500.000$ sermayeniz olsa ne yapardınız? Iş Fikirleri

brokeryoutuber

Yasaklanmış
500.000$ sermayeniz olsa ne yapardınız?
Yaklaşık 2 sene önce ki yt gelirleri ile geçen sene 3$ fiyatla polkadot daha sonra 0.03 fiyatla dogecoin almıştım. Şans yüzümüze güldü zengin olduk :) Artık pc ile ilgileneyeceğim. Youtube'u bırakıyorum bu ayın kazançlarını aldım. Kanalları tek tek satışa çıkaracağım. Daha sonra onlarla yine birkaç altcoin yatırımı yapacağım. 1m aboneli bir kanalım var sadece onu tutmak istiyorum. Bi dünya turu ile vlog kanalı olarak devam ettirme planım var. Ama tamamen reel piyasaya girmek istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
O paran yokmus gibi davranip sirket kur ve para kazanmaya bak.
Millet gibi parayi eve, apartmana basip kiralamayla ugrasma. Katlamaya calis.

Is fikirleri vermemiz icin kendini tanitsaydin bari.
Ama yazilim, kodlama, yani bilgisayar uzerine bilgin coksa ona yönel.

O paran yokmus gibi davranip sirket kur ve para kazanmaya bak.
Millet gibi parayi eve, apartmana basip kiralamayla ugrasma. Katlamaya calis.

Is fikirleri vermemiz icin kendini tanitsaydin bari.
Ama yazilim, kodlama, yani bilgisayar uzerine bilgin coksa ona yönel.

Hocam bilgisayardan tamamen koparıcam kendimi. Aile eş dost herkes aynı fikirde. Yillarin yorgunlugu var. Süt ürünler üzerine üretim tesisi düşünüyorum. Ama şuan kesin kararımı vermedim.

Süt ürünleri her daim iş yapar. (Kalite ve iş konusunda tecrübe var ise ) krıpto kazanmak isterken bazen ters yatırımlar içerde bırakıyor. Örnek ben. Bu konu çok önemli süt ürünleri hakkında tecrüben olması yoksa ilk etap kaybederek tecrübe edinme durumun olur. Ornek kaya çiftliği anlaşıp iş yapabilirsin.

O kadar param olsa 1dk ülkede kalmam.
Ülkeden git başka ülkede de iş yapabilirsin.

Zeytin veya limon bahçesi kurardım. Sonrada yurtdışına nasıl ihraç ederim diye düşünürdüm. Böylece TL ile sulama yapıp dolarla euroyla gelirin olacak.

1)Hayvancılık- 500 büyük başlık bir tesis. 8-9 ay bakar kesime gönderirdim. Paramı katlardım.
2)Tarım - Bulunduğun yeri bilmiyorum arazin varmı bilmiyorum. Akdeniz iklimi hakimse sık dikim zeytin. Akdeniz harici bir yerdeyse sık dikim badem. Ama bu yatırımlarda gelir 5 yıl sonra başlar.
3)Elektronik ticaret...
4)Aracılık işi- toptan al toptan sat...

En temizini yapardım 400k doları ev + dükkan tarzı sabit aylık getirisi olacak yere yatırım yapar geleceğimi güvene alırdım daha sonra kalan 100k dolar ile 50k'sını sağlam coin projelerini tespit eder spot yatırım yapar diğer 50k ile de al sat yapardım :)

Süt ürünleri her daim iş yapar. (Kalite ve iş konusunda tecrübe var ise ) krıpto kazanmak isterken bazen ters yatırımlar içerde bırakıyor. Örnek ben. Bu konu çok önemli süt ürünleri hakkında tecrüben olması yoksa ilk etap kaybederek tecrübe edinme durumun olur. Ornek kaya çiftliği anlaşıp iş yapabilirsin.

Dediğiniz gibi öncelikle ters yatırım yapmamak için piyasa ve rekabet ortamını araştıracağız. Farklı bir ürün sürmek istiyoruz piyasaya. Bakalım kaya çiftliği araştıracağım hocam.Teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

O kadar param olsa 1dk ülkede kalmam.
Ülkeden git başka ülkede de iş yapabilirsin.

[MENTION=50720]MartinD[/MENTION] dediği gibi memlekette uğraşmak daha mantıklı :D

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

1)Hayvancılık- 500 büyük başlık bir tesis. 8-9 ay bakar kesime gönderirdim. Paramı katlardım.
2)Tarım - Bulunduğun yeri bilmiyorum arazin varmı bilmiyorum. Akdeniz iklimi hakimse sık dikim zeytin. Akdeniz harici bir yerdeyse sık dikim badem. Ama bu yatırımlarda gelir 5 yıl sonra başlar.
3)Elektronik ticaret...
4)Aracılık işi- toptan al toptan sat...

Hocam trend yapacak bir ürün olursa dediğiniz gibi toptan al sat işini düşünüyorum. Ama bahçe tarzı bi yatırım düşünmüyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

En temizini yapardım 400k doları ev + dükkan tarzı sabit aylık getirisi olacak yere yatırım yapar geleceğimi güvene alırdım daha sonra kalan 100k dolar ile 50k'sını sağlam coin projelerini tespit eder spot yatırım yapar diğer 50k ile de al sat yapardım :)

Hocam coin piyasasında olan birinin devremülk aldığı nerde görülmüş o evi satar yine gider coin alır :D Bazı idolar whitelist hakkı veriyor bana özel 5-10 tane onlarla 2şer bnb atıyorum. Her whitelistten 5-10x yakalıyorum öyle öyle çarkı çeviriyoruz spot piyasayı bıraktım bu ara piyasa yönü belli değil. :)

Guzel bir yerden market bayisi alıp 5 şube açan günlük iyi para birakir

Dediğiniz gibi öncelikle ters yatırım yapmamak için piyasa ve rekabet ortamını araştıracağız. Farklı bir ürün sürmek istiyoruz piyasaya. Bakalım kaya çiftliği araştıracağım hocam.Teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

[MENTION=50720]MartinD[/MENTION] dediği gibi memlekette uğraşmak daha mantıklı :D

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

Hocam trend yapacak bir ürün olursa dediğiniz gibi toptan al sat işini düşünüyorum. Ama bahçe tarzı bi yatırım düşünmüyorum.

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

Hocam coin piyasasında olan birinin devremülk aldığı nerde görülmüş o evi satar yine gider coin alır :D Bazı idolar whitelist hakkı veriyor bana özel 5-10 tane onlarla 2şer bnb atıyorum. Her whitelistten 5-10x yakalıyorum öyle öyle çarkı çeviriyoruz spot piyasayı bıraktım bu ara piyasa yönü belli değil. :)

Nasıl oluyor o :D biz de yapalım :D özel derken? :D

Zaten aklınıza gelmiştir ama mining yapabilirsiniz eğer dünyayıda gezmek istiyorsanız siz gezerken cihazlar sizin yerinize çalışmış olur. Tüm parayla değil tabiki ama bir miktarıyla düşünülebilir.

Fena bir para degil kesinlikle iş kurmazdım.
Bir arkadaş yazmış hayatını garantiye alıp hayatından kastım gelir özgürlüğünü rahata erdirmen seni müthiş rahatlatacaktır. Haydan gelen huya gider de gitmezde tercih senin yatırım tavsiyesi degildir. :))

Zaten aklınıza gelmiştir ama mining yapabilirsiniz eğer dünyayıda gezmek istiyorsanız siz gezerken cihazlar sizin yerinize çalışmış olur. Tüm parayla değil tabiki ama bir miktarıyla düşünülebilir.

Hocam ilerleyen zamanlarda ülkemizin mining politikası ne olur bilemiyorum. O yüzden riske etmek istemiyorum. Soğuk hava deposu ve süt ürünlerine düşünüyorum ilk etapta soğuk hava deposu 1 senede maliyetini çıkarıyormuş. İhtiyaç neredeyse araştıracağım bakalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri