500k aboneli kanal satıyor

hey_mama

Kayıtlı Üye
deep web sitelerinden birinde gezinirken abdli adamın birisi yazmış 500k abone youtube hesabı sahibi öldüğü için ucuza satılık diye. nerelerde neler satılıyor...)

deep web sadece dolandırıcıların bulunduğu bi yerdir. satıcı senden bitcoin ile ödeme ister ödemeyi yaparsın bidaha o kişiden hiç bi haber alamazsın. yalanlar dolanlar yani :)

Satın almadım zaten gözüme çarptı ama deep web i sadece dolandırıcıların mekanı olarka görmek çok doğru değil okyanus gibi biryer ne ararsan bulursun googla sadece bize %20 lık kısımı sunuyosa %80 lik kısım dır oralar

deep web sitelerinden birinde gezinirken abdli adamın birisi yazmış 500k abone youtube hesabı sahibi öldüğü için ucuza satılık diye. nerelerde neler satılıyor...)

bırak satın almayı orda gezmesi bile risk pc'ndeki tüm bilgileri alırlar farkında bile olmazsın ama yinede insan mrk etmiyo değil ama bazı riskleri göze alıcaksın almıycaksanda girmiyceksin

Bence mesajlarınızı editleyin, benim gibi merak eden birçok kişi aramaya başlayabilir.

Biliyorsunuzdur herhalde deepweb dediğiniz alanı abd tarafından denetleniyor.Yok sahte evraklar vay efendim kiralık katiller vs... Hepsi palavra.Alayı sahte denemesi bedava [emoji38][emoji38]

Sent from my iPhone using Tapatalk

insanlar olurken yakinlarina kanal birakiyor :)))))

Biliyorsunuzdur herhalde deepweb dediğiniz alanı abd tarafından denetleniyor.Yok sahte evraklar vay efendim kiralık katiller vs... Hepsi palavra.Alayı sahte denemesi bedava [emoji38][emoji38]

Sent from my iPhone using Tapatalk

sahte palavra olan ne tam olarak kiralık katillerin uyuşturucunun ve türlü kirli işlerin olmasımı? ayrıca deepweb denetlenmez böyle bi dünyanın ya içinde olursun yada olmazsın

Birgün muz cumhuriyetlerinin birine taşınırsam (suçlu iadesi olmayan) dark web, dip web, mezar web vs... hepsinde cirit atacam girmediğimiz bir orası kalmıştı orayıda kurcalıyalım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri