50k izlenme üzerili kanallar alınacaktır. ( günlük min 1-2 dolar bırakmalı!)

• Kullanıcı LemaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LemaX

Kayıtlı Üye
Kanal adresi : Satın almadan önce alır incelerim.
Kanal İçeriği : İçerik olarak dizi , film , çizgi film , haber gibi şeyler olmasın. Ve ilgi istemeyen bir içerik olursa iyi olur.
Toplam İzlenme sayısı :
Hesabın Açılış Tarihi :
Kanalın Dili :
Toplam video sayısı :
Herhangi bir ihlali varsa belirtiniz :
Adsense engeli mevcut mu ? :
Aylık Getirisi :
Düşündüğünüz Fiyat :
Kanal hakkında eklemek istediğiniz şeyler :

Bu şablona uygun olarak bana kanallarınızı iletirseniz ; olumlu veya olumsuz dönüş yapabilirim.

Not : Genellikle yüksek rakamlardan almıyorum. Bu yüzden 2-3 aylık geliri gibi rakamlar veremiyorum. Sonuçta youtube bu yarın ne olacağı belli olmaz.

Bu kopyalanacak kanal bulmak için yeni bir yöntemmi

Tamam her kör satıcının kör alıcısı vardır ama hem bu kadar çok istekte bulunup hem de 1 aylık kazancına alırım demek biraz abezdir hocam zaten nereden çıktıysa bu 3 aylık kazancına almak risktir muhabbeti kanalları ederinden düşük fiyata satmak zorunda kalıyoruz bari piyasayı öldürmeyin.

Tamam her kör satıcının kör alıcısı vardır ama hem bu kadar çok istekte bulunup hem de 1 aylık kazancına alırım demek biraz abezdir hocam zaten nereden çıktıysa bu 3 aylık kazancına almak risktir muhabbeti kanalları ederinden düşük fiyata satmak zorunda kalıyoruz bari piyasayı öldürmeyin.

Usta 3 aylık kazancına almak tabiki risk çünkü youtube bu yarın ne olacağı belli olmuyor. Varsa satılıkta siteniz istediğim gibi onu alayım 3 aylık gelirine fakat youtube'da işler böyle yürümüyor malesef.

Abicim anlıyorum burası farklı bir forum samimisiniz ama bu kadar çocukca yorumlarla yatırımcı insanları buradan kaçırmayın.

arkadas kolayi bulmus iste bende kanal alacam o zaman almaya ne gerek var incele kopyala gitsin

Dostum benim kim olduğumu bilseydin inan böyle bir yorum yapmazdın. Lütfen bu tarz yorumlarınızı kendinize saklayın. Çünkü,benim karnım böyle basit yorumlara tok.

Bu kopyalanacak kanal bulmak için yeni bir yöntemmi

Hayır usta sadece Youtube sektöründe hiçbir şey kesin olmadığı için inceleyip alma taraftarıyım. He kanal satmayı düşünen arkadaş varsa skype adresimi eklesin bana neden güvenmesi gerektiğini açıklayayım. :) Hepinize hayırlı işler dilerim

bu yaptıgın iş kanal kopyalamaya girer hocam ne kadar güvenilirim desende şuan oldugumuz durum bellidir. kendin demişsin günlük 1 2 dolar bıraksa yeter kanalın içeriğini ne yapıcaksın? madem youtube güvenmiyorsun en az 2 aylık kanal alırsın olur biter

youtube a güven olmaz demişsin bu devirdede kimseye güven olmaz yani

dizi çizgifilm falan olur desen anlarım da hem bunlar olmayacak hem 50k izlenim almış olacak. bunlar nerdeyse özgün kanal demek belki özgünden de iyisi. bari para verme de veren adam sevap yaptım diye kendini avutsun.
o zaman ben de duyuru yapayım, aynı özellikte kanalları 6 aylık kazancına alıcam. ama almadan önce kanalı incelerim. beğenmezsem almam. ilgileneler kanalını mesaj atsın :D

bence ödemeyi de 1 ay sonra yap kanaldan ödeme alınca,ne gerek var riske girmeye,öyle bi şart ekle sen şu yukarda yazdığın mantıklı maddelere bir eksik bir fazla sonuçta makul istekler

5.440 Aboneli - Günlük Ortalama 7.000 İzlenim Alan Kanalım Satışta !! - Google Fan Webmaster Forum

Bu r10 hesabi senin degil mi? Neden burada yazdiklarinla tamamen celisiyorsun? Orada kanal linkini asla vermeyecegini soylemissin, en son yorumlardan birindede 2750 lira teklif geldigini soylemissin ki kimse o kadar para vermez ayda 150 dolar kazandiran kanala :) Hem yarin ne olacagi belli degil diyorsun hemde 8-9 aylik gelirine kanal satmayi planliyorsun. Simdi benim kanalim soyle benim kanalim boyle deme bosyere. Senin kanalininda yarin ne olacagi belli olmaz, uzun zamandir acik olmasi kapanmayacak yada unlem gibi bi sorunla karsilasmayacak demek degildir.

5.440 Aboneli - Günlük Ortalama 7.000 İzlenim Alan Kanalım Satışta !! - Google Fan Webmaster Forum

Bu r10 hesabi senin degil mi? Neden burada yazdiklarinla tamamen celisiyorsun? Orada kanal linkini asla vermeyecegini soylemissin, en son yorumlardan birindede 2750 lira teklif geldigini soylemissin ki kimse o kadar para vermez ayda 150 dolar kazandiran kanala :) Hem yarin ne olacagi belli degil diyorsun hemde 8-9 aylik gelirine kanal satmayi planliyorsun. Simdi benim kanalim soyle benim kanalim boyle deme bosyere. Senin kanalininda yarin ne olacagi belli olmaz, uzun zamandir acik olmasi kapanmayacak yada unlem gibi bi sorunla karsilasmayacak demek degildir.

2 tane 750 lira teklif gelmiş sözde ama 2 haffta geçmiş satamamış konuya güncel mesajı atmış :D
keşke o 750lerden birine satsaydın =P

2 tane 750 lira teklif gelmiş sözde ama 2 haffta geçmiş satamamış konuya güncel mesajı atmış :D
keşke o 750lerden birine satsaydın =P

Dogru, herneyse sorun o degil sorun asagidaki paragrafta yazdiklari :)

Not : Arkadaşlar kanal hakkında bir kaç şey söyleyecek olursam. Kanal mükemmelin ötesinde bir kanal. Telif sorunu hiç mi hiç olmayan. Attığınız videoların asla mı asla ünleme düşmediği bir kanal. Eminim bu kanalı alacak arkadaş çok büyük paralar kazanacak. Çünkü , ben DGS sınavına hazırlandığım için şu sıra çok vakit ayıramıyorum. Eğer siz videoları düzgün yüklerseniz inanın paraya para demezsiniz. Ve şunu belirtmek isterim. Ne olursa olsun kanal ismi asla verilmeyecektir. Kanal devredildikten sonra da isterse 1 gün sonra kapansın ( imkansız gibi bir şey ). Benimle alakalı bir durum değil ki alacak arkadaş eminim bana bu kanalı ona sattığım için çok teşekkür edecek Onlarca kanalım var fakat tek kapanma ihtimali milyarda bir gördüğüm kanalım bu. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Ekran görüntüleri aşağıdadır. Bir de lütfen konuyu batlayıcı yorumlar yapmayınız.

bu forumu seviyorum arkadaş. yöneticilerden ayrı bir de forumun gizli polisleri var helal ;)

hocam r10 a gitmeye gerek yok.. http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/29389-5-440-aboneli-gunluk-ortalama-7-000-izlenim-alan-kanalim-satista.html

Kardes sen milleti safmi saniyosun direk konuyu su sekil ac arkadaslar ben kanal kopyalicam ama telif riski olmasn kaliteli kanaliniz vrsa kopyalrm hesabi

neredeyse tüm forum sana karsı anti-patik yaklaşmış
ben hodri meydan diyorum
istediğin bütcede istediğin kadar kanalı 2 aylık gelirine ve masrafını karsılayabileceğin kadar garanti veriyorum
halep ordaysa arşın ytparada...........

Arkadaşımız alırken başka, satarken başka yol izliyor.
5.440 Aboneli - Günlük Ortalama 7.000 İzlenim Alan Kanalım Satışta !!

Kanal alırken, bakar incelerim iyice birde fazla para vermem diyor...:cool:

Satarkende, kesinlikle kanalın ismini vermem, kanalı överim övebildigim kadar, haa birde fiyat vermem siz telefonla arayın fiyat verin, ben keyfime göre degerlendiririm diyor.

Şimdi sorsan derki, '' O başka-bu başka''
Peki arkadaşım sormazlarmı adama, bu keser hep senden tarafamı yontacak.

Diyecek çok şey varda, ben sadece ''yok artık'' diyim, gerisini sen anlarsın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri