adam gibi çalışan reklam geliri olan bir site al sen para koy ben emek ortak olalım?
Site işinden anlamıyorum pek ama o işe giresim var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adam gibi çalışan reklam geliri olan bir site al sen para koy ben emek ortak olalım?
5 bin Tl olsa, ki önümüzdeki ay olacak, direk ingilizce kursuna yazılacağım. Memur olunca avantaj
sizin içinse iyi bir pc alabilirsin yada doviz
işe yatırmak istyorsan iyi bir pcn olsun herzamn yararını görürsün
İngilizcem gayet iyi kursada gittim 2 yıl ve hala gidiyorum pc de sağlam onun dışında farklı bişler lazım![]()
Malesef o kadar degilConted ID Alınmış bir kanal için harcamalar yapabilirsin. bu Özgün olmanın önünü büyük ölçüde açacaktır. Gerçi söz konusu olan, içerik üretici kimliği, almak için para gideceğini zannetmiyorum;ama şu da var bu tür hesaplar için genelde harcama yapılır.Bu tür harcamalara örnek verecek olursak; Go pro, banner tasarımı, logo, sahte trafik, ve reklam verme...gibi örnekler verilebilir.
Vel hasıl Paranı bu işe yatırmak istiyorsan, kurgu montaj programlarında kendini geliştirebilirsin. Ben mesala şu animasyonları çok yapmak isterim.
CGI Animated Short HD: "Brain Divided" by Josiah Haworth, Joon Shik Song and Joon Soo Song - YouTube
ögün ve ayda 200Tl bırakan bir kanal her zaman spamdan iyidir.Üstüne koyar da ilerlersin. Önümüzdeki 50 yılın planını bile yapa bilirsin. İşte tüm bu yazdıkalrım için İçerik ürerticisi kimliği şart, gerç bende çok araştıryorum ama, alınması zor yani....
bunların hepsini biliyorum diyorsun o para ile güzel bir tatil yap gitsin![]()
gerçi bu anlattıklarım forumdaki herkesin hayali ama, spam ve botlar milletin çıkmaz sokağı oldu
gerçi bu anlattıklarım forumdaki herkesin hayali ama, spam ve botlar milletin çıkmaz sokağı oldu
Sen merak etme spam bitince onada el atacak herkes bu kadar sıcak para olan bir yeri bırakır mı türkler![]()
türklerin el atmasıyla olmuyor malesef, ben bir yıldır el attım ama öyle kolay değil bazı işler....
spam da bitmez, spamdan kastın botlar ise....
Özgün çalışır türkler demek istedim conted ıdı alır almaz orasını bilemem
Spamın bitmesini kimse istemezde nasıl bu kadar kesin konuşuyosun yt bi güncelleme çıkarır spam falan kalmaz ortada çok zor bişey değil.
Oyun konsolu + video kaydedici cihaz
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Adam parayı çoktan sildi süpürdü, siz daha konu hortlatın burda.![]()
hortlatmak icin ne yasadin abi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.