500 600 TL ye Telefon önerilerinizi Bekliyorum

100 daha koy zenfone 5 al.

---------- Spam Engelliyici 21:22 ---------- Önceki Mesaj 21:21 ----------

Bende asus zenfone 6 almayı düşünüyorum ama herkes çok büyük diyor kararsız kaldım

5 bile çok büyükken 6 cebe sığmıyodur. bende 5 var, gayet memnunum. elime 5s falan alınca yavru bebe gibi kalıyo elimde, garipsiyorum.

100 daha koy zenfone 5 al.

---------- Spam Engelliyici 21:22 ---------- Önceki Mesaj 21:21 ----------

5 bile çok büyükken 6 cebe sığmıyodur. bende 5 var, gayet memnunum. elime 5s falan alınca yavru bebe gibi kalıyo elimde, garipsiyorum.

ben 200 daha gözden çıkardım
sence galaxy s3 mü alıyım zenfone 6 mı

Bak arkadasim bu androidlerde ayni bilgisayar gibi karsilastirma yapacaksan eger ram e oncelik tani tabi islemcide onemli su durumda 2 gb ram 4 cekirdek islemci hayli isini gorur diger ozellikler sonra gelir zaten.bende bilmeden zamaninda galaxy w aldim tam bir iskence cikti kullananlar bilir.en kisa zamanda degistiricem bende Allah nasip ederse .hala da isleri bi rayina oturtamadik...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bende samsung galaxy s3 var satılık istersen pmden görüşelim...

benim telefonda gitti gidicek,tamamen hayata gözlerini yummadan yenisini almayı düşünmüyorum :) bu aradada düşünüyorum zenfone alıcam ama hangisini alayım 4-5-6? ona karar veremiyorum.bence sende zenfone al :)

1 Ay Sonra 17 Sende 18 Yaşındasın Ama Pek Bi Olgunluk Göremiyorum :p

Sen kimsinde benim olgunluğuma laf ediyorsun ? Sana mı kaldı benim olgun olup olmadığım hakkında yorum yapmak ? Birkaç ipsiz sapsız yüzünden bi topluluğa hakaret edemezsin sen, ayrıca kimin nasıl konuşup konuşmayacağı da seni ilgilendirmez herkes haddini bilsin..

Sen kimsinde benim olgunluğuma laf ediyorsun ? Sana mı kaldı benim olgun olup olmadığım hakkında yorum yapmak ? Birkaç ipsiz sapsız yüzünden bi topluluğa hakaret edemezsin sen, ayrıca kimin nasıl konuşup konuşmayacağı da seni ilgilendirmez herkes haddini bilsin..

Asıl Seni İlgilendirmez Sen Alıntı Yaptın Farkındaysan

Lg G3 D855 32gb Cep Telefonu GittiGidiyor'da 136960387

böyle siteden telefon alan oldumu aranızda ..merak ettiğim bu telefon aynı teknosa v.b mağazalardaki gibi mi oluyor garantileri falan ..çünkü aynı telefonu geçen hafta teknosa da gezerken sordum 1800 tl idi nasıl oluyor da bu bu kadar ucuz hatta 100 tl de wp indirimi var.??

Lg G3 D855 32gb Cep Telefonu GittiGidiyor'da 136960387

böyle siteden telefon alan oldumu aranızda ..merak ettiğim bu telefon aynı teknosa v.b mağazalardaki gibi mi oluyor garantileri falan ..çünkü aynı telefonu geçen hafta teknosa da gezerken sordum 1800 tl idi nasıl oluyor da bu bu kadar ucuz hatta 100 tl de wp indirimi var.??

ben daha yeni görüyorum fiyATI sayfa açılmamıştı, garantı sorun vs dedilerde, gerçekten bu kadar ucuz nasıl olabiliyor ,arada daglar kadar fark var arkadaş.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri