50k izlenme üzerili kanallar alınacaktır. ( günlük min 1-2 dolar bırakmalı!)

• Kullanıcı LemaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bu arkadaşa 1 kanal sattım

ilk aldı incin cincik etti özel katagori değildi araba üzerine o yüzden müsade ettim. Sonra 2 gün sonra falan alıyor musun dedim incelemiştim tamam alıyım dedi. 1 aylık gelirine verdim. Sonra kanal 15 gün sonra patlamış youtube bu sonuçta ne yapabilirim.Kanalı incelemese 1 hafta içinde falan gitse iade ederdim Allah var.Daha sonra gelip bana çemkirmeye başladı :) Keşke riskli olduğunu söyleseydin vs. usta kanal aldın enine boyuna inceledin sende gördün araba üzerine videolar birinin telifi varmış ben ne yapayım dediğim de öyle kapandı gitti konu...

arkadaş alıp ilk inceleyecek güzelce ... sonra hem 10 numara kategori olsun istiyor hemde 1 aylık gelirine alacakmış.Ola ki birde kanal giderse falan gerisini siz düşünün :)

tamam beyler adamda nabız yok öldü vurmayın,abartmaya da gerek yok

dizi çizgifilm falan olur desen anlarım da hem bunlar olmayacak hem 50k izlenim almış olacak. bunlar nerdeyse özgün kanal demek belki özgünden de iyisi. bari para verme de veren adam sevap yaptım diye kendini avutsun.
o zaman ben de duyuru yapayım, aynı özellikte kanalları 6 aylık kazancına alıcam. ama almadan önce kanalı incelerim. beğenmezsem almam. ilgileneler kanalını mesaj atsın :D

6 Aylık kazancına alıyorsan 0539 458 44 24 numaram burada ara vereyim :) Lafta olsaydı ohoo işimiz var :)

bence ödemeyi de 1 ay sonra yap kanaldan ödeme alınca,ne gerek var riske girmeye,öyle bi şart ekle sen şu yukarda yazdığın mantıklı maddelere bir eksik bir fazla sonuçta makul istekler

Dostum kağıt peçeteyle almıyoruz kanalları biz. Parayla alıyoruz. Para veripte kimse parasının ertesi gün gitmesini istemez. He satan var mı var tamam siz isterseniz satmazsınız ilginize teşekkür eder geçeriz :)

Madem ticaret yapilirken para odenmeden kanal linki alinip, bir guzel incelenir, bu asagidaki linkte neden israrla odemeden sonra kanal ismi soylenecektir dedin? Bu alemin tek akillisi olarak kendini mi goruyorsun?

http://www.ytpara.com/normal-kanal-...alama-7-000-izlenim-alan-kanalim-satista.html

Dostum estafurullah tabiki kendimi görmüyorum fakat her tavuğun yumurtası aynı değildir bunu da bilmeyecek kadar akılsız olmadığını düşünüyorum :)

5.440 Aboneli - Günlük Ortalama 7.000 İzlenim Alan Kanalım Satışta !! - Google Fan Webmaster Forum

Bu r10 hesabi senin degil mi? Neden burada yazdiklarinla tamamen celisiyorsun? Orada kanal linkini asla vermeyecegini soylemissin, en son yorumlardan birindede 2750 lira teklif geldigini soylemissin ki kimse o kadar para vermez ayda 150 dolar kazandiran kanala :) Hem yarin ne olacagi belli degil diyorsun hemde 8-9 aylik gelirine kanal satmayi planliyorsun. Simdi benim kanalim soyle benim kanalim boyle deme bosyere. Senin kanalininda yarin ne olacagi belli olmaz, uzun zamandir acik olmasi kapanmayacak yada unlem gibi bi sorunla karsilasmayacak demek degildir.

Yanlış anlamışsınız usta ikinci 750 liralık teklif geldi anlamında yazıldı orası :) ben 3-4 aylık gelirine veriyorum kanalımı ama dediğim gibi detayları görüşmek isterseniz buyrun telefon numaram 0539 458 44 24

2 tane 750 lira teklif gelmiş sözde ama 2 haffta geçmiş satamamış konuya güncel mesajı atmış :D
keşke o 750lerden birine satsaydın =P

İşte o senin görüşün ama neden sabit gelirli ve %0 kapanma riskli kanalımı 750 liraya vereyim ki :)

Dogru, herneyse sorun o degil sorun asagidaki paragrafta yazdiklari :)

bu forumu seviyorum arkadaş. yöneticilerden ayrı bir de forumun gizli polisleri var helal ;)

Hırsız polis oynancak yaşı çoktan geçtim usta :) Ama arkadaşlar geçememiş anlaşılan :/

Yenilik göreceli bir kavram dostum. Sana göre sadece 6 senelik webmaster yeniyse. Evet yeniyim :)

yatırımına daa , sana daa.. neyse, devam et.belki inandırabileceğin bi kaç insan çıkar :) yorumlarına da dikkat et.

Abicim senin yorumların bu foruma cidden ayrı bir hava katıyor :) Arada yorum at konularıma hoşuma gidiyor :)

Kardes sen milleti safmi saniyosun direk konuyu su sekil ac arkadaslar ben kanal kopyalicam ama telif riski olmasn kaliteli kanaliniz vrsa kopyalrm hesabi

Milleti saf sanmıyorum. Ben orada bazı kriterleri belirttim isteyen satar isteyen satmaz. Orası satıcı ile benim aramda olan bir şey..

neredeyse tüm forum sana karsı anti-patik yaklaşmış
ben hodri meydan diyorum
istediğin bütcede istediğin kadar kanalı 2 aylık gelirine ve masrafını karsılayabileceğin kadar garanti veriyorum
halep ordaysa arşın ytparada...........

Dostum böyle lafları çok duydum zamanında şu an kabak tadı veriyorsunuz :)

Arkadaşımız alırken başka, satarken başka yol izliyor.
5.440 Aboneli - Günlük Ortalama 7.000 İzlenim Alan Kanalım Satışta !!

Kanal alırken, bakar incelerim iyice birde fazla para vermem diyor...:cool:

Satarkende, kesinlikle kanalın ismini vermem, kanalı överim övebildigim kadar, haa birde fiyat vermem siz telefonla arayın fiyat verin, ben keyfime göre degerlendiririm diyor.

Şimdi sorsan derki, '' O başka-bu başka''
Peki arkadaşım sormazlarmı adama, bu keser hep senden tarafamı yontacak.

Diyecek çok şey varda, ben sadece ''yok artık'' diyim, gerisini sen anlarsın artık.

O başka - bu başka demeyeceğim. Bakın siz bir moderatörsünüz ve şu an sizin bile bu yaptığınız konu baltalamaya giriyor. Ben orada ne yazmışım bunlar benim alırkenki kriterlerim. Doğru muyum ? Doğruyum. Bundan sonrasında benim muhattap olacağım kişi kanalı satacak arkadaşlar. Ki sağolsunlar güvenlerini boşa çıkarmıyorum ticaretlerimizi yapıyoruz. Fakat siz dahil olmaz üzere insanların böyle yorumlarda bulunması hiç ama hiç hoş değil. He fikriniz veya başka bir şeyiniz varsa ekleyin skypetan veya mesaj olarak atın dile getirin. Burada kimseye böyle çamur atmaya gerek yok.

valla bu arkadaşa 1 kanal sattım

ilk aldı incin cincik etti özel katagori değildi araba üzerine o yüzden müsade ettim. Sonra 2 gün sonra falan alıyor musun dedim incelemiştim tamam alıyım dedi. 1 aylık gelirine verdim. Sonra kanal 15 gün sonra patlamış youtube bu sonuçta ne yapabilirim.Kanalı incelemese 1 hafta içinde falan gitse iade ederdim Allah var.Daha sonra gelip bana çemkirmeye başladı :) Keşke riskli olduğunu söyleseydin vs. usta kanal aldın enine boyuna inceledin sende gördün araba üzerine videolar birinin telifi varmış ben ne yapayım dediğim de öyle kapandı gitti konu...

arkadaş alıp ilk inceleyecek güzelce ... sonra hem 10 numara kategori olsun istiyor hemde 1 aylık gelirine alacakmış.Ola ki birde kanal giderse falan gerisini siz düşünün :)

E riskli olduğunu söyleseydim demişim bunda bir sorun göremiyorum. Zaten sana verdiğim para çöpe gittiği için bu kadar sıkı maddeler ekliyorum konularıma. Şu an zaten spam çalışıp kanalı satan arkadaşların yaptığı şey modern dolandırıcılıktan başka bir şey değil.

tamam beyler adamda nabız yok öldü vurmayın,abartmaya da gerek yok

Yok usta sorun değil cevaplarım cevaplamasına da forumda böyle yorumlara izin verilmesi çok enteresan yani

haha tek tek cevap yazmış :D
evet 6 aylık kazancına alıyom 10 kanal sat bana. tel vermene gerek yok kanalları pm ile gönder inceledikten sonra döncem ben sana.

aynı mail adresinde teki ana 2 si alt olmak üzere 3 kanalım var aylık 3 ünün getirisi 300 lira 1 senedir açık kanallar teklifin nedir ? videolar türkçe uzun dizi veya türevleri gibi bi kategori değil

aynı mail adresinde teki ana 2 si alt olmak üzere 3 kanalım var aylık 3 ünün getirisi 300 lira 1 senedir açık kanallar teklifin nedir ? videolar türkçe uzun dizi veya türevleri gibi bi kategori değil

Tabi isterseniz görüşebiliriz usta. 0539 458 44 24 çaldırın kapatın ben sizi arayayım..

haha tek tek cevap yazmış :D
evet 6 aylık kazancına alıyom 10 kanal sat bana. tel vermene gerek yok kanalları pm ile gönder inceledikten sonra döncem ben sana.

Abicim ciddi anlamda komik duruma düşüyorsun :)

Alıcı yada satıcıyla benim aramda olan birşey diyorsunda arkadaş, şu aradıgın kişilerin isminin başına ''saf'' sıfatınıda eklede ona göre degerlendirelim.Bir kurnaz sensin galiba, benim modoratör olmam, yanlışa ya da haksıza yorum yapmamam anlamınamı geliyor, ben modororatör olarak degil, kendi fikirlemi yazdım.Arkasındayımda, kanal alırken son derece katı şartlar uygularım, satarkende tam tersi ben ne dersem o olur mantıgı benim anlayacagım mantık degil.Tabiki sen kendi kafanda haklısın ama unutmaki benim en önemli görevimde bu forumdaki arkadaşlarımın maddi-manevi zarar görmemelerini saglamaktır.Sizin konunuzda siz hariç kimsenin kazanç saglayacıgı bir durum göremedim, bunuda dile getirdim.Herdaimde getiririm, rahatsız olmanız haklı oldugumun göstergesidir.
''Anlayana davul-zurna saz, anlamayana.....'' neyse sen anladın onu...
Son söz
Kurnaz olma arkadaşım hakkaniyetli ol, sana tavsiyem budur.

Hocam kimse önce kanala baktırmaz satmadan.Yani konu o yönden mantıksızdır.Bu şekilde bir satışa da ben müsade etmiyorum bu platformda kusura bakmayınız.Kanala bakmadan satın alırım derseniz eğer buyrun yeni konu açın.Saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri