53 TL'ye kurdular, 200 bin TL'ye sattılar

Allah aşkına bu sitenin neresi 200k eder ya? hangi enayi bu siteye 200 bin lira verdi ahaha :D

- Site Wordpress ücretsiz blog. Ve Teması iğrenç

- en altta meta name="robots" content="noodp,noydir"/> yazıyor ya ahhaha

- Türkçe karakter hatası kaynıyor.

- Konulara girince sidebar.php çocuk sitesi gibi etiketler falan var.

- Bazı yerler türkçeleşmemiş bile temada.

- En bombasıda sesli yemek diye girdiğim site de normal yazılı yemek tarifleri çıktı. yemek tariflerinin altına youtube video embedi ekleyince sesli yemek mi oluyormuş :D

sitede tek beğendiğim şey logosuydu. Hiti kaç bilmiyorum ama 100 TL Vermem bu siteye. buraya ve r10 na konu açsalardı 100tl ye bile satamazlardı.

1.Sadece Reklam ... (Alana -satana)

2.Bu siteye 3 ay sonra bakin ya dusmus olacaktir yada ilgisizlikten virane...

3 Sokaga atilacak 200k liram olsaydi bile garibanlari doyurur yine bu siteye 200k vermezdim ...

4. :D

tema 58 dolar

Kim bilir hangi zenginin çoluğu çocuğu bunlar, yazık sıfırdan proje yapanları ezen bi ülke gider böyle çöp şeylere para verir olan gerçekten hakkıyla iş yapana oluyo

Son düzenleme:
bence ikiside yalandır tema 58 dolar demekki 53 tlye kurmamıslar .D 200k ya sattı olayıda yalandır. o kadar para verenin aklından şaşarım 200 tl etmez gözümde :)

Şurdaki yorumları okudum, Forumun her zamanki gibi %50 si 5 hane diğer %40 ı 4 hane alıyor zaten.
200k nedirki?
Çıtır çerez parası.

Forum Youtuber mantığıyla
53 Tl'ye al 5 tane Quiz kanal ( 4,5 oluyor 12tl'den ben 5'e yuvarladım ) 2 ayda 200k.
Ne demek site işi değil mi?

Bu siteyi alan kerizdir bu sitenin nesi bu kadar para eder vs vs diye yorum yapan arkadaşlar Facebook ve Youtube içinde aynı konuşmalar yapılmış şuan Facenin , Youtubenin 1 günlük geliri sizin sülalenizi kurtaracak kadar kazaniyor ..

Adam keriz diyenler , Adam keriz olsaydı 200 bin TL si olmazdı :) Sadece siteye yatırdığı para 200 bin TL demek ki kazanacağına inaniyor ..

En basittinden kendimden örnek veriyim bana keriz misin youtube isi icin pc alcan bu iste para yok diyenler şimdi beni arayıp onlarca soru soruyor nasıl bir yol izliyelim diye .. ve + bir ara baya kanal aldım 5 tane filan bana kerizlik yapiyorsun ya kanal kapanırsa , bu riski almaya değer mi diyenler şuan iyi kanal çıkarsa hemen alırız diyor ..

Neyse fazla örnek verdim ne Satıcı keriz nede Alıcı keriz ..

bence de alan adı alınmış.
site çok dandik demeyeyimde emek var sonuçta ama para edecek birşey yok, bende tarif koyup altına güzel oynatma listesi koyarım ama böyle bir alan adım yok. :)

yemek sitesi mi müzik sitesi mi belli değil webmaster alminde çöplük diye nitelenen sitelerden...

ayrıca hem siteyi satıp nasıl ortağı olmaya devam ediyor, haber neresinden tutsan elinde kalır.

bu haber sitenin sahibi ya da ortağı olan şark kurnazı bir editörün kaleminden çıkmıştır, güzel reklam...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri