5000 TL İle Ne Yapılabilir ?

Borsa morsa karıştırmayın yatırım diyorsan Youtubeya yatırım yapın kanal alın,makine alın fiber bağlatın Ipad ile uzaktan kanallarınızı yönetin derim .tabi bu işlere vakıfsanız.

Borsa morsa karıştırmayın yatırım diyorsan Youtubeya yatırım yapın kanal alın,makine alın fiber bağlatın Ipad ile uzaktan kanallarınızı yönetin derim .tabi bu işlere vakıfsanız.

Ah kafa bassada yapsam be kardeşim bilgisizim bu konuda

Forumda Rigobert kanal satıyor du satilmadiysa Onu al 2 bin liraya .

Geri kalanina da kazançlı kanallar al. 5 bini youtube dan kazandiysan sen bu işi biliyorsun. En iyisi bildiğin işe yatırım yapmak

Forumda Rigobert kanal satıyor du satilmadiysa Onu al 2 bin liraya .

Geri kalanina da kazançlı kanallar al. 5 bini youtube dan kazandiysan sen bu işi biliyorsun. En iyisi bildiğin işe yatırım yapmak

Malesef kendi param youtubede kazanmadım

Hocam iddaa,borsa,altın,dolar gibi seyler yas bunları geç.
Kanal alabilirsin ama kanalada çok para verilmez bence. çünkü özgün olmayan bir kanal alacaksın aldıktan 1 hafta sonra telif yiyeceksin belki bunuda bilemezsin.
5 bin tl ile yapılacak tek sey ticaret yapmak ama piyasadan anlaman gerek ticaret içinde.

uygun yer bulabilirsen kurbanlık kuzu al 3 ayda 3 e katlarsın. ben youtubedan para alabalirisem alıcam. 250 tl ye iki tane aldım zaten.2 ayda büyüyor hiç masrafı yok.

5000 TL veripte youtube kanal alinmaz sahsi fikrim bugun yarin ne olacagi belli olmaz.Gerci hicbirseyin olmaz ama bu daha baska. Website islerinden anliyorsan adsense bagli website al islet.

Cok samimi olarak aylik 1500 / 2000 tl kazacak kanallarimi satarim sana parani cikarana kadarda garanti veririm kanallara dilersen istanbuldaysan yuzyuze goruselim

Dunya kupasi basladigindan beri 3 bin tl den fazla kaybettim . İddaya fazla girme. 2 gun once bitcoine yatirim yaptim guzel bir miktar ve ben aldiktan sonra ertesi gun yukselmeye basladi 2 gun icinde yuzde 10 kâr yaptım. Biraz takip etmek gerekiyor yatirim yapmak icin bir seyleri

anladığın bi iş varsa ona yatırım yap, anlamadığın işlerle uğraşma kaybetme riskin yüksek olur.. yoksa dursun kenarda bir gün lazım olabiliyor..

Kendinize yatırım yapın.Yazılım,yabancı dil,tasarım vs aklınıza gelebilecek herhangi bir konuda uluslarası geçerliliğe sahip sertifikalar almaya çalışın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri