Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam direk hesabına takipci olarak ekliyorlar normalde nasıl gidip birinden yabancı takipci isteyince size 24 saat içinde hesabınıza gelicek diyorlarsa buda öyle parayı yatırıp kullanıcıadını veriyorsun hesabına 24 saat içinde gönderiyorlar
Hocam kimse parayı kolay kazanmıyor 5$ dolara aldıklarını başkasına 100 200 tlden satıyorlar millet öğrensin kimseye ihtiyacı kalmasın
açmayın böyle konulargaza geldim 100k takipçi aldım gece gece
hocam facebook içinde böyle bişey varmı acaba
https://www.fiverr.com/kay2809/help...rating&funnel=201501262250385447059860&pos=11 şunu alırsam istediğim php botunu yazacakmı ?
Sıfırdan yazacağını sanmıyorum.Daha çok wordpress üzerine plugin ve tema düzenleme yapıyor galiba.
php bot yerinde 2 türke ulaştım mesaj attım bakalım yapabiliyorlarmı sanmıyorum.
hocam özel değilse nasıl bi bot istiyorsunuz ?
ben alamadım ya kredi kartı nedeniyle
bu arada çekim başladı mı
evet siteye girip arama kısmına facebook subscribe yazman yeterli
yok daha en erkeni 2 gun teslim süresi vermiş
alanlardan olumlu olumsuz dönüşler bekliyorum .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.