500.000$ sermayeniz olsa ne yapardınız? Iş Fikirleri

Ben bu adama kilit attım diye bana yüklenen forumun pek değerli üyelerinden kullanıcı adı V ile başlayan arkadaşı konuya davet ediyorum. Ben kimseye kasıtlı bir iş yapmadım bugüne kadar, hatta öyle ki arkadaşlarıma bile kuralları uyguladım diye bana darılanlar oldu.

Şahıs mesajını editlemiş, mağdur olduğunu iddia edenler bilgiye erişebilsin diye konuya ait editlenmiş yazılar geri getirildi, şikayet konusu açılacakmış, duruma göre işlem yapılacaktır.

Hocam kılıcının keskin olduğunu bizzat gözlemledim.
Bu adam sıkıntılı. Kanal satış ilanı bas bas bağırıyor "ben can yakmaya geldim" diye.
İncelediysen görmüşssündür. Görmediysen bence bir incele. Bence kes ipini gitsin. Faydası yok zararı olmasın...
Ayrıca 500 bin doları olmasından bahsederek peşine acayip bir konu açması da bir gösterge.

220k aboneli diyerek satmaya çalışıp vazgeçtiği kanalda 5k üzerine izlenme çıktığı için vazgeçtiğinden bahsetmiş.
Gördüğüm grafiklerin shorts videolara ait olduğuna eminim ama ıspatlayamam:D

Tebrik ediyorum kendini guzel ovdun madalyani adres verde yollayim[emoji122]

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dusuncemi soyledım ovmek ıcın yazmadım da sen nıye cocuk cocuk cevap verdın dicem ama buyumen lazım yaş olarak değil?

akıllsın bayagı bellı ettin kendini

Dusuncemi soyledım ovmek ıcın yazmadım da sen nıye cocuk cocuk cevap verdın dicem ama buyumen lazım yaş olarak değil?

akıllsın bayagı bellı ettin kendini

yaşın doğruysa eğer gerçekten yazık sana beyin 7 yaşında kalmış bu yazdığın yazı baştan sona kendini övmek yok biz böyle yapar biz şöyle yazarız insanlar dolandırılınca nasıl bir egodur bana ne sen ne yaparsan gelmiş çocuk çocuk diyor bide sen yaşının hakkı ver o zaman amca olgun ol insan psikolojisini bi düşün

Hocam kılıcının keskin olduğunu bizzat gözlemledim.
Bu adam sıkıntılı. Kanal satış ilanı bas bas bağırıyor "ben can yakmaya geldim" diye.
İncelediysen görmüşssündür. Görmediysen bence bir incele. Bence kes ipini gitsin. Faydası yok zararı olmasın...
Ayrıca 500 bin doları olmasından bahsederek peşine acayip bir konu açması da bir gösterge.

Farkındayım hacı abi, 5 konusundan 2 tanesine kilit attım zamanında. Deliller ile şikayet açıldığında işlem yapılır

Böyle ahlaksızlar güzelim forumu kirletiyor
Perma atın sayın moderatölerimiz hemen lütfen

Şimdi aklımda tek soru. Bu adamın bu kadar parası yok mu :) Bu kadar parası yok ve bende mağdur oldum diye yorum yazıyorsa bu konuyu kim açtı. :D Allah yöneticilere kolaylıklar versin :)

sakin ol çocuk burdan yaptığın küfürlerin hiç bir ehemmiyeti yok kendini tatmin edersin ancak ama dikkat et madem terbiyeyi bozucan burda oyle adamlar varki adamın götünden kan alırlar kan
ama değmez sana 5 para etmez bi adamsın sen hani lan 5 trilyonun vardı aç köpek ödesene adamların parasını neymiş konuyu kilitleyin sonra oducem yemez bu

ha yukardaki küfürler bana olmasada sinrimi tepeme cıkardın adam ol adam

Not;şu anda mesleğimi yapmasamda serbest avukatım arkadaşlar yapacağım bisey olursa hukuken pm atın bu serefsizin defterini dürmek için ben bu adamın dolandırıcı olduğundan adım gibi eminim

Moderatör tarafında düzenlendi:
@fatihbaz @Incubus bu tarz konusan adamları forumda nıye tutuluyor hocam nedeni ne acaba?

Benim görüşüm forumda kalsın olay sonuçlanıncaya kadar arkadaşlara söz vermş ödemeyi yapıcam diye öderse söylenenler geri alınır olay kapanır o vakit moderatorler karar veriri yok odemeyi verdiği sürede yapmazsa hukuken yol izlenir kendisinş bulmakta zor olmaz

Benim görüşüm forumda kalsın olay sonuçlanıncaya kadar arkadaşlara söz vermş ödemeyi yapıcam diye öderse söylenenler geri alınır olay kapanır o vakit moderatorler karar veriri yok odemeyi verdiği sürede yapmazsa hukuken yol izlenir kendisinş bulmakta zor olmaz

Arkadaşımızın son yazdığı yorumlarından sonra hala daha niye tutulduğunu bilemeyiz ama hoş yorumlar değildi. Burası bir forum ortamı ve kimse birileri hakkında o denli konuşmamalı. Tabi ki forum yöneticileri işin erbabıdır. Onlar en iyi cevabı vereceklerdir. Ben bu forumun eski bir üyesi olarak açıkçası ilk defa bu tarz yorumlar görüyorum ve doğrusu da şaşırdığım için tepkisiz kalamadım.

Olay tam olarak nedir birisi özetleyebilir mi ?

Tahminim doğru mu bilmiyorum ama , konu başlığından anladığım kadarıyla , bakın ben 500 bin dolar kazandım,
ücret karşılığında size de el vereyim sizde kazanın mı ?

Olay tam olarak nedir birisi özetleyebilir mi ?

Tahminim doğru mu bilmiyorum ama , konu başlığından anladığım kadarıyla , bakın ben 500 bin dolar kazandım,
ücret karşılığında size de el vereyim sizde kazanın mı ?

Ağır küfürler uçuştu havada. Şu an herkes beklemede :D

haha ulan şu yüzsüzün yaptığı açıklamaya bak :D sanıyor ki hakim karşısına çıkınca, hakim '' he ya kardeşim sen haklısın kendileri göndermiş '' dicek. yazık valla peşini bırakmayın dostum cezası neyse çeksin hakim karşısında peşini bırakmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri