500 TL Ödül / Quiz Hesabim Calindi.

Ya yardimci olacak bi musluman evladi yokmu arkadaslar
10 mayisa kadar alamazsam para ona gidecek ondan sonra mahkemeye vericem.
10 mayisa kadar bana yardimci olacak biri varsa ve halledersek bu isi odul vericem o arkadasa...
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ozellikle senden yardim bekliyorum mehmet efe yuksel hocam.

Ya yardimci olacak bi musluman evladi yokmu arkadaslar
10 mayisa kadar alamazsam para ona gidecek ondan sonra mahkemeye vericem.
10 mayisa kadar bana yardimci olacak biri varsa ve halledersek bu isi odul vericem o arkadasa...
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ozellikle senden yardim bekliyorum mehmet efe yuksel hocam.

Ödeme aldın mı kanallardan hiç , ödeme aldıysan o webmoney dekontunu ana kanalından mail at durumu izah et adamlar keylogger atıp şifre koymuş fakat benim bilgim dişinda kanalların bana ait oldugu ödeme dekontuda aşşağıdadır gereken neyse yapılsın diye bir yazı yaz hallederler.

Paypaldan aldim daha once adamlarin benden istedigi tek sey

Maillerime sadece soyle cvp veriyorlar * provide main channel url * sanirim kanal urlsi istiyorlarda ana kanal falan diyo galiba

---------- Spam Engelliyici 18:10 ---------- Önceki Mesaj 17:51 ----------

500 TL odul

Merhaba Hocam,

kanal satanın ismi : gökhan çetiner (ip: 88.245.170.163 tarih : 06.04.2015 00:17)

yukarıdaki bilgileri dava açman için yeterli ve hızlandırıcıdır.

Ben karşı tarafa mesaj attım. yani benden 3000 tl kanal satarak para kazanmış birisi burada kişinin telefon numarasını paylaşmıyorum videoyap desteğe yazarsan onuda paylaşırım.

Quizden paranı kurtarma olayına gelelim. Aşağıdaki maili bir dashboard açıp desteğine yazınız. Not : Benim ödüle ihtiyacım yok. Eğer vermek istiyorsan hocam kanallarını aşağıdaki yazı ile inşallah kurtardığında bir cuma namazı çıkışında farklı farklı kişilere bu meblağı dağıtman daha uygun olacaktır.

Dear Staff,

I have a big problem. My other account hacked by hacker. Also, Hacker entered security password. I have a payment last month payment. My bank account of IBAN is TR..........

So, My Channels list in below.

Kanal Linklerin.

Please, We need a all channels in the dashboard(bu desteğe yazdığın üyeliğinin mailini yaz).

Please, Can you help me?

Best Regards.

Merhaba Hocam,

kanal satanın ismi : gökhan çetiner (ip: 88.245.170.163 tarih : 06.04.2015 00:17)

yukarıdaki bilgileri dava açman için yeterli ve hızlandırıcıdır.

Ben karşı tarafa mesaj attım. yani benden 3000 tl kanal satarak para kazanmış birisi burada kişinin telefon numarasını paylaşmıyorum videoyap desteğe yazarsan onuda paylaşırım.

Quizden paranı kurtarma olayına gelelim. Aşağıdaki maili bir dashboard açıp desteğine yazınız. Not : Benim ödüle ihtiyacım yok. Eğer vermek istiyorsan hocam kanallarını aşağıdaki yazı ile inşallah kurtardığında bir cuma namazı çıkışında farklı farklı kişilere bu meblağı dağıtman daha uygun olacaktır.

Dear Staff,

I have a big problem. My other account hacked by hacker. Also, Hacker entered security password. I have a payment last month payment. My bank account of IBAN is TR..........

So, My Channels list in below.

Kanal Linklerin.

Please, We need a all channels in the dashboard(bu desteğe yazdığın üyeliğinin mailini yaz).

Please, Can you help me?

Best Regards.

Kullanıcı adını paylaş hocam da alışveriş yapmayalım

Kullanıcı adını paylaş hocam da alışveriş yapmayalım

murat hocam, arkadaş gotikk diye yazmış. tabiki ben gotikk i suçlamıyorum kendisine kanalalsat dan sordum. yani kanal satarak benden 3000 tl kazanmış biri niye yapar bilemiyorum. bu gibi durumlarda bazen satıcılar arkadaşlarına açtırıyor sonra başına bu tür işler geliyor. İnanıyorum ki arkadaş quizden kanallarının ödemesini alacaktır. Ben quiz destek ile sorduğum sorulara aynı günde hep cevap alıyorum. Tabiki yüksek kazançlı bir hesapda güvenlik şifresi eklememesi arkadaşı bitirmiş. bir şekilde bugün yarın çözüme ulaşınca onatsayim gibi bu arkadaşı gerekirse üstünü çizeriz. Fakat bunu yapan gotikk mi? bunu yapan gotikk in arkadaşı mı? bunu yapan başkasımı bilmeden gotikk i lekelemek doğru olmaz. Heleki böyle bir kazanç geliceği günlerde neden gotikk kanal eklemekle uğraşmış oda anlamsız. bana göre dashboardu wada alacaktır geri. Hayırlısı bakalım zaman herşeyin ilacı.

Paypaldan aldim daha once adamlarin benden istedigi tek sey

Maillerime sadece soyle cvp veriyorlar * provide main channel url * sanirim kanal urlsi istiyorlarda ana kanal falan diyo galiba

---------- Spam Engelliyici 18:10 ---------- Önceki Mesaj 17:51 ----------

500 TL odul

ana kanalın linkini istiyorlar. buna ödemeleri falan da ekle güzel bi mail at. az bucuk onlarda ingilizce biliyordur. o kadar sığır değillerdir.

merhaba ben kanalalsattaki gotikk alışveriş yapan arkadaşlar bilir ben sadece kanalalsatta 1679 kanal satmışım bunun dışında sürekli müşterilerimde var WaDa arkadaşımızada mesaj attım. Ben hakkımdaki suçlamayı bugün Mehmet efe yüksel hocamın kanalalsattaki hesabıma mesaj atmasıyla öğrendim. Lütfen itibarımı lekelemeyin WaDa arkadaşımızada mesaj attım elimden geleni yapacağım ben bu işten ekmek yiyorum afedersiniz ama ekmek yediğim yere pisleyecek kadar haysiyetsiz değilim burada 3-5 birşeyler konuşarak sizlerin güvenini kazanmayı haklı çıkmayı düşünmüyorum beni benimle iş yapan kişiler bilir ne zamanlık sağladığım güveni bir yanlış anlaşılma ile sarstıramam. Suçlu her kim olursa olsun hocam açılır dava o kişi ödeme almayacak mı aldığı hesaptan bi şekilde ulaşılmaz mı bulunur bir yolu ulaşılır ama burada gelipte beni suçlamayın günahımı almayın ben başkalarının emeğine göz dikecek kadar ******** değilim. Ben bu işi yeni yeni öğreniyorum ama buradaki işi bilen abilerim lütfen yardımcı olun çalan kişiye nasıl ulaşılır bir yolunu bulalım ben kanal sattım diye suçlanmak istemiyorum

merhaba ben kanalalsattaki gotikk alışveriş yapan arkadaşlar bilir ben sadece kanalalsatta 1679 kanal satmışım bunun dışında sürekli müşterilerimde var WaDa arkadaşımızada mesaj attım. Ben hakkımdaki suçlamayı bugün Mehmet efe yüksel hocamın kanalalsattaki hesabıma mesaj atmasıyla öğrendim. Lütfen itibarımı lekelemeyin WaDa arkadaşımızada mesaj attım elimden geleni yapacağım ben bu işten ekmek yiyorum afedersiniz ama ekmek yediğim yere pisleyecek kadar haysiyetsiz değilim burada 3-5 birşeyler konuşarak sizlerin güvenini kazanmayı haklı çıkmayı düşünmüyorum beni benimle iş yapan kişiler bilir ne zamanlık sağladığım güveni bir yanlış anlaşılma ile sarstıramam. Suçlu her kim olursa olsun hocam açılır dava o kişi ödeme almayacak mı aldığı hesaptan bi şekilde ulaşılmaz mı bulunur bir yolu ulaşılır ama burada gelipte beni suçlamayın günahımı almayın ben başkalarının emeğine göz dikecek kadar ******** değilim. Ben bu işi yeni yeni öğreniyorum ama buradaki işi bilen abilerim lütfen yardımcı olun çalan kişiye nasıl ulaşılır bir yolunu bulalım ben kanal sattım diye suçlanmak istemiyorum

seninle özelden konuşalım ayrıca akşam arayacam

ayın 10una kadar panelimi verdin verdin vermezsen olacaklara katlanacaksın...

hocam numaranı verirmisin arayım konuşalım anlatamıyorum burdan sana benim en ufacık bir suçum varsa en büyük şekilde çekmeye razıyım ekmek yediğim yere yapmam ben böyle bir şey yukarda Allah var günahımı alıyosun eğer öyle bir şey yaptıysam şu bilgisayarın başından kalkmak nasip olmasın bak hala ayın 10 una kadar diyosun şurda 1 gün kalmış kimse bulalım sende kurtul bende bu suçlamadan kurtuluyum nasıl ispatlayabilirim kanalı benden aldığın için beni suçluyosun o kanala giriş yapılan ip ler kayıtlı değilmidir ordan falan bulunmaz mı ?

seninle özelden konuşalım ayrıca akşam arayacam

ayın 10una kadar panelimi verdin verdin vermezsen olacaklara katlanacaksın...

Ben size gerekli tüm şeyleri whatsaptan yazdim hocam ödeme aldiginizi kanitladiginizda işlem tamamen size geçiyor dediğim şekilde yapin mail atin.

Quiz'e mail atıp o çalınan kanalın hangi ödeme sistemine geçirildiği öğrenilemez mi?

Paypal, Banka hesabı ya da Webmoney ile ödeme alan bu kişinin bilgilerine çat diye ulaşılır böylece.

Yanlış mıyım?

ödemeyi kime kimin adına yapıldığına ulaşılamaz mı quiz yardımcı olur mu bu konuda lütfen bilen yardımcı olsun

murat hocam, arkadaş gotikk diye yazmış. tabiki ben gotikk i suçlamıyorum kendisine kanalalsat dan sordum. yani kanal satarak benden 3000 tl kazanmış biri niye yapar bilemiyorum. bu gibi durumlarda bazen satıcılar arkadaşlarına açtırıyor sonra başına bu tür işler geliyor. İnanıyorum ki arkadaş quizden kanallarının ödemesini alacaktır. Ben quiz destek ile sorduğum sorulara aynı günde hep cevap alıyorum. Tabiki yüksek kazançlı bir hesapda güvenlik şifresi eklememesi arkadaşı bitirmiş. bir şekilde bugün yarın çözüme ulaşınca onatsayim gibi bu arkadaşı gerekirse üstünü çizeriz. Fakat bunu yapan gotikk mi? bunu yapan gotikk in arkadaşı mı? bunu yapan başkasımı bilmeden gotikk i lekelemek doğru olmaz. Heleki böyle bir kazanç geliceği günlerde neden gotikk kanal eklemekle uğraşmış oda anlamsız. bana göre dashboardu wada alacaktır geri. Hayırlısı bakalım zaman herşeyin ilacı.

hocam desteğiniz için teşekkür ederimde gotikk in aldığını sanmıyorum diyorsunuz ben kanallarımı sadece kanalalsat.com dan alıyorum ben siz ve kanalı satan kişi dışında kimse görmüyor aldığım kanalları ve şifreleri benim ortak çalıştığım arkadaşımda yok ben sizin 2 senelik müşteriniz olarak size güvenerek kanal alsattan tam 867 tl buyfullchannel.com da 35 tane aldığım kanal ve 30 tane siparişim var videoyapıda 2 senedir kullanıyorum taş çatlasın 2-3 ay kullanmamışımdır size güvenerek bu kadar alışveriş alışveriş yaptım ve gotikk denen arkadaştan en az 100 kanal almışımdır yani 250 tl civarı böyle birşey bende beklemiyordum ama işte insan oğlu nankördür ne yapacağı belli olmaz..

ayrıca yeni dashboard aç bu yazıyı gönder demişsinizde kendimi nasıl izah edecem hocam anlamadım mesela çalınan panele bağlı olan kanaldan mail atsam anlarlar hangi panelden bahsettiğimi ama başka dashboarddan mesaj atsam nasıl anlayacaklar hangi panelden bahsettiğimi ?

---------- Spam Engelliyici 12:25 ---------- Önceki Mesaj 12:23 ----------

ödemeyi kime kimin adına yapıldığına ulaşılamaz mı quiz yardımcı olur mu bu konuda lütfen bilen yardımcı olsun

allah aşkına bırak şu ayakları arkadaşım ben sen ve web_scripti dışında kimse göremez ve çalamaz o hesapları tabi siz aynı hesabı başkasınada satmadıysanız..

hayır hocam söylediğiniz maili yani bever soy isimli mailleri ben kendim açtım. Hocam benim açtığım mailleride benden başkası göremez lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz çalan kişiye nasıl ulaşılır elimden geleni yaparım yeterki hakkımdaki şu suçlamadan kurtuluyum

hayır hocam söylediğiniz maili yani bever soy isimli mailleri ben kendim açtım. Hocam benim açtığım mailleride benden başkası göremez lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz çalan kişiye nasıl ulaşılır elimden geleni yaparım yeterki hakkımdaki şu suçlamadan kurtuluyum

başka kimseyede satmadığına göre senden başkası almış olamaz.

başka kimseyede satmadım yemin ederim yukarda Allah var haramda hakkım olmayan birşeyde gözüm yok nasıl bir kanıt istiyorsunuz herşeyi yapmaya razıyım hocam lütfen suçlamayı bırakın quiz yardımcı olmaz mı ödemeyi kime yapacağından o hesaba girilen ip leri falan vermez mi bilişim suçlar bulamaz mı arkadaşlar yok mu bir fikri olan ne gerekiyorsa yapmaya razıyım ben

Kanali sadece ilk acan sahibi geri alabilir her durumda. Suan sifremi unuttum kismina giris yap. Alt kisimda bi link olacak oraya tikla ve orada senden istenen bilgileri doldur. Maili hangi bilgisayardan/telefondan actiysan onu kullan bu sekilde geri alabilirsin.

Arkadaşlar bilen bi arkadaş [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] 'nın pcsine teamwiever ile baglanıp yardım etsin lütfen , Ben bi bilgi sahibi olsam ben yapıcam .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri