Kanal Satılmıştır Alan kişiye hayırlı olsun http://i.hizliresim.com/ly5Agg.jpg
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kesinlikle kamera yada ses kullanmadım videoları telifsiz müziklerden komik efektlerle yaptımVideoları çekerken videonuzu veya sesinizi kullandınız mı ? Yoksa sadece oyun oynarken video mu çektiniz pm alabilir miyim
hocam konuşma yok kamareda yok oynarken ekranı kaydetip hareketli telifsiz müzikle atıyorumİngilizce oyun kanalı nasıl oluyor hocam oynarken İngilizcemi anlatıyorsunuz adresi pm olarak bende alabilirmiyim ?
buyur hocam Screenshot by Lightshotkanala en son video ne zaman atıldı?
kanala en son video ne zaman atıldı?
kesinlikle like çekilmedi özgün kanal bu spamla karıştırma hem izlemeye göre like yorum lar gayet normaldirGüzel kanal fakat videolara Like çekilmiş öyle bir istatistik olamaz
Pardon hocam ben yanlış analiz etmişim ozaman. Çünkü bu istatistikler normalin ötesinde birazkesinlikle like çekilmedi özgün kanal bu spamla karıştırma hem izlemeye göre like yorum lar gayet normaldir
hocam inan bana bile fazla geldiği oldu aslında ama yorumları takip ediyorum adamlar yarış yapıyo video atıyorum 10 sn ye geçmeden adam videoyu izlemeden ilk yorum diye yazanlar var gerçekten genelde olumlu yorumlar alıyorum aboneler yeni olduğu için mesla eski kanal olsa yarısından fazlası o hesapları kullanmıyordur am benim kanal 2 bucuk aylık her gecen günde aboneler git gide artıyorPardon hocam ben yanlış analiz etmişim ozaman. Çünkü bu istatistikler normalin ötesinde biraz
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.