%51 Merve - %49 Turabi imiş (Survivor)

mervenin başını babası yedi kim ne derse desin.. yok mustafa kemal den sonra.. özal dan sonra bu merve gelirmiş... times dergisine cıkan.. turabiyi ve ailesini hakir ve küçük gördü konusması ve uslubu ile ortamı gerdi mervenin babası..

millet te baktı senmisin bunu yapan. kendini begenmiş ukala ve ezmeye çalışan .. turabiye hak ettiğini şampiyonlugu verdi. mervenin basını kısaca babası ve hırsı yedi. millet baktı adam dengesiz hırslandı turabiye daha cok oy verdi.

turabinni her nekadar hataları olsada adam dosdoğru delikanlı adam gibi adam.. kimse ona dokunmazsa oda dokunmuyo zaten..kazansa bile centilmendi mervenin kolunu kaldırdı ...2 miz de şampiyonuz der gibi..yaptı.zaten babası etken olsa da turabinin şampiyonluğuna.. turabide haketti..

Birkez arkadaşlar başından sonuna izlediniz mi? Bu bir takım işiydi. Takımın son kalanı merve veya hakan vs farketmez ona atardım oyumu. Yani burada merve veya turabi değil ünlüler ve gönüllüler olarak değerlendirilmeli. Ben oraya hangi ünlü çıksa hangi gönüllü olsa karşısında yine ünlüye atardım oyumu. Fakat olay eğer turabi veya merve diyorsanız. Turabi delikanlı ama çok asabi. Onun gibi insanlar türkiyede kanlı haber manşetlerinde oynuyor. Sizler oyunuzu turabiye vererek o geubu destekliyorsunuz. Adam kaç kere uyarı yedi. Merve bencil bir insan ama en azından insanlara karşı art niyetli olamaz. Sence birisi turabiye küfretse normal yaşantıda ne olur? Adamın bağırsaklarını söker o adam. Yani bumu desteğiniz? Neyse olan olmuş. Ben ciddi ünlüleri tuttuğum için belki de empati yapamıyorum. Halkımız seçti, hayırlısı

Birkez arkadaşlar başından sonuna izlediniz mi? Bu bir takım işiydi. Takımın son kalanı merve veya hakan vs farketmez ona atardım oyumu. Yani burada merve veya turabi değil ünlüler ve gönüllüler olarak değerlendirilmeli. Ben oraya hangi ünlü çıksa hangi gönüllü olsa karşısında yine ünlüye atardım oyumu. Fakat olay eğer turabi veya merve diyorsanız. Turabi delikanlı ama çok asabi. Onun gibi insanlar türkiyede kanlı haber manşetlerinde oynuyor. Sizler oyunuzu turabiye vererek o geubu destekliyorsunuz. Adam kaç kere uyarı yedi. Merve bencil bir insan ama en azından insanlara karşı art niyetli olamaz. Sence birisi turabiye küfretse normal yaşantıda ne olur? Adamın bağırsaklarını söker o adam. Yani bumu desteğiniz? Neyse olan olmuş. Ben ciddi ünlüleri tuttuğum için belki de empati yapamıyorum. Halkımız seçti, hayırlısı

Hocam doğru yazmışsınız da,ben mervenin babası konuşana kadar merve nin kazanmasını istiyordum şahsen,turabinin kazandığına sevindiğimide söyleyemem zaten..

yav yorumlari okuyorum da millet ne baglanmis bu programa yaa :D ben bi tek forumda bisey paylasirsa goruyorum ama siz resmen futbol takimi gibi tutuyorsunuz adamlar :D acun buyu mu yapiyo izleyenlere napiyo acaba :D

yav yorumlari okuyorum da millet ne baglanmis bu programa yaa :D ben bi tek forumda bisey paylasirsa goruyorum ama siz resmen futbol takimi gibi tutuyorsunuz adamlar :D acun buyu mu yapiyo izleyenlere napiyo acaba :D

bu programı türkiye de 3 kişiden 1 i izliyomus . diğer 2 kişi arasındasın. bunun sebebide belkide sen bu programı izlemeye fırsatın olmamıstır işin icabı felan die düşünüyorum.. bir sebebi vardır muhakak izlememenin:) söle bakim nie böyle oldu:p

bu programı türkiye de 3 kişiden 1 i izliyomus . diğer 2 kişi arasındasın. bunun sebebide belkide sen bu programı izlemeye fırsatın olmamıstır işin icabı felan die düşünüyorum.. bir sebebi vardır muhakak izlememenin:) söle bakim nie böyle oldu:p

ilgimi cekmiyor :rolleyes:

Hocam doğru yazmışsınız da,ben mervenin babası konuşana kadar merve nin kazanmasını istiyordum şahsen,turabinin kazandığına sevindiğimide söyleyemem zaten..
Merve nin babası kızı bitirdiğine katılıyorum. Adam herhalde kızının başarısı için hayatını karartmış ki öve öve bitiremedi. Artık kısmet, maganda kazandı.

İşte izleyenler çok hocam. Hatta hiç bir gün reyting rekorunu başka bir kanal kıramadı. Milli maç varken bile reyting rekoru survivor daydı. Düşün ne kadar kişiyi ekrana kilitlediklerini. Aslında olay şu. sürekli tartışma ve bölünme olayları oluyor. İnsanlarda bu haklı vs diye içinden düşüne düşüne bir takım tutuyor ve insan bağlanıyor. Kavga ve olay varsa reyting her zaman tavan yapıyor

Facebookta baktımda millet hep yorumlarda " babası yüzünden kaybetti derhal bu babayla bağlarını kesmeli " gibi geyik yorumlar var

Merve nin babası kızı bitirdiğine katılıyorum. Adam herhalde kızının başarısı için hayatını karartmış ki öve öve bitiremedi. Artık kısmet, maganda kazandı.

İşte izleyenler çok hocam. Hatta hiç bir gün reyting rekorunu başka bir kanal kıramadı. Milli maç varken bile reyting rekoru survivor daydı. Düşün ne kadar kişiyi ekrana kilitlediklerini. Aslında olay şu. sürekli tartışma ve bölünme olayları oluyor. İnsanlarda bu haklı vs diye içinden düşüne düşüne bir takım tutuyor ve insan bağlanıyor. Kavga ve olay varsa reyting her zaman tavan yapıyor

Boşver efe abi böyle progarmları boşverin yorum yapmaya bile değmez sahteliklerinden belli hepsinin acun bu ülkenin başına gelen en kötü medyatik bombalardan biri.

Ben bir yere tek onay veremicem efe babuş , sence biri turabiye küfretse ne olur , adamın bağırsaklarını söker .. küfür eden biri varsa bırakta bağırsaklarını söksün , biri karşımda bana küfür edecek bende karşılık vermeden özür mü dileyecem?

kaç oy farkla kazandı acaba ikisinin aldığı oylar ne kadardı. google de habere giriyorum saçma sapan seolar yapmışlar

Boşver efe abi böyle progarmları boşverin yorum yapmaya bile değmez sahteliklerinden belli hepsinin acun bu ülkenin başına gelen en kötü medyatik bombalardan biri.

Acunun kişiliği medya kralı olmak. Onun için herşeyi yapan biri. Fakat bana samimi geliyor. Seviyormuyum diye sorarsan, varlığının önemi yok. Programları ama işte hoşuma gidiyor:) komedi türkiye, ütopya, yetenek sizsiniz, o ses türkiye, survivor hepsinin sağlam takipçisiyim :)

Ben bir yere tek onay veremicem efe babuş , sence biri turabiye küfretse ne olur , adamın bağırsaklarını söker .. küfür eden biri varsa bırakta bağırsaklarını söksün , biri karşımda bana küfür edecek bende karşılık vermeden özür mü dileyecem?

Bana birisi küfretse, karşılık vermeden giderim. Benim bir ailem, bir kızım var. Bilirim ki karşılık versem bunun sonu ölüm veya sakatlanmaya kadar gidebilir. Asıl olayda burada zaten. Eşi aldatıyor namus diye öldüren ülke, küfrediyor öldürüyor, yol vermiyor kavga çıkıyor öldürüyor. Ben niye hayatımı riske atayım? Bir kişi trafikte hata yapmış olsa, ışığa gelip durduğumuzda arabasından inse veya pencereyi açsa ben yinede ondan özür dilerim. Bana göre doğrusu da budur. Benim bakmamla hükümlü olduğum bir ailem var. Ona delikanlık taslamanın bana ne yararı var ki? belkide o kişiyle sonu belirsiz bir kavgaya girişmiş olucam.

Aslında ben senin hayatını bilmiyorum, fakat hiç bir baba o kavgaya girişmek istemez. Büyük ihtimalle baba değilsin. Belki 23-24 yaşında olsam arabadan inince bende iner kavga ederdim. Fakat bir kızım olduktan sonra artık hız yapmaz, daha temkinli bir hayat yaşamaya başladım.

Unutma ki alttan almak gurursuzluk değil, bir büyüklüktür.

Tabi herkes farklı düşünür.

Kötü adam turabi şampiyon oldu.Tebrikler Türkiye.
Oyunlar oynanırken rakibine saygı göstermeyen tek insandı Survivor'da.
Rakibine vuran küfür eden yalancı bir insan profili.

Taraf tutmuyordum Merve'nin babası konuşana kadar. Annem baştan beri Merve'yi tutuyor babasının konuşmasına o bile kızdı. Turabi bence haketti adam kaç ay önceden garantilemiş kıbrısı . Oyunlarda ki karşı takıma yaptıkları beni ilgilendirmez , adam oynamış ki kaç ay önceden kıbrısı garantiledi. Baştan beri Hakan'ı sevmiyordum , finale gidemediği iyi oldu. Adam bana ikiyüzlü geliyor , Behzat Ç. den beri sevmiyorum :D
Ve Hilmi Cem'in kazanmasını isterdim ama Turabi ile çok vakit geçirdiği için kaybetti bence.

mervenin babasının konuşmalarını şimdi izledim bu zihniyeti kazanmaması daha hayırlı oldu bence bu nedir be ağzına yapıştırmış bi olimpiyat adam 50 kere olimpiyat kelimesini kullandı

merve nin babası baktı daha önceden olimpiyatlara katılan yüzücü derya , o şekilde oy isteyerek 1.oldu , kızıma da burdan yol çizeyim dedi ama yemedi.

Acunun kişiliği medya kralı olmak. Onun için herşeyi yapan biri. Fakat bana samimi geliyor. Seviyormuyum diye sorarsan, varlığının önemi yok. Programları ama işte hoşuma gidiyor:) komedi türkiye, ütopya, yetenek sizsiniz, o ses türkiye, survivor hepsinin sağlam takipçisiyim :)

Bana birisi küfretse, karşılık vermeden giderim. Benim bir ailem, bir kızım var. Bilirim ki karşılık versem bunun sonu ölüm veya sakatlanmaya kadar gidebilir. Asıl olayda burada zaten. Eşi aldatıyor namus diye öldüren ülke, küfrediyor öldürüyor, yol vermiyor kavga çıkıyor öldürüyor. Ben niye hayatımı riske atayım? Bir kişi trafikte hata yapmış olsa, ışığa gelip durduğumuzda arabasından inse veya pencereyi açsa ben yinede ondan özür dilerim. Bana göre doğrusu da budur. Benim bakmamla hükümlü olduğum bir ailem var. Ona delikanlık taslamanın bana ne yararı var ki? belkide o kişiyle sonu belirsiz bir kavgaya girişmiş olucam.

Aslında ben senin hayatını bilmiyorum, fakat hiç bir baba o kavgaya girişmek istemez. Büyük ihtimalle baba değilsin. Belki 23-24 yaşında olsam arabadan inince bende iner kavga ederdim. Fakat bir kızım olduktan sonra artık hız yapmaz, daha temkinli bir hayat yaşamaya başladım.

Unutma ki alttan almak gurursuzluk değil, bir büyüklüktür.

Tabi herkes farklı düşünür.

Benim cocuklarim var Efe .. Bizler namusumuz icin yasariz Bizlrr dedim yanlis yere cekmeyin Insanoglundan bahsediyorum . Namusumuza laf edeninde agzinin payini veririz. Baska turlu ne olursa anlayisla karsilarim dun araba carptilar adamlar 500 tl lik zarar verdi ozur dilediler konu kapandi masrafi bile istemedim 2 li tartismalarda hakli olsam bile ozur dilerim yani her konuda anlayisliyimdir ama mevzu kufurse orada iplrr kopar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri