6 Aylık Özgün Kanalımın Son Analitik Verileri

• Kullanıcı zzet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

zzet

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum. Görüşlerinize saygı duyuyorum gerçekten bilgili kişiler çok fazlaca aramızda var.
Konuyu yanlış yere açtığımı düşünmüyorum ama yanlış yerde ise özür dilerim en uygun bu başlık altında konu açabilirim diye düşündüm.

Gelelim yaşadıklarıma 2016 yılında açtığım ara sıra video yüklediğim kanalıma üniversiteye geçmemle birlikte vakit ayırabilmeye başladım ve düzenli olarak 2018 Kasım ayından beri video yüklüyorum. Nisan 2019'dayız 6 aylık bir sürenin sonunda analitik bölümüm bu hafta böyleydi nerede hata yapıyorum?
Neler yapabilirim?

Para kazanmam 16 Ocak'ta açıldı ama bir türlü ivme yakalayamıyorum en fazla bir günde 1 tl küsür kazandım. Aşağıya kanal linki ile studio ve klasik içerik stüdyosundan ekran görüntüleri ekliyorum. Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.

Kanal linkim;
https://www.youtube.com/channel/UCY2Ysk5AkkwXcxgUxFTeJSQ

qdrab3.png

ADpvL7.png

Benim de boyle. Kanalim 8 aylik. 25 ocakta pk acildi. Tum kazanc 18 dolar daha.

kısaca gördüğüm herkesin yaptığı videoları zaten olan videoları yapmışsın farklı ol mesela dün paris de notre dame yandı onunla ilgili bir tarihi video yap ;)

mümkün mertebe arkadaşın dediği gibi youtubede olmayan konuları yapmalısın. senden önce yapan binlerce kanal var. bu tarz konular bıktırdı insanları. güncel olana yönelmelisin.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Notre Dame katedrali için video çalışmalarına başlıyorum o halde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri