500-1000 Aboneli kanallar alınacak

botla kasılmışta olur ucuz 500 -1000 arası aboneli ucuz kanallarınız varsa talibim.

2 tane para kazanması devre dışı kalmış knaal var ikiside 1000 + 1200 civarında 15 tlden verebilirim

hocam bence butcenizi belirtirseniz daha iyi olur. benim elimde istediğiniz kritere uygun kanallar var mesela.

konu günceldir ucuz kanallar aramaktayım... video olmasa bile olur

yabancı aboneli , 50 videolu hergün 50-100 arası abone kazanan 2 aylık ilk ay 50 ikinci ay 20 günlük analyticte 328 dolar getiren bir kanalım var. aboneler ABD ağırlıklı. isterseniz irtibata geçebilirsiniz.

yabancı aboneli , 50 videolu hergün 50-100 arası abone kazanan 2 aylık ilk ay 50 ikinci ay 20 günlük analyticte 328 dolar getiren bir kanalım var. aboneler ABD ağırlıklı. isterseniz irtibata geçebilirsiniz.

hocam konuda belirttigim gibi kazançsız aboneli kanal aramaktayım.

Sana burdan ekmek çıkmaz kardeş. :)
500 aboneli bir kanal istiyorsan 150 tl yi felan gözden çıkartmalısın kafadan. Ha 100'e bulursan kaçırma yapış..

Son düzenleme:
Konu acmiyayim....6.600aboneli kanalın var 4milyon izlenim aboneler kesinlikle bot ile kasilmadi.günde 40ile150 abone geliyor 80bin izlenim geliyor kanal quize baglidir.videolar 3.teloftir abone Kaştigi için silmiyorum

Konu acmiyayim....6.600aboneli kanalın var 4milyon izlenim aboneler kesinlikle bot ile kasilmadi.günde 40ile150 abone geliyor 80bin izlenim geliyor kanal quize baglidir.videolar 3.teloftir abone Kaştigi için silmiyorum

hocam ne diyorum siz ne diyorsunuz konuyu okumuyormusunuz 500-1000 abone arası arıyorum ben kazançsız.

---------- Spam Engelliyici 12:12 ---------- Önceki Mesaj 12:11 ----------

:D o kadar verse gine iyi 2200 aboneye 40 tl çekti :D helal valla.

sizde abartın kazanç yoksa 2k abone degeride yoktur max edecegi fiyat 60-70 tl benim gözümde.

---------- Spam Engelliyici 12:14 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

Lütfen ciddi kişiler yazsın sizden yorum isteyen yok isteseydim konuda belirtirdim bu alım konusu ona o fiyat cekmişim bu fiyat cekmişim sizi ilgilendirirmi?? tabikide ilgilendirmez işine gelirse satar gelmezse satmaz burda artislik yapmaya gerek yok bu kanala bu kadar teklif verdi diye. gidin satış konusu açın cok satmak istiyorsanız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri