55 tane kanalımın şifre değişmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bay Torlak

Yasaklanmış
merhaba 55 adet kanal satın almıştım 1.5 haftadır bekletiyorum kullanmıyorum abone için kullancaktım bi baktım 55ininde şifresi 6 gün önce değişmiş ve çoguna video atılmış diger kanallarımda sorun yok sadece satın aldıgım 55de sorun var satıcıyla uzun uzun görüştük ama onluk sorun olmadıgını sorunun bende olduguna karar verdik, en sonunda 1 kanala giriş yapabildim video yükledigi kanalın birine hepsinin kurtarma değiştirmişmi kapatmışmı napmışsa girememiştim birtek birinin değişmemiş :) allah büyük ona girebildim şimdi bunu kim almış falan ip nereden bakılıyordu neler yapabilirim 55kanalı ifşamı edeyim yardımcı olurmusunuz

2 kişiye satmıştır satıcı %99 :) iyi araştırsın.. diğer satın alana da helal olsun 55 taneyle uğraşıp şifre değişmekte işkence :)

bence sana satılan kanalları başkası na satmış.Bu benim de başıma geldi birçok kez.Diğer kişinin de suçu yok.Kimse 55 tane boş kanalın şifresini değiştirmez

kanalları kimden aldığınızı özel mesaj ile iletir misiniz?

videoyapa bağşamış tokenlere bakarken buldum şimdi

merhaba 55 adet kanal satın almıştım 1.5 haftadır bekletiyorum kullanmıyorum abone için kullancaktım bi baktım 55ininde şifresi 6 gün önce değişmiş ve çoguna video atılmış diger kanallarımda sorun yok sadece satın aldıgım 55de sorun var satıcıyla uzun uzun görüştük ama onluk sorun olmadıgını sorunun bende olduguna karar verdik, en sonunda 1 kanala giriş yapabildim video yükledigi kanalın birine hepsinin kurtarma değiştirmişmi kapatmışmı napmışsa girememiştim birtek birinin değişmemiş :) allah büyük ona girebildim şimdi bunu kim almış falan ip nereden bakılıyordu neler yapabilirim 55kanalı ifşamı edeyim yardımcı olurmusunuz

hocam kanlları kımden satın aldınız acaba ?

Satıcı iki kişiye satmıştır kanalları. Başıma geldi daha önce.

[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION]; Satıcı dalgınlıkla iki kişiye satış yapmıştır. Pcne sızan birisi boş kanalları ne yapacak bekler kanalları doldurmanı öyle alır :) kanalın videoalrına yorum yapıp sizinle letişime geçsin burdai kullaıcı adını öğrenin derim

Son düzenleme:
kesinlikle satıcı karıştırıp 2 kere satmıştır.
kimse boş kanalın şifresini deişip video atmak icin senin bilgisayarınla ugrasmaz

büyük ihtimal iki kişiye sattı satıcı,
kimden almıştınız.

ifşa etmeyeyim şimdi satıcıyı excelde didik didik etti ama satmadıgını söylüyor hala hemde 55 kanala yazık oldu kategorisini görmüş oldum silsemmi acaba yazık olcak adama

hocam kimden aldığınızı yazar mısınız ? eğer aynı kişi ise bizde bi kontrol edelim

Bende ifşa etmem ama tahminim var.

bu kadar kişi aynı satıcıdan aynı şekilde mağdur oluyorsa bence bir uyarı gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri