Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ikinizin verdigi bloglarda da ben reklam göremedim
uzun iş değilmi bu?hocam ben de denedim çıkmıyor. Bence bunlarla zaman kaybetme. Bir domain al içerik ekle sıfırdan gmail aç web adsense'ye başvur.
uzun iş değilmi bu?
domain falan alırım sıkıntı değil...ne kadar sürede olur webadsense onayı? birde bende bir adsense var pinli..hem youtube hem blog adsense i olarak..web de ekleyebilirmiyim bunna?
bekliyorumBazı arkadaşlarda reklam çıkmaması ile ilgili açtıkları bloglarda aklımda bir yöntem var skype da bir arkadaş ile test çalışması yapacağım tahmin ettiğim işlemi buraya eklemedim konu anlatımında eğer onunla alakalı bir durumsa konuyu güncelliyeceğim
Mobilden gönderdim.
bekliyorumsabah mesaj atmışsınız skypeden uyuyordum
@wbmasterforum hocam son durum ne youtube adsense ile blogspotta reklam cıkarabiliyormusunuz ve tıklamaları sorunsuz sayıyormu ?
evet halen kullanıyorum reklamlar hemen çıkıyor gösterim ve tıklarda sorun yok sayıyor hep
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.