hocam çok iyi düşünmüşsünüz, sadece videoyap üyelerine verirseniz daha iyi olur çünkü bu e book u satmak isteyen bir çok kişi vardır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende ö.m onerıler ısterım sorun olmassaöneride bulundum hocam destekten kabul edelirse ebook yazılır.
ebook siteden baktım güzel anlatılmış ama yetersiz geldi videoda dahi daha iyi anlatılmıştı bot biraz daha basit indirgenemezmi
bana mutlaka kızanlar olacaktır bu mesajımdan sonra ama bence gereksiz bir konu bu ebook yazdırırken kendi botunuzun tanıtımı için yazılmıs olan ebook yarısmasına bende katıldım o size ait bir sistemi tanıtmak amaçlı oldugu için sizin taktirinize kalmış bir yarışmaydı ama bu yarısmada siz bir iyilik meleği gibi çıkıp insanlar para nasıl kazanılır ögrenmesi için 500 tl ödülle bir ebook yazdırcaksınız peki o sektörden 5000 tl kazanan arkadas yardım amaçlıda olmus olsa d,iyelimki verdi kategoriler ne yaptgını anlattı sistemini ertesi gün gerçekden sizin tüm üyeleriniz ki sizin aktif üyeniz en fazla 1000 kişidir bu 1000 kişi denemek amaçlı bile olsa aynı sektöre gircekler ne gerek varki böyle bir şeye çözemedim neyse bunu okuyunca yeteri kadar tepki alıcam nasılsa en iyisi size kolay gelsin demek
binlerce konu var sitede çoğuna girip baktım yorum dahi atmadım bu bota baktım satın almayı düşünüyorum bu banlanma olayı sonuçlanması bekliyorum bu yüzden ararken bu konuyu gördüm bu mesaj attım post kassam bana yararı ne olacak senin amacın ne anlayamadımdapost kasma mesajından oyle anlıyorum umarım yanlıs anlıyorumdur
kategori vermiycek hangi yolları izlediklerini anlatıcaklar.Diyelim ben film dedim bissürü film var.Ve o filmleri nasıl attıgını anlatır,nasıl para açtığını anlatır.Yani anlatıcak çok şey var illaki film ismini vermesi gerekmiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.