500 TL Ödüllü Videoyap Kazanma Taktikleri (E-book) yarışması

hocam çok iyi düşünmüşsünüz, sadece videoyap üyelerine verirseniz daha iyi olur çünkü bu e book u satmak isteyen bir çok kişi vardır.

vakit olsa guzel bir ebook yazardim videoyap botuyla nasil para kazanilacagi haqqinda guzel fikir yazacak arkadaslara bawarilar

Her ay en az 5 k alanların acıkcası bırakın E-Book ile yardım etmesini günahlarını bile vereceklerini zannetmiyorum :D
500 TL yerine 50 Bin TL olsa belki yardım ederler o da belki ;)

Aylık 5000 lira alsam 500 TL için 3 gün uğraşmam gerekir. Bu günü uğraşıpta e-book hazırlasam ve benim e-bookum kazanamasa bu 3 gün boşa gitmiş olacak fakat o günü youtube için uğraşsam kazanç devam edecek :)

çok güzel bir fikir. umarım ilgi görür. kazancı yok denecek kadar az olan biri olarak fikirlerinize ben de açığım. yardımcı olabilecek her türlü öneriniz kabulum. özel mesaj veya skype: chnersy ulaşabilirsiniz. umarım e book kampanyası ilgi görür de faydalanırız. teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

destekden katılacağını bildiren 4 arkadaş çıktı. Eminim ki onlar 500 TL'yi düşünmüyorlar. Sizlere yardımcı olmayı hedefliyorlar.

Youtube.com derya deniz. Ayda 900.000.000 TL para öderken herkes çok kazanmaya başlasa bile 901.000.000 TL para ödüyecek demektir. Yani youtube.com da hit bitmez, konu ve kategoride bitmez. Kimse attığı video türünü paylaşmazsa ne yöntemler izlediğini anlatırsa herkes kazanır. Ama birisi gelip ben şu çizgi filmi atıyorum böyle kazanıyorum derse. Ertesi gün o çizgi filmde 5.000 kişi at koşturur. Amaç bulmayı ve yapılmasını öğretmektir.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba bu yarışmanın da biraz ertelenmesini istesek ayıp etmiş olmayız dimi? zira katılanlar daha sakin kafayla düşünüp bişeyler yazacaktır. bir de ben diğer projenizi de merak ediyorum. ytpsms ile alakalı olanı.

Bence bu günden sonra youtube tan para kazanmak eskisi gibi kolay olmayacak.
Hele de youtube a yeni bir güncelleme gelirse daha da zor olabilir.

Zira artık 5000 tl ve üstü kazanabilmek için başta kanalları ayakta tutabilmek gerekiyor.
Kazanç için yeni yöntemler benimsenmesi lazım

Kitap fikri için bence de biraz erken olmuş

Neresi erken yahu ? 1,5 yıldır var videoyap

500 TL az biliyoruz fakat elin gevuru kazanacağına biz kazanalım :) Gerçi böyle bir şey yapan bi delikanlı çıkarsa helal olsun. Ben ve eminim benim gibi bir çok kişinin çok paraya ihtiyacı var. Borcu olan var, öğrenci olan var, aile geçindiren var.. Hep yabancılar kazanacağına Türkler yani biz kazansak daha iyi bence.

ebook siteden baktım güzel anlatılmış ama yetersiz geldi videoda dahi daha iyi anlatılmıştı bot biraz daha basit indirgenemezmi

bana mutlaka kızanlar olacaktır bu mesajımdan sonra ama bence gereksiz bir konu bu ebook yazdırırken kendi botunuzun tanıtımı için yazılmıs olan ebook yarısmasına bende katıldım o size ait bir sistemi tanıtmak amaçlı oldugu için sizin taktirinize kalmış bir yarışmaydı ama bu yarısmada siz bir iyilik meleği gibi çıkıp insanlar para nasıl kazanılır ögrenmesi için 500 tl ödülle bir ebook yazdırcaksınız peki o sektörden 5000 tl kazanan arkadas yardım amaçlıda olmus olsa d,iyelimki verdi kategoriler ne yaptgını anlattı sistemini ertesi gün gerçekden sizin tüm üyeleriniz ki sizin aktif üyeniz en fazla 1000 kişidir bu 1000 kişi denemek amaçlı bile olsa aynı sektöre gircekler ne gerek varki böyle bir şeye çözemedim neyse bunu okuyunca yeteri kadar tepki alıcam nasılsa en iyisi size kolay gelsin demek

bana mutlaka kızanlar olacaktır bu mesajımdan sonra ama bence gereksiz bir konu bu ebook yazdırırken kendi botunuzun tanıtımı için yazılmıs olan ebook yarısmasına bende katıldım o size ait bir sistemi tanıtmak amaçlı oldugu için sizin taktirinize kalmış bir yarışmaydı ama bu yarısmada siz bir iyilik meleği gibi çıkıp insanlar para nasıl kazanılır ögrenmesi için 500 tl ödülle bir ebook yazdırcaksınız peki o sektörden 5000 tl kazanan arkadas yardım amaçlıda olmus olsa d,iyelimki verdi kategoriler ne yaptgını anlattı sistemini ertesi gün gerçekden sizin tüm üyeleriniz ki sizin aktif üyeniz en fazla 1000 kişidir bu 1000 kişi denemek amaçlı bile olsa aynı sektöre gircekler ne gerek varki böyle bir şeye çözemedim neyse bunu okuyunca yeteri kadar tepki alıcam nasılsa en iyisi size kolay gelsin demek

kategori vermiycek hangi yolları izlediklerini anlatıcaklar.Diyelim ben film dedim bissürü film var.Ve o filmleri nasıl attıgını anlatır,nasıl para açtığını anlatır.Yani anlatıcak çok şey var illaki film ismini vermesi gerekmiyor

post kasma mesajından oyle anlıyorum umarım yanlıs anlıyorumdur
binlerce konu var sitede çoğuna girip baktım yorum dahi atmadım bu bota baktım satın almayı düşünüyorum bu banlanma olayı sonuçlanması bekliyorum bu yüzden ararken bu konuyu gördüm bu mesaj attım post kassam bana yararı ne olacak senin amacın ne anlayamadımda

kategori vermiycek hangi yolları izlediklerini anlatıcaklar.Diyelim ben film dedim bissürü film var.Ve o filmleri nasıl attıgını anlatır,nasıl para açtığını anlatır.Yani anlatıcak çok şey var illaki film ismini vermesi gerekmiyor

mesele zaten tamda dediğiniz mesele :D arkadaslar şunu kabul edin örnek vereyim recep ivedik 4ü nete koyan adamın aldıgı hit bellidir

yani o filmi yt üzerinden 5 milyon kişi izlediyse bu sayı siz çok video atıyorsunuz die 6 milyona çıkmıyor herkesin sistemi kendine kalması daha mantıklı bence

tekrar cevap vericek olursam dedğim gibi bir film yt üzerinden 5 milyon kere izleniyorsa 1 kişi atıyorsa o filmden 5 milyon izlenim alır
o adamın sistemini 500 kişi ögrenip hepsi o videoyu atarsa bu izlenimin en az yarısı uçar gider bundan bahsediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri