25 kişinin arasından ilk üçe girene ne desteği verilecek...
müşteri desteği yerine skype dan danışmanlık falan demen daha uygun olur herhalde.
-bu Mania Para ne ? ortada ürün yokken reklamını yapma bence
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.