5000 bin izlenme %100 ama sıfır tıklama

C
  • Kullanıcı Cemil Canlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bende bu kanal kapnmalarından sonra botlara bağımlılıklarımın vermiş oldugu tembellikden sadece form okuyorum , adsenseye günlük 150 tl geliyo ama nerden geliyo kestiremedim eskiden 325 altına düşmezdim inş bu şu paramı alırım abd vds alıcam aylık 125 tlye onla devam edicem 65,000 video hakkım var onuda satacam.
hocam yanlış anlamayın ama günlük geliriniz yüksek. 65bin vido hakkını satmaktansa ihtiyacı olan birine bagıslayın bence. Yinede siz bilirsiniz tabi.

Hocam nasıl başarıyorsunuz bu kadar çok tık almayı :D
Şaka bir yana kanalı yenı actıysan ve bugün cumartesi :)
maç özetleri eklediysen pekde anormel bu durum değil diyemıcem,
Gene anormal :D
Edit

video bir aylık son 4 güne kadar 35-40'larda sürünüyordu.şimdi günde 2k izleniyor.

benim videolar tıklamayı bir ila 4 gün içerisinde sayıyor youtube anlaytcs ise paraları en geç 4 günde sayıyor google adsense geçerli bakiyem ise 1 ayda bir artıyor

Sorun düzeldi şuan TBM 69 krş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

benim videolar tıklamayı bir ila 4 gün içerisinde sayıyor youtube anlaytcs ise paraları en geç 4 günde sayıyor google adsense geçerli bakiyem ise 1 ayda bir artıyor

Hocam nası ayda bir artıyo ? Anasayfadan tam raporları görüntüle snrada içerik barındırıcısı için adsensi seç 15 dk da bir yenileniyo ?

3 gündür kanal bağlı olmayan adsense'e tıklama geliyor. Bu daha düşündürücü bir durum. Soru olduğu kanısındayım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri